سرپرست سازمان آتشنشانی تهران:
مزاحمت تلفنی کمتر شد | استفاده از نمای کامپوزیت ممنوع!
سرپرست سازمان آتشنشانی تهران با تشریح اقدامات این سازمان گفت: از سال ۹۵ استفاده از نمای کامپوزیت ممنوع شده و اگر در جایی استفاده میشود برای بازسازی است.
نشست خبری قدرتالله محمدی، سرپرست سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران در محل برگزاری نمایشگاه مدیریت شهرهای خواهرخوانده و توانمندیهای شهری برگزار شد.
محمدی در ابتدای این نشست با بیان اینکه برنامههایی که برای سازمان آتشنشانی تهران وجود دارد در دو بخش درون سازمانی و مأموریتی است، گفت: در خصوص مشکلات درون سازمانی نگاه ویژهای داریم و یک به یک مشکلات سازمان آتشنشانی را حل میکنیم و پیش میبریم.
سرپرست سازمان آتشنشانی خاطرنشان کرد: باید نوع نگاه را به سازمان آتش نشانی عوض کنیم؛ چرا که در شهرداری تهران مهمترین سازمان خدمترسان آتشنشانی تهران بزرگ است که مستقیماً با جان، مال و ایمنی شهروندان سرکار دارد و مهم و حساس است.
وی عنوان کرد: اگر ثانیهای زودتر به محل حادثه برسیم شاید جان یک انسان را نجات دهیم و اگر دیرتر برسیم ممکن است جان انسانی از دست رود.
محمدی اظهار کرد: حساسیت این سازمان بیانگر حساسیت مأموریت آن است و باید در بخشهای مختلف سازمان تسریع شود.
سرپرست سازمان آتشنشانی تهران با تاکید بر اینکه باید به اعتبارات و بودجه این سازمان نگاه ویژهای شود، اظهار کرد: تجهیزات سازمان آتشنشانی خاص است و اغلب از کالاها و اقلام وارداتی است که با توجه به شرایط تحریم، تأمین آن به سختی انجام میشود که نیاز به برنامه راهبردی دارد.
وی با اشاره به برنامه آتشنشانی تهران برای استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان بهمنظور تأمین تجهیزات سازمان آتشنشانی عنوان کرد: همکاران آتشنشانی نیز در این زمینه میتوانند کمک کنند و تأمین تجهیزات را بر عهده گیرند و با استفاده از شرکتهای دانش بنیان تجهیزات را تأمین کنیم.
محمدی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امدادرسانی در بافت فرسوده و بازار تهران نگاه و امکانات ویژهای میخواهد، گفت: در خصوص تمامی حوادث احتمالی در بازار تهران سناریو تعریف شده بهصورت میدانی بر اساس معابر و گذرهای کم عرض مطالعه انجام شده و در خصوص این موضوع تجهیزاتی وارده چرخه عملیاتی شده که نمونه آن موتورهایی با عرض یک و بیست است که کار اطفا را انجام میدهند و از گسترش حریق جلوگیری میکنند و قصد داریم تا پایان سال شش دستگاه از این موتورها را وارد چرخه عملیاتی و اطفا کنیم که کار بزرگی است و ضریب اطمینان و ایمنی خوبی را ایجاد میکند.
سرپرست سازمان آتشنشانی تهران در ادامه اظهار کرد: در خصوص شیرهای هیدرانت که باید بر اساس استاندارد جهانی در هر ۷۵ متر نصب شود، تقریباً ۲۰ هزار شیر هیدرانت باید در تهران نصب شود که در حال حاضر هشت هزار شیر با همکاری خوب شرکت آب و فاضلاب نصب شده و پیش بینی است تا هر سال دو هزار از این شیرها را در معابر شهری تهران نصب کنیم.
وی با اشاره به عقبافتادگی موجود در زمینه استفاده از بانوان آتشنشان گفت: در دو ماهه آینده ۱۶ آتش نشان خانم وارد چرخه جذب و سازمان میشوند و سپس وارد عملیات خواهند شد تا در زمینه امداد در هر جا که ضرورت باشد سریعاً میتوانند وارد عمل شوند و امدادرسانی را انجام دهند.
محمدی ادامه داد: شهر تهران ترافیک دارد و زمان برای ما مهم است و برای زودتر رسیدن به محل حادثه برنامه ریزی کردیم که در نقاط مرکزی شهر تهران از ایستگاههای موقت پرتابل تک منظوره استفاده کنیم.
سرپرست سازمان آتشنشانی تهران خاطرنشان کرد: حسن این ایستگاهها این است که در زمان وقوع حادثه تا تجهیزات پشتیبان برسد میتواند وارد عمل شود و تقریباً ۷۰ درصد کار را میتوانند انجام دهند و ضریب ایمنی را بالا میبرد و ظرفیت را بر این گذاشتیم که پنج نقطه را احداث کنیم.
وی بیان کرد: موتورهای سبک را نیز در ناوگان برنامه ریزی کردهایم که آتش نشانها با امکانات اولیه به محل حادثه برسد.
محمدی با بیان اینکه سازمان آتش نشانی باید با تغییر رفتار شهری و شهرسازی سناریوی خود را داشته باشد، گفت: در مترو هر چند ایمنی بالا است اما باید پیش بینی حوادث را داشته باشیم و بحث ارتباط گیری روی زمین با زیر زمین نیز انجام و عملیاتی شد.
سرپرست سازمان آتشنشانی تهران از رونمایی از امداد و نجات دریایی آتشنشانی تهران تا هفته آینده اظهار کرد: این ظرفیت در سدهای تهران و کشور اگر حادثهای رخ دهد میتواند نقش آفرین باشد.
محمدی با بیان اینکه امداد هوایی برای تهران خیلی ضرورت ندارد، گفت: بیشتر برای جنگلهای اطراف حریم شهر تهران نیاز به این موضوع داریم و تفاهم نامهای با وزارت دفاع انجام شده که د ر موقع حریق امدادرسانی کنند. از طرفی؛ بهدنبال استفاده از ظرفیت پهبادها برای اطفا حریق هستیم.
سرپرست سازمان آتشنشانی تهران با تاکید بر اینکه بهروز رسانی ایده آل نیازمند کمک دولت در تسهیل گری در ترخیص کالاها در گمرک است، گفت: ارکان دولت و حاکمیتی باید کمک کنند و ما سعی میکنیم بهروزرسانی خود را انجام دهیم.
وی تصریح کرد: از سال ۹۵ استفاده از نمای کامپوزیت ممنوع شده و اگر در جایی استفاده میشود برای بازسازی است و توصیه ما به شهروندان و مالکین این است که از این مواد استفاده نکنند.
محمدی افزود: شاید در آینده برنامهای داشته باشیم کسانی که چنین نمایی را استفاده کنند مجبور به اصلاح شوند.
سرپرست سازمان آتشنشانی با بیان اینکه میانگین زمان رسیدن آتشنشانی به محل حادثه چهار دقیقه و ۱۳ ثانیه است، گفت: هر هفته در خصوص بازار تهران جلسه است و تمامی عوامل دخیل حضور دارند و تصمیمات خوبی گرفته میشود.
وی اظهار کرد: رویکرد این است که ساختمانهای ناایمن رفع خطر شود.
محمدی در پایان گفت: مزاحمت تلفنی داریم اما نسبت به گذشته کمتر شده است./ مهر
ارسال نظر