حاج محسن لبانی درگذشت
مرحوم لبانی که عمری را در راه اسلام و اهل بیت (ع) گذراند و سوابق مبارزاتی با رژیم ستمگر شاهنشاهی را در طول عمر با برکت خود داشت، از معتمدین و یاران صدیق امام (ره) و رهبری بود.
حاج محسن لبانی از یاران دیرینامام و از فعالان نهضت انقلاب اسلامی، پس از یک عمر مجاهدت به رحمت ایزدی پیوست.
حاج محسن لبانی مطلق، یکی از پیرغلامان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و از یاران دیرین امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در شامگاه سی ام صفر مصادف با سالروز شهادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) دعوت حق را لبیک گفت.
مرحوم لبانی که عمری را در راه اسلام و اهل بیت (ع) گذراند و سوابق مبارزاتی با رژیم ستمگر شاهنشاهی را در طول عمر با برکت خود داشت، از معتمدین و یاران صدیق امام (ره) و رهبری بود.
حاج محسن لبانی، قبل از پیروزی انقلاب نماینده حضرت امام خمینی (رحمت الله) در بازار بود و در جریانات قبل از انقلاب به کمک اعتصاب کنندگان اصناف و کارکنان شرکت نفت شتافت.
وی بعد از انقلاب به همراه مرحوم آیت الله انواری و مرحوم شهید محلاتی به عضویت شورای عالی حج در آمد و همچنین نماینده حضرت امام در سرپرستی صندوق تعاون صنفی به همراه شهید محلاتی و مرحوم حبیب الله عسکر اولادی بود.
در نوجوانی با شهید نواب صفوی آشنا شد و به فعالیت در گروه فدائیان اسلام پرداخت. از سال ۱۳۴۲ به بعد با حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه آشنا شد و در مبارزات علیه استبداد رژیم ستم شاهی همراه ایشان گردید و همزمان به فعالیت در هیئتهای موتلفه اسلامی پرداخت و از دهه ۱۳۵۰ ارتباط و همکاری نزدیکی با جامعه روحانیت مبارز تهران برقرار نمود.
طی سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، منزل حاج محسن لبانی مطلق همواره در کنار مجالس توسل به اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، مرکز مبارزات و پناهگاهی برای مبارزین و جلسات علیه نظام طاغوت بود و وی با توجه به سابقه مبارزاتی و سیره مذهبی چندین بار توسط ساواک دستگیر شد، ولی از مبارزه دست نکشید تا نهضت امام خمینی (ره) به پیروزی رسید.
مرحوم لبانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم با مسئولیتهایی که داشت از جمله نماینده امام (ره) و رهبری در بازار تهران، خدمات فراوانی جبهه انقلاب انجام داد و در زمان جنگ تحمیلی هم مسئولیتهای گوناگونی تامین احتیاجات جبهه را بر عهده گرفت و خدمات مهمی را در این زمینه ارائه کرد.
حاج محسن لبانی ریاست شورای مرکزی اصناف را برعهده داشته و همچنین عضو مجموعه نماینده و معتمدان امام در بازار همراه با مرحوم حاج سعید امانی بود.
زمانی که امام خمینی رحمت الله علیه تولیت حوزه علمیه مروی را طی حکمی، به آیتالله مهدوی کنی دادند، طبق وقفنامه، غیر از تولیت، یک نفر هم باید به عنوان ناظر باشد؛ لذا با پیشنهاد حضرت آیتالله مهدوی کنی، مرحوم لبانی به عنوان ناظر انتخاب شد که وظیفه نظارت بر تمام امورات مدرسه را بر عهده داشت.
وی از یاران انقلاب اسلامی است که خدمات خویش را رایگان انجام داده اند و معیشت خود را خودشان از کسب تامین کرده اند.
این افراد برای خودشان هیچگاه در پی مقام و موقعیت نبودند و همه عمر با صداقت خدمت کردند رحمت الله علیه/ باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر