انتقاد استاندار تهران از «عادیانگاری» شرایط همهگیری کرونا
فاصله تزریق دز سوم انواع واکسن کرونا چقدر باشد
استاندار تهران افزود: بیتردید سم مهلک، عادیانگاری است به ویژه در ایامی که در شیب نزولی بیماری قرار گرفتیم و موجب افزایش احتمال عادی انگاری و افزایش نگرانیها است. البته از سوی دیگر استرسزایی بیجهت نیز آسیبزا است.
ستاندار تهران بر لزوم پیگیری تزریق دُز سوم واکسن کرونا برای افراد بالای ۶۰ سال در استان تهران تأکید کرد.
محسن منصوری در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: وقتی پدیدهای همچون شیوع کروناویروس حدود ۲۰ ماه درگیری را ایجاد میکند ممکن است خستگی و فرسودگی، عواملی باشد که ما را در مقابله با آن سست کند، بر همین اساس فلسفه تشکیل مستمر این جلسات این است که مراقبتها را بیشتر کنیم و برنامه اجرایی که برای کنترل این موضوع است سست نشود.
استاندار تهران افزود: بیتردید سم مهلک، عادیانگاری است به ویژه در ایامی که در شیب نزولی بیماری قرار گرفتیم و موجب افزایش احتمال عادی انگاری و افزایش نگرانیها است. البته از سوی دیگر استرسزایی بیجهت نیز آسیبزا است.
او ادامه داد: شیب آمار این بیماری نزولی است؛ پرسرعت نیست و ثابت است، این یعنی هشداری برای لزوم مراقبت و کنترل بیشتر. قطعا باید تشدید کنترلها اتفاق بیفتد.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع تزریق دُز سوم واکسن اشاره کرد و افزود: تزریق دُز سوم مورد تأکید است و در ستاد مقابله با کرونای استان تهران نیز باید تأکید کنیم که هر تدبیری لازم است برای تزریق دُز سوم برای افراد بالای ۶۰ سال انجام شود چرا که براساس گزارشها بیشتر فوتها برای افراد بالای ۶۰ سال بوده لذا باید دانشگاههای علوم پزشکی به جدیت این موضوع را دنبال کنند.
لزوم تامین منابع مالی اجرای طرح شهید سلیمانی
او به اجرای طرح شهید سلیمانی در استان تهران اشاره کرد و افزود: باید تدابیری اتخاذ شود که برای اجرای این طرح منابع مالی تأمین شود. ما در حال حاضر در شرایط آرامش صحبت میکنیم و از این آرامش، اجرای طرح اتفاق نمیافتد. باید هر چه زودتر شیوه اجرای این طرح نهایی شود و اقدامات لازم را آغاز کنیم.
منصوری ادامه داد: امروز در شورای ترافیک استان تهران در خصوص ترافیک وحشتناک تهران طی هفتههای گذشته بحث و گفتوگو شد. مردم از این ترافیک اذیت میشوند البته عواملی همچون کاهش استفاده از حمل و نقل عمومی در آن موثر است به شکلی که پیش از شیوع کرونا روزانه چهار میلیون نفر از حمل و نقل عمومی استفاده میکردند و پس از کرونا استفاده از حمل و نقل عمومی به یک میلیون نفر رسیده است. این اقدامی بود که توسط خود ما انجام شد اما از طرفی محدودیتهای شبانه و بازگشایی مدارس همگی موجب تشدید ترافیک در تهران شده است.
او تأکید کرد: از ابتدای آذر اجرای طرح ترافیک به ساعت قبلی بازمیگردد. درخواست دیگری که به ستاد ملی پیشنهاد دادهایم این است که محدودیت منع تردد شبانه حذف شود که البته با توجه به وجود نگرانی در خصوص عادی انگاری ظاهرا فعلا این حذف انجام نخواهد شد اما میتوانیم با دو ساعت تأخیر اجرای این محدودیت را آغاز کنیم.
انتشار اخبارغلط امنیت روانی مردم را به خطر میاندازد
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع انتشار برخی اخبار غلط در فضای رسانهای اشاره کرد و افزود: بعضا شاهد انتشار خبرهای غلط هستیم که برخی از آنها نیز با قصد و غرض انجام میشود و امنیت روانی مردم را به خطر میاندازد. در حال حاضر کسی این فضا را رصد نمیکند لذا از دانشگاههای علوم پزشکی میخواهیم که با رصد این فضا موارد را به ما منتقل کنند ما نیز به همراه ناجا با چنین مواردی برخورد خواهیم کرد.
او ادامه داد: واکسیناسیون دانشآموزی نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است. از ابتدای آذر مقرر شده دانشگاهها باز شوند و بازگشایی مدارس نیز در حال تکمیل است ودر حقیقت شهر در حال برگشت تدریجی به زندگی عادی است اما کلاسهای درس ما بعضا ۲۰ یا ۳۰ نفر در آن حضور دارند لذا نگران هستیم. در عین حال تعطیلی طولانی نیز عواقبی را در بردارد. باید توجه جدی بر حوزه واکسیناسیون دانشآموزی داشته باشیم. نمیتوانیم اجبار کنیم اما باید به صورت تشویقی تزریق واکسن دانشآموزان را دنبال کنیم.
منصوری تأکید کرد: اگر بار دیگر کرونا تشدید شود ظرفیتهای کشور تلف خواهد شد. در حال حاضر در شرایط خوبی هستیم، در شرایط تثبیت و نزول قرار گرفتهایم اما اگر بعد از تزریق واکسن وارد پیک دیگری شویم تبعات آن برای مردم به لحاظ روانی بسیار زیاد خواهد بود.
ارسال نظر