پیشنهاد عجیب سخنگوی آموزش و پرورش به دانشآموزان | از نوشتافزار اسلامی استفاده کنید
آموزش و پرورش این زمینه را فراهم میکند تا دانشآموزان از اقلام و نوشتافزار ایرانی اسلامی استفاده کنند؛ این امر اثر تربیتی به همراه دارد.
صادق ستاری فرد، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش و معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری طرح ملی عرضه مستقیم نوشتافزار ایرانی که صبح امروز یکشنبه ۱۳ شهریور در مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، گفت: اقدامی که کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان انجام داد در نوع خود یک اقدام تحولی است با توجه به شعار سال که تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین است، هم از جهت استمرار برگزاری نمایشگاه و از هم جهت تقویت زیربناهای فناورانه و هم از جهت توسعه و گسترش فعالیتها و اقلام پیش بینی شده، نیاز است آموزش و پرورش در حوزه فرهنگسازی و نهادینه کردن ارزشهای ملی و تقویت آن گام بردارد.
بیشتر بخوانید: نحوه استخدام ۳۴۰۰۰ نیروی جدید در آموزش و پرورش اعلام شد
بیشتر بخوانید: حقوق معلمان چقدر افزایش می یابد؟/ هزینه ۵۰ هزار میلیارد تومانی برای فرهنگیان
وی افزود: یکی از وظایف آموزش و پرورش، برنامه ریزی در راستای تقویت هویت ملی است و نوشت افزار ایرانی اسلامی از جمله ارزشها و عناصر هویت بخش جامعه به ویژه در بخش دانشآموزان است اینکه دانشآموز از نوشت افزار تولید ایران استفاده کند در تربیت این دانشآموز مؤثر است لذا این امر یک اثر ترییتی به همراه دارد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش این زمینه را فراهم میکند تا فرزندان مان از اقلام ایرانی استفاده کنند، این امر اثر تربیتی دارد این امر از جهتی نیز تهدید بود زیرا دانشآموز سالها از نمادهای خارجی استفاده میکرد باید زمینه معرفی نمادها فراهم شود یکی از این زمینهها استفاده از نوشت افزار ایرانی است.
وی ادامه داد: نمادها یکی از بسترهای تربیتی هستند بهتر است از اقلام ایرانی استفاده کنیم و در معرفی این کالاها از نمادهای ایرانی بهره ببریم تا بتوانیم شخصیتهای ایرانی و ملی را به دانشآموزان معرفی کنیم. همچنین موضوع جدید در استمرار هشتمین دوره این جشنواره استفاده از موضوع دیجی کانون بود یکی از این موارد تولید ایرانی است که به دست مصرف کننده برسد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در نظام تولید منبع تولید ایرانی، نظام توزیع که تسهیل گر باشد و نظام مصرف مهم است با توجه به اینکه ۱۶ میلیون دانشآموز بازار بزرگ مصرف هستند و شعار سال در جهت تولید مؤثر است، لذا کانون این ۳ ضلع را به خوبی مدیریت کرد تا دانشآموزان از اقصی نقاط کشور بتوانند با کمترین هزینه و وقت بسته مورد نیاز را با حداقل قیمت تهیه کنند.
وی افزود: تنظیم گری رویداد را که قرارگاه عدالت تربیتی دنبال کرده در جهت تأمین فرصت برابر آموزشی است که از طریق این بستر فناورانه مهیا میشود. در کنار این موضوع نیازهای تحصیلی و تربیتی دانشآموزان پیش بینی شده و صرفاً نوشت افزار مطرح نبود. بیش از ۸۰۰ عنوان کتاب از ۶ ناشر و یک هزار اسباب بازیهای مورد تأیید کانون از این طریق در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد.
ستاری فرد گفت: این نوشت افزارها از ۷۰ تولید کننده ایرانی تهیه شده است و به مهارت افزایی نیز کمک میکند. همچنین تولید ۲ هزار نوشت افزار ایرانی در یک بسته فراهم میشود نا دانشآموز تمام نیازهای خود را رفع کند.
وی افزود: در گذشته صرفاً نمایشگاههای فیزیکی برگزار میشد که به بی عدالتی دامن میزد شاید هزینه تمام شده این دانشآموزان به ویژه برای دانشآموزان مناطق روستایی و دوردست نیز بیشتر میشد اما با استقرار این سامانه دسترسی یکسان تأمین میشود.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: این اتفاق برای کتب درسی دانشآموزان هم میافتد و از طریق نرم افزار ثبت سفارش میکنند و نگرانیهای دانشآموزان برای عدم تهیه کتاب و نوشت افزار رفع میشود.
وی ادامه داد: تبلیغ کالای ایرانی اسلامی از سوی رسانهها و خبرگزاریها همچنین تشویق مخاطبان به خرید آن نقش مهمی را ایفا میکند و آموزش و پرورش در کنار رسانهها با هدف ترغیب دانشآموزان به استفاده از اقلام ایرانی گام برمیدارد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: تقویت هویت ملی و زیرساختهای حمایت از تولیدات ایرانی اسلامی وظیفه حاکمیت است که یکی از وظایف رسانهها نیز برای فراهم شدن این بستر است. با این موضوع، ۷۰ درصد وابستگی به خارج مرتفع میشود هرچه در چرخه نظام مصرف و توزیع گام برداریم سمت تولید نیز تأمین میشود. همچنین تولید محتوای رسانهای و چند رسانهای مناسب کودک بسیار مهم است که به عنوان چالش در این حوزه وجود دارد. نیاز است حوزه رسانه از جهت مطالبه گری و حاکمیت از جهت سرمایه گذاری به این امر ورود کنند.
وی افزود: نیاز امروز ما در حوزه کودکان و نوجوانان این است که در تولیدات چند رسانهای سرمایه گذاری شود و متولیان این امر را حمایت کنند. همچنین پیش بینی ما این است که با حدود هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده، ۳ میلیون دانشآموز را پوشش دهیم این طرح دانشآموزان دوره ابتدایی مناطق روستایی و عشایری، بخشی از دانشآموزان دوره متوسطه اول و بخشی از دانشآموزان ۲۰۲۰ شهری را شامل میشود.
ستاری فرد در پایان گفت: این آغاز راه است نیاز ما بیش از این است. پوشش ۵ میلیون دانشآموز مد نظر ماست که با حمایت نهادها و خیرین باید بتوان به این پوشش برسیم. با رایزنی وزیر آموزش و پرورش با بنیاد مستضفعان، ستاد اجرایی امام، تحقق این امر کمک خواهد شد./ مهر
ارسال نظر