مهلت یکماهه برای تدوین آیین نامه اجرای رتبهبندی معلمان
کمیسیون آموزش مجلس ۴۵ روز برای تدوین آیین نامه اجرایی رتبهبندی مهلت داشته که ۱۵ روز از آن پایان پذیرفته و بایستی در مهلت مقرر این کار انجام شود.
نایب رئیس کمیسیون آموزش با اشاره به بودجه ۲۵ هزار میلیارد تومانی اجرای رتبهبندی معلمان گفت: این کمیسیون ۴۵ روز برای تدوین آیین نامه اجرایی رتبهبندی معلمان مهلت داشته که ۱۵ روز از آن پایان پذیرفته و بایستی در مهلت مقرر تدوین آیین نامه اجرایی رتبهبندی معلمان انجام شود.
به گزارش عرشه آنلاین به نقل از فارس، مهدی اسماعیلی نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه رتبهبندی معلمان اظهار داشت: این لایحه در اواخر سال ۹۹ از سوی دولت به مجلس ارسال شد و سپس به کمیسیون آموزش مجلس ارجاع شد؛ بعد از بررسیهای متعددی که اعضای این کمیسیون در این باره انجام دادند، نواقصاتی را مشاهده کردیم که انتظارات چندینساله معلمان را این لایحه نمیتوانست پوشش دهد. به همین دلیل با برگزاری جلسات متعدد سعی کردیم رتبهبندی معلمان را به نحوی تغییر دهیم که بتواند بخشی از رضایتمندی معلمان به دست آورد.
معلمان این فیلم را ببینند | نحوه قرار گرفتن فرهنگیان در رتبه ها و میزان حقوق هر رتبه
وی افزود: بعد از گذشت چندین ماه و برگزاری چندین جلسه، کمیسیون آموزش با دستورکار بررسی لایحه رتبهبندی معلمان با توجه به اینکه رتبهبندی معلمان تدوین یک نظامنامه بزرگ و مستقل محسوب میشود، مجلس و دولت تلاش کردند برای سالیان متعدد موضوعات آموزشی، معیشتی و اجرایی معلمان را پوشش دهد.
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: چون بار مالی رتبهبندی معلمان از دغدغههای بزرگ مجلس و دولت محسوب میشود، در نشستهای متعدد این موضوع را بررسی کردیم، این در حالی است که در آخرین نشست صحن علنی مجلس که آقای میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه حضور داشت، در تشریک مساعی صورت گرفته بین مجلس و دولت مقرر شد که ۲۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای اجرای رتبهبندی معلمان در نظر گرفته شود و به همین دلیل کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مکلف شد که نظامنامه رتبهبندی معلمان را در قالب مبلغ مذکور تدوین کرده و برای اجرا امکانسازی کند تا معلمان حمایت مجلس را از رتبهبندی احساس کنند.
بیشتر بخوانید :بررسی رتبه بندی معلمان در انتظار دستور رئیس مجلس
اسماعیلی گفت: زمان اجرای لایحه رتبهبندی معلمان بسیار مهم است، این در حالی است که دولت سابق اعلام کرده بود که اجرای رتبهبندی معلمان از فروردین ماه سال جاری عملیاتی شود اما با توجه به اعتبار کمی که دولت حسن روحانی برای این لایحه در نظر گرفته بود که میتوانست رتبهبندی را به صورت ناقص به مرحله اجرا برساند، مجلس یازدهم همه تلاش خود را کرد تا کلیات و نظامنامه رتبهبندی معلمان رضایت آنها را ایجاد کند و سپس در خصوص بودجه و اعتبار لازم گفتگوها ادامه پیدا کند و بر همین اساس مقرر شد با توجه به رقم اعتباری که دولت آیتالله رئیسی برای اجرای رتبهبندی معلمان در نظر گرفتهاند، زمان و ماه رتبهبندی را متناسب با آن تنظیم کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اولویت برای مجلس در موضوع اجرای رتبهبندی معلمان محتوای آیین نامه اجرایی و همچنین حفظ کرامت آنان و پوشش رضایتمندی معلمان است که اگر این طور باشد متناسب با بودجه تخصیص گرفته برای آن زمان عملیاتی شدن رتبهبندی امکانسازی خواهد شد.
اسماعیلی اضافه کرد: ۴۵ روز فرصت برای کمیسیون آموزش برای تدوین آیین نامه اجرایی رتبهبندی معلمان وجود داشته است که ۱۵ روز از آن پایان پذیرفته و بایستی در مهلت مقرر این کار انجام شود.
ارسال نظر