درخواست برای اجرای برنامههای ویژه در آموزش و پرورش و دانشگاه
حجتالاسلام قاسم جعفرزاده تصریح کرد: تعالیم تربیتی دانشگاهها و مدارس در حوزه فرهنگی و دینی باید با هدف تقویت بنیه اعتقادی جوانان از اثرگذاری بالایی برخوردار باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: آموزش و پرورش و دانشگاه در مباحث تربیتی باید بیشازپیش فعال باشد.
حجتالاسلام قاسم جعفرزاده ۱۰ آبان در نشست سیاسی، بصیرتی در سالن اجتماعات حوزه علمیه اردبیل تصریح کرد: تعالیم تربیتی دانشگاهها و مدارس در حوزه فرهنگی و دینی باید با هدف تقویت بنیه اعتقادی جوانان از اثرگذاری بالایی برخوردار باشد.
وی به حضور مستمر روحانیون در مدارس و دانشگاه اشاره کرد و گفت: علیرغم اینکه با اعزام روحانیون و مبلغین به مدارس و دانشگاهها اقدامات مناسبی در خصوص ارائه مباحث دینی و تربیتی برای نسل جوان صورتگرفته اما اثرگذاری بالایی نداشته و لازم است در راستای تقویت بنیه اعتقادی دانشآموزان و دانشجویان برنامههای نوینی ارائه شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه حوادث اخیر در دانشگاهها ریشه در فقر فرهنگی دارد، افزود: در سالهای گذشته مدام تأکید کردیم که متأسفانه فرهنگ در این کشور فراموش شده و به سیاست و اقتصاد اهمیت داده میشود، ولی آن چیزی که به حد کافی به آن پرداخته نشده فرهنگ است.
جعفرزاده تأکید کرد: حس هویت باید در نسل جوان تقویت شود تا منافع ملی را تشخیص دهند و حتی در مواقعی که اعتراضات بهحقی هم دارد، کاری نکند که خارجیها بر ضد کشور از آن بهرهبرداری کنند که این امر با تبیین صحیح و ارائه واقعیتها و تقویت تعالیم دینی در بین این نسل آیندهساز محقق میشود.
وی فضای مجازی و مشغولیت بیش از حد پدران و مادران به رسانه را مهمترین دلیل غفلت آنان از تربیت صحیح فرزندان عنوان کرد و گفت: در عصر کنونی به لحاظ درگیری بیشتر خانوادهها با تلفن همراه و فضای مجازی، تمایل فرزندان بیشتر به سمت بازیهای رایانهای بوده و همانند بازیها، گذاشتن از همه چیز برای آنان سهل شده که اکنون مشاهده میشود از ارزشها و تقدسات بهراحتی عبور میکنند و باعث بروز آسیبها میشوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل تقدسزدایی را مهمترین حربه دشمن در ایجاد ناآرامی در جامعه عنوان کرد و گفت: اولین هجمه دشمن تقدسزدایی از قرآن، پرچم، رهبر جامعه اسلامی، استاد، زن، حیا، عفت و ارزشهای دینی است که در این میان، باید بهقدری بصیرت و بینش جوانان را ارتقا دهیم که جایی برای ورود افکار منفی و تبلیغات سوء دشمن وجود نداشته باشد.
جعفرزاده جوانان را نسلی مطالبهگر عنوان کرد و گفت: حوزه علمیه باید برای تقویت بنیان دینی نسل جوان بیشازپیش فعالانه وارد صحنه شود و با نسل مطالبهگر، ارتباط مؤثر برقرار کند چرا که اگر تعامل در وقت مناسب صورت نگیرد بحران و مشکلات متعددی پیش میآورد.
وی بر رسالت مهم نخبگان جامعه در مقابله با جنگ نرم دشمن اشاره کرد و گفت: در جامعه کنونی باید همگان در خصوص اهمیت انقلاب اسلامی صحبت کنند و تبیین کنند و حقیقت را مشخص کرده و جوانان را از فتنه دشمنان نجات دهند که در این میان نخبگان و اساتید حوزه، دانشگاه و مدارس باید به رسالت خود در حوزه تبیین بهدرستی عمل کنند./ ایسنا
ارسال نظر