نحوه به کار گیری معلمان بازنشسته برای جبران کمبود معلم اعلام شد

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور رفع کمبود معلم از معلمان بازنشسته استفاده می کنیم تا این کمبود پایان یابد.

نحوه به کار گیری معلمان بازنشسته برای جبران کمبود معلم اعلام شد

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور رفع کمبود معلم از معلمان بازنشسته استفاده می کنیم تا این کمبود پایان یابد.

به گزارش عرشه آنلاین نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تربیت معلم برای نسل آینده مهم‌ترین و دشوارترین کار است، گفت: تا زمانی که با کمبود معلم مواجهیم باید از ظرفیت معلمان بازنشسته نیز بهره بگیریم.

منابع پایدار برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پیش‌بینی شده است

راستینه در ادامه برخی مسائل اقتصادی را نیز مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: اجرایی‌سازی احکام قانون بودجه از جمله موضوعاتی است که مجلس دوازدهم به شدت پیگیری می‌کند، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از جمله این قوانین است که تلاش داریم این قانون بر اساس زمان‌بندی برنامه هفتم توسعه یعنی ۴۰ درصد در سال ۱۴۰۳ عملیاتی و اجرایی شود که منابع پایدار برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه پیش‌بینی شده است و دولت مکلف است به اجرای این قانون اقدام کند.

تا زمانی که با کمبود معلم مواجهیم باید از ظرفیت معلمان بازنشسته بهره بگیریم

راستینه با تأکید بر اینکه تربیت معلم برای نسل آینده مهم‌ترین و دشوارترین کار است، توضیح داد: معتقدیم سرمایه موجود کشور در قالب معلم باید به درستی مورد استفاده‌ قرار گیرد و لذا به بحث بازنشستگی معلمان و عدم به‌کارگیری معلمان بازنشسته نباید نگاه احساسی داشت چرا که سرمایه بازنشستگان فرهنگی باید برای کمک به نسل آینده مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: به این موضوع اعتقاد داریم که باید از سرمایه نسل جوان به درستی استفاده کنیم، لذا در برنامه هفتم مصوب کردیم که سهمیه جذب دانشگاه فرهنگیان باید سالانه دو برابر شود تا خلأ کمبود معلمان به نوعی جبران شود اما تا زمانی که این کمبود را داریم باید از ظرفیت معلمان بازنشسته نیز بهره بگیریم.

راستینه با تأکید بر اینکه دستگاهی در استان وجود ندارد که اعتباراتش جذب نشده باشد، افزود: از خردادماه به‌صورت نوبتی گزارش‌های دستگاه‌ها را از دیوان محاسبات دریافت می‌کنم، در تیرماه امسال برخی دستگاه‌ها در جذب اعتبارات عقب بودند که بلافاصله با دستگاه‌های مذکور جلساتی برگزار و علت‌های عقب‌ماندگی احصا و تذکر و پیگیری شد و اجازه نمی‌دهیم ریالی از حقوق مردم تضییع شود.

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر با اشاره به سفرهای خود به مناطق مختلف حوزه انتخابیه در راستای رسالت نظارتی و احصای مشکلات، توضیح داد: بازدید از پروژه‌های مختلف و میزان پیشرفت‌ها با همراهی مدیران کل دستگاه‌های اجرایی همواره در این بازدیدهای میدانی در دستور کار قرار دارد و هر جا نیاز به تذکر یا پیگیری باشد، انجام می‌گیرد، طبیعی است که عملکرد برخی دستگاه‌ها قوی‌تر و برخی دیگر ضعیف باشد چرا که به هر علتی ممکن است مدیر و نیروی کارآمد در رأس دستگاه قرار نگیرد و آسیب‌هایی ایجاد شود.

راستینه با اشاره به جلسه هفته گذشته خود با رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر اقتصاد در خصوص تسهیلات، بیان کرد: در تبصره ۲ بودجه ۱۴۰۳ قریب به ۱۵ هزار میلیارد تومان از طریق منابع دولتی و سه برابر آن از طریق بانک‌ها یعنی چیزی حدود ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش‌های تولیدی پیش‌بینی شده است اما متأسفانه بانکها در وظایف خود برای تخصیص سهم به درستی عمل نمی‌کنند و با وجود رسوب ۳۰ هزار میلیاردی تومان در بانک‌ها از محل بازگشت اقساط تبصره ۱۸ بودجه ۱۴۰۲، نسبت به پرداخت تسهیلات کوتاهی کردند.

منبع: ايسنا

دیگر رسانه ها

کدخبر: 156609

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

      ارسال نظر