خانم دکتری که کرم تقلبی تولید می‌کرد به دام افتاد

خانم دکتر جوان در یک خانه قدیمی کارگاه تولید ماسک مو و کرم راه‌اندازی کرده بود و تولیدات غیربهداشتی‌اش را به نام یک برند معروف اسپانیایی به سراسر کشور می‌فرستاد؛ اما فعالیت این کارگاه با حضور معاون دادستان تهران و ماموران آگاهی و بهداشت لو رفت.

خانم دکتری که کرم تقلبی تولید می‌کرد به دام افتاد

خانم دکتر جوان در یک خانه قدیمی کارگاه تولید ماسک مو و کرم راه‌اندازی کرده بود و تولیدات غیربهداشتی‌اش را به نام یک برند معروف اسپانیایی به سراسر کشور می‌فرستاد؛ اما فعالیت این کارگاه با حضور معاون دادستان تهران و ماموران آگاهی و بهداشت لو رفت.

به گزارش عرشه آنلاین؛ چندی قبل یکی از شهروندان به دادسرای ناحیه ۲۶ تهران ( ویژه جرائم پزشکی) رفت و گفت اطلاعات مهمی درباره یک کارگاه تولید غیرمجاز محصولات بهداشتی و آرایشی دارد. او گفت می‌خواهد با سرپرست دادسرا صحبت کند. این شهروند وقتی مقابل قاضی سعید احمدبیگی، سرپرست دادسرا قرار گرفت گفت به تازگی متوجه شده که در نزدیکی خانه‌اش در یک خانه قدیمی محصولات آرایشی غیرمجاز تولید می‌شود.

او گفت: در این خانه قدیمی رفت و آمد زیادی انجام می‌شود. هر روز چند وانت بار در آنجا خالی می‌کنند و روزی ده‌ها پیک موتوری هم بسته‌های کوچکی از آنجا تحویل می‌گیرند. به این موضوع مشکوک شدم و چند روز آنجا را تحت نظر گرفتم تا اینکه فهمیدم در آنجا محصولات آرایشی تولید می‌شود. در حقیقت وانت‌ها مواد اولیه را به این کارگاه منتقل می‌کردند و پیک‌موتوری‌ها هم محصولات آمده شده را به مشتریان می‌رساندند.

تولید کرم در شرایط خاص

با ثبت اظهارات این شهروند، قاضی احمدبیگی همراه با گروهی از ماموران اداره سیزدهم پلیس آگاهی و کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه شهید بهشتی راهی این کارگاه در شرق تهران شدند.

کارگاه در طبقه دوم یک خانه قدیمی قرار داشت. وقتی ماموران زنگ آنجا را زدند هیچ کس در را باز نکرد؛ اما از صداهایی که شنیده می‌شد معلوم بود فرد یا افرادی در آنجا حضور دارند. بعد از اخطارهای متعدد سرانجام ماموران با دستور قضایی در کارگاه را باز کرده و وارد آنجا شدند.

در همان راهروی ورودی کارگاه قوطی‌های خالی مخصوص محصولات بهداشتی، تیوپ‌های کرم، برچسب و هولوگرام‌هایی که همگی به نام یک برند معروف اسپانیایی بود چیده شده بود.

با ورود معاون دادستان و ماموران به کارگاه ابعاد گسترده‌تری از آنچه که در آنجا می‌گذشت برملا شد. در آنجا تعداد زیادی ماسک مو و کرم های مختلف بسته بندی و آماده ارسال بود. در بخش دیگری از کارگاه کارتن‌های بسته‌بندی شده و آماده ارسال از طریق پست وجود داشت و همه اینها از حجم گسترده فعالیت این کارگاه غیرمجاز حکایت داشت.

خانم دکتر، متهم ردیف اول

زمانی که ماموران وارد این کارگاه شدند فقط یک زن جوان در آنجا حضور داشت. او که ابتدا حاضر به همکاری با ماموران نبود وقتی فهمید معاون دادستان تهران در آنجا حضور دارد به تولید مواد بهداشتی اعتراف کرد.

او گفت:‌ من دکترای شیمی دارم و مدتی است که در اینجا کرم و ماسک مو تولید می‌کنم. محصولات تولیدی اما متعلق به من نیست. خواهر و شوهر خواهرم از مدتی قبل به اسپانیا مهاجرت کرده‌اند و آنها همه کارها را از راه دور انجام می‌دهند و من هم برای آنها کار می‌کنم.

او ادامه داد: من فقط بخاطر تخصصی که دارم محصولات را تولید می‌کنم. خواهرم هماهنگ می‌کند و من مواد اولیه را در کارگاه تحویل می‌گیرم و در ادامه هم وقتی محصولات تولید شد خواهرم آنها را می‌فروشد و من فقط بسته‌ها را به پیک‌موتوری‌هایی که می‌آیند تحویل می‌دهم.

اظهارات این متهم درباره تولید کرم و ماسک مو در حالی بود که برچسب‌های نصب شده روی قوطی‌های کرم مربوط به یکی از برندهای معروف اسپانیایی بود.

طوری که شواهد به دست آمده حاکی از این بود که متهم این بسته‌ها را به عنوان محصول اسپانیایی به فروش می‌رساند. از سوی دیگر ادامه تحقیقات میدانی نشان داد که متهم بیشتر مشتریانش را از طریق تبلیغات در فضای مجازی فریب داده و محصولات بهداشتی تقلبی را با اسم کرم‌ و ماسک‌موهای اسپانیایی با قیمت‌هایی گزاف به آنها می‌فروخت.

در شرایطی که تحقیقات در این باره ادامه داشت و ماموران در حال بررسی اقلام کشف شده و صورت‌جلسه بودند چند پیک موتوری برای تحویل گرفتن بسته‌ها آمدند؛ اما باورشان نمی‌شد که قرار بوده محصولات تقلبی و غیربهداشتی جابه‌جا کنند.

ادامه تحقیقات در دادسرا

در همین حال قاضی سعید احمدبیگی، سرپرست دادسرای رسیدگی به جرائم پزشکی و بهداشتی درباره این پرونده به همشهری گفت:‌ فعالیت غیرقانونی این کارگاه با وظیفه‌شناسی یکی از شهروندان برملا شد و در آنجا بالغ بر هزار بسته کرم در حال تولید و هزاران بسته کرم و ماسک مو تولید شده و آماده ارسال کشف شد و هنوز به درستی معلوم نیست که این محصولات که در شرایطی غیربهداشتی تولید شده و به اسم محصول خارجی به دست شهروندان رسیده برای آنها چه عوارضی در پی داشته است. با این وجود متهمی که در کارگاه حضور داشت بازداشت و کارگاه پلمب شده است.

او ادامه داد:‌ هم اکنون تحقیقات در این پرونده در مراحل اولیه قرار دارد و ممکن است پرونده ابعاد گسترده‌تری پیدا کند. با این وجود دستور انجام تحقیقات برای شناسایی همه افراد دخیل در این ماجرا و بررسی حساب‌های مالی متهم و گردانندگان کارگاه صادر شده است./ همشهری

دیگر رسانه ها

کدخبر: 158544

ارسال نظر