رتبه ایرانی‌ها به عنوان عصبانی‌ترین و نگران‌ترین مردم جهان | عصبانی‌ترین کشور جهان را بشناسید

رتبه ایران را از نظر خشنودی و شادی بین ۱۴۹کشور جهان، ۱۱۸دانسته است. این به آن معناست که ۳۱کشور ناخشنودتر از ما وجود دارند.

رتبه ایرانی‌ها به عنوان عصبانی‌ترین و نگران‌ترین مردم جهان | عصبانی‌ترین کشور جهان را بشناسید

مؤسسه گالوپ در نظرسنجی‌هایی که هر ساله انجام می‌دهد، عصبانی‌ترین و شادترین کشورهای دنیا را با شاخص‌هایی مشخص می‌کند.

به گزارش همشهری آنلاین، مؤسسه گالوپ در سال۲۰۲۱ رتبه ایران را از نظر خشنودی و شادی بین ۱۴۹کشور جهان، ۱۱۸دانسته است. این به آن معناست که ۳۱کشور ناخشنودتر از ما وجود دارند.

  world happiness report که گزارش جهانی سعادت یا گزارش جهانی رضایت را هرساله منتشر می‌کند و زیرنظر سازمان ملل است، به رتبه‌بندی خوشبختی کشورها براساس آرای پاسخگویان از زندگی خود می‌پردازد که این گزارش با عوامل مختلف زندگی مرتبط است. گزارش جهانی رضایت ۴سال است که به شکل پیاپی، فنلاند را در صدر راضی‌ترین کشورهای جهان قرار داده است. اما معیارهای این سنجش چگونه است و ما کجای این جدول قرار داریم؟

رتبه ناامید کننده ایرانی‌ها به عنوان عصبانی‌ترین و نگران‌ترین مردم جهان

 

رکوردی تلخ برای ایرانی‌‌ها | غمگین‌ترین و افسرده‌ترین مردم جهان هستیم

دکتر حسین محمدی استادیار گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خوارزمی با اشاره به اینکه جامعه ما شادی را گم کرده است، اظهار کرد: طبق تحقیقی که در سال ۲۰۱۵ انجام شده بود، ایران از بین ۱۱۵ کشوری که فاکتورهای شادی در آنها بررسی شده بود در رتبه ۱۰۵ قرار داشت.

وی ادامه داد: حدود هفت سال از این تحقیق می‌گذرد و بدون شک با توجه به افزایش فشارهای اقتصادی و روانی در سال‌های اخیر، ایران به جایگاه آخر این جدول نزدیک شده است و حالا ما جزو غمگین‌ترین و افسرده‌ترین مردمان جهان هستیم.

وی افزود: وضعیت نابسامان روانی و غمگینی مردم به وضوح در رفتار عادی آنها در کوچه و خیابان و در وقایع عادی زندگی مشهود است.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: آستانه تحمل مردم در سال‌های اخیر به شدت پایین آمده و با کوچکترین تحریکی نسبت به هم پرخاش می‌کنند و صبر خود را از دست داده‌اند.

وی توضیح داد: بدون شک انسانی که از لحاظ روحی تامین نیست، قدرت سازندگی خود را از دست می‌دهد و به راحتی این زمینه را دارد که دست به تخریب آنچه زندگی به او هدیه کرده بزند.

محمدی تاکید کرد: هر چند با تغییر سبک زندگی، تاب آوری در مقابل ناملایمات و بالا بردن مهارت‌های اجتماعی می‌توان تا حدی از افسردگی جلوگیری کرد ولی نمی‌توان از کنار تاثیر فشارهای موجود در کاهش روحیه نشاط و شادی جامعه چشم پوشی کرد.

وی اضافه کرد: بخش مهمی از اینکه ایرانیان امروز به مردمی پرخاشگر، کم تحمل و غمگین تبدیل شده‌اند ریشه در فضای کلی جامعه و مشکلاتی دارد که  روزانه با آنها دست و پنجه نرم می‌کنیم و تا وقتی شرایط حاکم بر جامعه بهبود نیابد نمی‌توان به تغییر شرایط موجود امیدوار بود./ ایسنا

دیگر رسانه ها

کدخبر: 5126

ارسال نظر