بازی ایران و آمریکا را کجا ببینیم؟

با توجه به اینکه نمایش بازی‌های جام جهانی در مراکز فرهنگی سازمان از مهم‌ترین برنامه‌های آن برای مخاطبان فوتبال دوست تهرانی است، افراد می‌توانند همه روزه با مراجعه به فرهنگسرا‌های شهر تهران، به صورت رایگان از تماشای بازی‌های جام جهانی لذت ببرند.

بازی ایران و آمریکا را کجا ببینیم؟

با شروع جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، فرهنگسرا‌ها و خانه‌های فرهنگ شهر تهران اقدام به پخش بازی‌های فوتبال کرده اند.

این روز‌ها فضای کشور حال و هوای جام جهانی به خود گرفته است و به همین مناسبت، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برنامه‌هایی را برای این منظور تدارک دیده و یکی از آنها، جشنواره‌ای تحت عنوان «ایران پیروز» است که فرهنگسرا‌ها و خانه‌های فرهنگ شهر تهران، از ۳۰ آبان تا ۲۷ آذرماه، هر روز از ساعت ۱۳ تا ۲۲ میزبان عموم مردم است.

این جشنواره، شامل برنامه‌های متعدد و متنوع متناسب با ایام جام جهانی است؛ به طوری که از ۶ بخش اصلی تشکیل شده است و این بخش‌ها شامل بازی‌های گروهی، پویش‌های فوتبالی، غرفه‌های محصولات، فضاسازی هویت ایرانی، اکران و نمایش بازی‌های جام جهانی و اردوی دانش آموزی و مخاطبان اصلی آن، خانواده‌ها به ویژه نوجوانان هستند.

با توجه به اینکه نمایش بازی‌های جام جهانی در مراکز فرهنگی سازمان از مهم‌ترین برنامه‌های آن برای مخاطبان فوتبال دوست تهرانی است، افراد می‌توانند همه روزه با مراجعه به فرهنگسرا‌های شهر تهران، به صورت رایگان از تماشای بازی‌های جام جهانی لذت ببرند.

گفتنی است که جشنواره «ایران پیروز»، همه روزه، از ۳۰ آبان تا ۲۷ آذرماه از ساعت ۱۳ تا ۲۲ در فرهنگسرا‌ها و خانه‌های فرهنگ مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۱۸۳۷ تماس بگیرند.

چندی پیش، سید مصطفی کشفی، مدیر آفرینش، پایش و راهبری اجرای سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، با اشاره به میزبانی فرهنگسرا‌ها و خانه‌های فرهنگ شهر تهران و جشنواره «ایران پیروز» در ایام جام جهانی بیان کرد: جشنواره «ایران پیروز»، به مناسبت حضور ایران در جام جهانی قطر ۲۰۲۲ برگزار می‌شود و در این جشنواره، برنامه‌های متنوعی متناسب با ایام جام جهانی اجرا می‌شود و خانواده‌ها به ویژه نوجوانان، مخاطبان اصلی جشنواره هستند. زیرا رویکرد مهم و مورد توجه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در دوره اخیر نوجوانان است و بر همین اساس، اغلب برنامه‌ها در حوزه اوقات فراغت و تقویت ارتباط خانواده‌ها با نوجوانان هستند و بحث هویت با محوریت هویت ملی، طراحی و اجرا می‌شود.

کشفی تأکید کرد: برای تقویت موضوع هویت، هویت ملی و ترویج و تقویت آن در بین نوجوانان باید سراغ نماد‌ها و اسطوره‌های ملی برویم و رویدادی همانند جام جهانی، بستری برای شکل گیری این نماد‌ها و تقویت هویت ملی می‌شود. در همین راستا، سعی ما بر این است که با برنامه ریزی دقیق از طریق شکل گیری فضا‌های خانوادگی، نماد‌ها و عکس بازیکنان ملی و پرچم به ترویج هویت در بین نوجوانان کمک کنیم.

شایان ذکر است که فرهنگسرا‌های ی عطار نیشابوری، خاوران و اشراق از جمله میزبانان هواداران جام جهانی ۲۰۲۲ قطر هستند و افراد برای اطلاع از فهرست فرهنگسرا‌ها و خانه‌های فرهنگ می‌توانند به سامانه های آن‌ها مراجعه کنند.

برخی از فرهنگسراها و خانه‌های فرهنگ شهر تهران

فرهنگسرای ملل فرهنگسرای ارسباران هنگام فردوس

شفق خانه فرهنگ فدک خانه فرهنگ توحید فرهنگسرای بهمن

خانه فرهنگ دکتر عظیمی فرهنگسرای ابن سینا خانه فرهنگ حورا فرهنگسرای رسانه

مجتمع فرهنگی هنری حکیمیه فرهنگسرای اندیشه فرهنگسرای پایداری فرهنگسرای آفتاب

فرهنگسرای سرو فرهنگسرای گلستان فرهنگسرای رویش فرهنگسرای کار

فرهنگسرای قرآن فرهنگسرای فناوری اطلاعات فرهنگسرای انقلاب فرهنگسرای شهر

فرهنگسرای امید فرهنگسرای اخلاق فرهنگسرای بهمن بهاران

خاتم مهر ولاء خانه فرهنگ تهرانسر

فرهنگسرای تهران فرهنگسرای مترو فرهنگسرای رضوان/ باشگاه خبرنگاران

دیگر رسانه ها

کدخبر: 56760

ارسال نظر