فاجعه نگران کننده برای راهپیمایان اربعین
یکی از زائرین اربعین درباره سفر به کربلا گفت: التماس میکنم نیایید! ماشین نیست، آب نیست، گرما هم شدید است. مصاحبه برخی از ایرانیهای دیگر را در این ویدئو ببینید.
گزارش های دریافتی حکایت از وضعیت نگران کننده و وخیم در مرزهای خروجی به عراق و نیز مسیر راهپیمایی اربعین حکایت دارد
ستاد اربعین حسینی صبح امروز اعلام کرد که به دلیل حجم بالای زائران وارد شده به پایانههای مرزی، تا اطلاع ثانوی و فراهم شدن امکان انتقال زائران از مرز به شهرهای داخل عراق، مرزها بسته خواهند بود.
به دلیل کمبود امکانات در طرف عراقی، زائران با مشکلاتی از جمله کمبود وسائل نقلیه و آب آشامیدنی مواجه شدند که برای حل این مشکل و تا به ثمر رسیدن رایزنیها تصمیم برای بسته شدن مرزها اتخاذ شده است.
هماکنون حدود ۱ میلیون ۵۰۰ هزار زائر نیز در پایانهها و مسیرهای منتهی به مرزها قصد عزیمت به راهپیمایی اربعین را دارند که پیشبینی میشود جمعیت زائران را به بیش از ۴ میلیون نفر میرساند.
هشدار به زائران اربعین: مراقب گرمازدگی باشید | افزایش مراجعه به اورژانس
خالدی سخنگوی اورژانس کشور گفت: مشکل اصلی زائران گرمازدگی است. تاکنون ۳۱۶۴۴ نفر به اورژانس مراجعه کرده اند که نزدیک به ۳۰ هزار نفر در محل درمان شدند. خوشبختانه سرم به اندازه کافی برای سرم درمانی توسط وزارت بهداشت تامین شده است. زائران بحث گرمازدگی را حتما جدی بگیرند و به اندازه کافی آب بنوشند.
فاجعه سهمگین برای زائران ایرانی در عراق؟
رئیس جمعیت هلال احمر از فوت ۹ زائر ایرانی در کربلا خبر داد و گفت: ۸۴۰۷ نفر از زائران ایرانی در عراق به نیروهای هلال احمر جهت دریافت خدمات پزشکی مراجعه کردند و متأسفانه ۹ نفر از زائران ایرانی در کربلا جان باختند.
پیرحسین کولیوند با اشاره آمار مراجعات زائران ایرانی به نیروهای هلال احمر در عراق گفت: تا به امروز تعداد ۳ هزار و ۷۶۴ نفر از زائران در کربلای معلی به مراکز درمانی که تحت پوشش هلال احمر جمهوری اسلامی هستند مراجعه کردند. بیشترین مراجعه زائران در کربلا به دلیل تزریقات، سرم تراپی و تست قند خون بوده است.
کولیوند بیان کرد: تعداد ۳ هزار و ۵۴۵ نفر هم در نجف اشرف به مراکزی که نیروهای هلال احمر در آنجا حضور داشتند به جهت انجام خدمات درمانی مراجعه کردند که البته در نجف مهمترین علت مراجعه زائران، تزریقات و بعد از آن دریافت سرم بوده است.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در مسیر نجف تا کربلا هم ۵۹۲ نفر به نیروهای هلال احمر مراجعه کردند که بیشترین دلیل مراجعه تزریقات، سرم تراپی و مشکلات زنان بوده است.
وی با اشاره به اینکه ۵۰۶ نفر از زائران در کاظمین به نیروهای هلال احمر مراجعه کردند، افزود: در سامرا و سیدمحمد هیچ زائری به نیروهای هلال احمر مراجعه نکرده اند.
وی گفت: همچنین در کربلا ۱۸ نفر از بیماران برای دریافت مراقبتهای پزشکی بیشتر و در نجف ۱۴ نفر به بیمارستان عراق اعزام شدند.
یکی از زائرین اربعین درباره سفر به کربلا گفت: التماس میکنم نیایید! ماشین نیست، آب نیست، گرما هم شدید است.
مصاحبه برخی از ایرانیهای دیگر را در این ویدئو ببینید.
ارسال نظر