هشدار! فریب ترفند جدید کلاهبرداری شب یلدایی را نخورید

سرهنگ گودرزی با اشاره به عدم اعتماد به هویت‌ها در فضای مجازی به شهروندان توصیه کرد: مراقب فرصت‌طلبی کلاهبرداران در شب یلدا باشید. هرنوع تخفیفی که باید از سوی اپراتورهای تلفن همراه یا شرکت‌های خدمات دهنده اینترنت ارائه شود، طبیعتاً باید در سایت آنها یا رسانه‌های رسمی اطلاع رسانی شده باشد.

هشدار! فریب ترفند جدید کلاهبرداری شب یلدایی را نخورید

رئیس پلیس فتای پایتخت در خصوص فرصت‌طلبی کلاهبرداران در شب یلدا هشدار داد.

سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ گفت: گاهی دیده شده که پیام‌هایی حاوی لینک‌های ناشناس با عناوین مختلف تبریک و یا تسلیت مناسبت‌های خاص از جمله شب یلدا و… برای کاربران ارسال شده و از آنان خواسته می‌شود با کلیک روی لینک مذکور پیام را مشاهده کنند.

رئیس پلیس فتای پایتخت بیان داشت: در برخی از این پیام‌ها شامل تصاویر متحرک است اما ممکن است سودجویان با ایجاد لینک‌های آلوده به بدافزار تلفن همراه یا رایانه را آلوده کنند و به تمامی اطلاعات محرمانه و خصوصی شهروندان دسترسی پیدا کنند، از این رو توصیه ما به کاربران فضای مجازی این است که از بازکردن هرنوع لینک ناشناسی خودداری کنند.

این مقام انتظامی به فرصت‌طلبی مجرمین درخصوص کلاهبرداری از شهروندان در پوشش تخفیف‌های شب یلدا از جمله بسته اینترنت، قرعه‌کشی و… اشاره کرد و گفت: برخی از افراد سودجو برخی از کالاها و یا خدمات مرتبط با شب یلدا را با قیمتی بسیار پایین آگهی کرده و تحت عناوین مختلف از جمله حراج ویژه یلدا و… از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند.

وی افزود: لازم است کاربران حتماً از سایت‌های معتبر، دارای نماد اطمینان و مجاز خریداری کنند و در صورت سفارش کالا تسویه حساب را در محل و پس از رؤیت و اطمینان از اصالت کالای سفارش داده شده انجام دهند و از پرداخت هرگونه مبلغ تحت عنوان بیعانه جدا خودداری کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در مواردی دیده شده که کلاهبرداران و افراد سودجو به بهانه برنده شدن در قرعه‌کشی، فروش بسته اینترنت ویژه، تخفیف و… اقدام به سواستفاده از اطلاعات کارت بانکی کاربران کرده یا حتی از اطلاعات هویتی آنان سو استفاده می‌کنند که لازم است شهروندان هوشیاری داشته باشند و به هیچ عنوان فریب تبلیغات و وعده‌های دروغین فضای مجازی را نخورند.

سرهنگ گودرزی با اشاره به عدم اعتماد به هویت‌ها در فضای مجازی به شهروندان توصیه کرد: هرنوع تخفیفی که باید از سوی اپراتورهای تلفن همراه یا شرکت‌های خدمات دهنده اینترنت ارائه شود، طبیعتاً باید در سایت آنها یا رسانه‌های رسمی اطلاع رسانی شده باشد. بنابراین شهروندان در این مورد نیز حتماً با هوشیاری عمل کنند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir با همکاران ما در میان بگذارند.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 61040

ارسال نظر