اولتیماتوم آموزش و پرورش به مدیران مدارس / فعالیت این مدارس ممنوع شد
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در تهران مدرسه دو زبانه وجود ندارد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در تهران مدرسه دو زبانه وجود ندارد.
به گزارش عرشه آنلاین معصومه معصومیان معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه در کل کشور یک دوره یک ماهه برای دانشآموزانی که زبان مادریشان غیر از فارسی است و قصد ورود به پایه اول را دارند اما تجربه کودکستان را ندارند، تشکیل میشود، گفت: زبان مادری این دانشآموزان فارسی نیست و مثلا آذری، ترکی و کردی است اما وارد آموزش رسمی فارسی میشوند چراکه فارسی، زبان رسمی آنان در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه تعدادی از مدارس اقدام به استفاده از تابلو مدارس دوزبانه و تبلیغات میکنند که این کار غیرقانونی است، افزود: در این مدارس آموزش زبان ترکی و کردی و ... در دستور کار نیست و هدف آنها تدریس زبان انگلیسی است. این در حالی است که هنوز به این نتیجه نرسیدهایم که در دوره ابتدایی آموزش زبانهای خارجی را داشته باشیم.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه در مقطع ابتدایی به جز ۳، ۴ مدرسه بینالمللی که دارای مجوز بینالمللی هستند مدارس دوزبانه نداریم، گفت: مدارس بینالمللی پذیرای فرزندان اتباع خارجی از جمله فرزندان سفراست که این مدارس قوانین خود و برنامه درسی تعریفشده و رسمی خود را دارند.
معصومیان در ادامه درباره دانش آموزانی که کاشت حلزون شنوایی انجام دادهاند نیز گفت: دانشآموزانی را که ناشنوا بودهاند و کاشت حلزون را در سن پایین انجام دادهاند و اصلا تجربه شنیدن ندارند، در کنار دانشآموزان عادی قرار میدهیم. یعنی اینها اجازه حضور در مدارس ناشنوایان را ندارند چراکه باید محرکهای محیطی داشته باشند و در معرض این محرکها، تحت گفتگوی همسالان قرار گیرند و خود به خود زبانآموزی آنها تقویت شود.
وی با بیان اینکه غالبا سازمان استثنایی برای معلمانی که پذیرای این دانشآموزان هستند دوره برگزار میکند، افزود: یکسری مدارس، مدارس پذیرا هستند و بچههای با نیازهای متوسط مثلا نیمه شنوا یا نیمه بینایی را پذیرا هستند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه باید یک جامعه فراگیر داشته باشیم که پاسخگوی تمام نیازها باشد اظهار کرد: در آموزش و پرورش نیز آموزش و پرورش فراگیر داشته باشیم. کودک نباید خودش را با سیستم انطباق دهد، بلکه سیستم باید با انعطاف کاری کند که همه افراد با تمام تفاوتهای فردی، فرهنگی و اقتصادی از این سیستم بهرهوری لازم را داشته باشند تا عدالت آموزشی فراهم شود.
ارسال نظر