زندانیان واکسیناسیون می شوند؟

رئیس سازمان زندان‌ها در رابطه با واکسیناسیون زندانیان اظهار داشت: غربالگری قطعا به شکل بهتری زمینه اصلاح و تربیت مددجویان حاصل می‌شود و ما می‌توانیم زندانیان پرخطر را شناسایی کنیم.

زندانیان واکسیناسیون می شوند؟

 

غلامعلی محمدی گفت: از ویژگی خاص اداره علمی زندان‌ها، بهره‌مندی از خرد جمعی است و لازمه آن نیز استفاده از تجارب و نظرات همه همکاران در گروه‌های مختلف فعال در زندان‌ها است که برپایی نشست‌های «هیئت اندیشه‌ورز» در این راستا خواهد بود.

رئیس سازمان زندان‌ها با موفقیت‌آمیز دانستن واکسیناسیون در زندان‌ها یادآور شد: در این مدت شاهد پوشش ۹۵ درصدی واکسیناسیون کرونا بوده‌ایم. درعین حال توقع دارم که واکسیناسیون مددجویان در مرحله چهارم نیز به جدیت و سرعت بیشتری ادامه یابد.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های کادر بهداشت و درمان اعلام داشت: شما با جسم و روان مددجویان سر و کار دارید و بر این اساس هم جلسه امروز ویژگی ممتازی دارد از جمله اینکه با افرادی متخصص و فرهیخته علمی طرح بحث خواهیم کرد که خدماتشان به مددجویان حائز حساسیت و اهمیت بسیاری است.

غربالگری مددجویان، زمینه اصلاح‌ و تربیت آنان را تسهیل می‌کند

محمدی با اشاره به بند‌های متعدد از آئین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها در تبیین شرح وظایف کادر بهداشت و درمان مراکز تأمینی و تربیتی تصریح کرد؛ آئین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها، جایگاه ممتاز و خاصی را به کادر بهداشت و درمان اختصاص داده و حضور شما در شورا‌های «طبقه‌بندی» و «انضباطی» از حساسیت شغلی شما حکایت می‌کند.

وی در این نشست و با تأکید بر اهمیت تشکیل پرونده شخصیت و سلامت در بدو ورود زندانیان گفت: این اقدام در تفکیک و طبقه‌بندی مددجویان بسیار مهم و انجام آن نیز برعهده بهداشت و درمان است. با این غربالگری قطعا به شکل بهتری زمینه اصلاح و تربیت مددجویان حاصل می‌شود و ما می‌توانیم زندانیان پرخطر را شناسایی کنیم تا با مراقبت و درمان آنان، آسیبی از ناحیه آنان متوجه خود و دیگر زندانیان نشود.

جدیت و دقت در تشکیل پرونده شخصیت مددجویان الزامی است

محمدی جدیت و دقت در تشکیل پرونده شخصیت و سلامت زندانیان را امری ضروری دانست و گفت: بهداشت و درمان برای ما اقدامی در اولویت است و درکنار آن نیز تغذیه زندانیان و ارتقا کیفیت آن را جدی گرفته‌ایم.

رئیس سازمان زندان‌ها به اهمیت تعیین رژیم غذایی برای زندانیان خاص و بیمار پرداخت و خاطرنشان کرد: آموزش بهداشت به زندانیان بسیار مهم است هرچند عمده زندان‌های ما این وظیفه را به نحو احسن انجام می‌دهند، اما باز هم باید تلاش بیشتری کرد.

تجهیز مراکز درمانی زندان‌ها، تعامل با بیمارستان‌ها و استفاده از ظرفیت خیرین ضروری است

محمدی اضافه کرد: ما توجه ویژه‌ای به بهداشت و درمان زندانیان خواهیم داشت. عصاره اقدامات باید افزایش آرامش زندانیان و ارتقاء بهداشت جسم و روان آنان باشد. خوشبختانه آمار‌ها درحوزه مشکلات کاهش یافته گرچه همچنان لازم است که آمار رفتار‌های خطرناک در حوزه سلامت روان کمتر شود.

رئیس سازمان زندان‌ها در بخش دیگر نشست، تجهیز مراکز درمانی زندان‌ها را امری مورد اهتمام دانست و بر تعامل هرچه بیشتر با بیمارستان‌ها و نیز استفاده از ظرفیت خیرین مجمع سلامت تأکید کرد. رئیس سازمان زندان‌ها همچنین خبر داد؛ در گفتگو با کمسیون‌های تخصصی مجلس پیشنهاد شده است که با اعلام زندان‌ها به عنوان مناطق محروم، بتوان از پزشکان برای گذراندن طرح‌های‌شان در مراکز تأمینی و تربیتی استفاده کرد.

محمدی همچنین استفاده از نظرات کارشناسی کادر متخصص بهداشت و درمان در کیفیت غذای مددجویان را ضروری دانست و اعلام کرد که در ساخت پروژه‌های عمرانی مرتبط در زندان‌ها هم باید نظرات مسئولین واحد‌های بهداشت و درمان اخذ شود.

وی در پایان این نشست و پس از طرح پرسش و پاسخ با کارکنان حوزه بهداشت و درمان در این جلسه گفت: ما در اداره علمی زندان‌ها مراحل رشد را در پیش گرفته‌ایم و البته امیدوارم بیش از پیش، سیر صعودی را در امور تحول و تعالی زندانبانی از جمله حوزه بهداشت و درمان به طور مداوم ادامه دهیم.

گفتنی است پیش از این نیز نشست‌های «هیئت اندیشه‌ورز» با حضور بالغ بر دو هزار نفر از کارکنان گروه‌های شغلی حاضر در زندان‌ها از جمله روابط عمومی، مراقبین اقدامات تأمینی و تربیتی، روسای اندرزگاه‌ها، روسای زندان‌ها و یگان حفاظت با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در جهت بهبود خدمات، اصلاح رویه‌ها و نهادینه‌سازی مدیریت علمی در زندان‌ها مبتنی بر خرد جمعی و دانایی‌محوری برگزار شده است.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر رسانه ها

کدخبر: 34172

ارسال نظر