اولویت های وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه بندی معلمان
وزیر آموزش و پرورش سند 2030 را راهکاری از سوی استکبار برای در اختیار گرفتن نظام آموزش و پرورش برشمرد و تصریح کرد:در حالیکه همه کشورهای اسلامی اجرای سند ۲۰۳۰ را پذیرفته بودند اما با نگاه هوشمندانه و پرچمداری مقام معظم رهبری از این انحراف جلوگیری شد.
یوسف نوری در چهاردهمین نشست هماندیشی سالانه ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش که صبح امروز در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما بعد از انقلاب ریزشها و رویشهایی داشتیم. ریزشها فعالیتهای مبتنی بر غریزه بوده و هدفشان الهی نبود اما رویشهایی را هم داشتیم که مبتنی بر فطرت و هدفشان الهی بوده است اما امروز استکبار از غریزه برای ریزش نیروها استفاده و مردم را تحریک میکند.
وی سند ۲۰۳۰ را راهکاری از سوی استکبار برای در اختیار گرفتن نظام آموزش و پرورش برشمرد و تصریح کرد:در حالیکه همه کشورهای اسلامی اجرای سند ۲۰۳۰ را پذیرفته بودند اما با نگاه هوشمندانه و پرچمداری مقام معظم رهبری از این انحراف جلوگیری شد.
وزیر آموزش وپرورش با تاکید بر اینکه لایه باور دانشآموزان باید تغییرکند، گفت: در این راستا حوزه علمیه باید به کمک آموزش و پرورش بیاید چرا که آموزش و پرورش تنها نهادی است که ارتباط قانونی با خانوادههای کودکان، نوجوانان و جوانان دارد، اما از این ظرفیت هیچ استفادهای نشده است.
نوری با بیان اینکه اگر همه نهادهای فرهنگی و علمی با آموزش و پرورش همکاری کنند به نتایج خیلی خوبی میرسیم، اظهار کرد: همان گونه که ستاد نانو با آموزش و پرورش همکاری کرد و هم اینک در نانو رتبه چهارم جهان را به دست آورده ایم. باید از کارهای نمایشی به سمت کارهای مبنایی تغییر رویکرد داد.
وی در ادامه تامین نیروی انسانی متخصص، بازنگری محتوای کتابهای درسی، رتبه بندی معلمان و رتبه بندی مدارس برای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را از اولویت های کاری این وزارتخانه اعلام کرد.
ارسال نظر