آموزش و پرورش به صدور دیپلم بدون آزمون واکنش نشان داد
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه درباره صدور دیپلم بدون آزمون توضیحاتی داد.
کافی است تا گذرتان به خیابانهای مرکزی تهران بهویژه حوالی انقلاب بیفتد، در کنار انبوه تبلیغات کتابهای درسی از دوره ابتدایی تا دانشگاه، بازار برخی سودجویان هم پر رونق است، سودجویان و جاعلانی که با جعل مدرک در پایههای تحصیلی مختلف مسیر چندین ساله تحصیل برای دریافت مدرک را یک شبه آماده کرده و در اختیار مشتریان میگذارند.
البته آنطور که از سال گذشته مطرح شده است با راهاندازی سامانه الکترونیکی تأییدیه تحصیلی، هم از جعل مدارک تحصیلی جلوگیری خواهد شد و هم از حضور مستقیم متقاضیان در ادارات آموزش و پرورش صرفهجویی میشود با این وجود همچنان کسب و کار جاعلان مدرک برقرار و حتی پای آن به فضای مجازی هم کشیده است و تبلیغات کارشان را در صفحات فضای مجازی قرار میدهند.
عباس سلطانیان مدیرکل دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره وجاهت قانونی دریافت مدرک جعلی بهویژه دیپلم جعلی اظهار کرد: ضوابط صدور مدرک تحصیلی در دوره متوسطه مشخص است و دانشآموزان برای اخذ گواهی دیپلم باید ۱۰۵ واحد درسی را در شاخه نظری بگذرانند.
وی ادامه داد: نمرات آزمونهای نهایی شرکتکنندگان ثبت و از طریق سامانه مدارک تحصیلی قادر به دریافت و مشاهده هستند.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه اصالت مدارک تحصیلی از طریق سامانه مدارک تحصیلی استعلام و تأیید میشود، گفت: اگر فردی خلاف مقررات مدرک تحصیلی دریافت کرده باشد، وجاهت قانونی نداشته و برابر مقررات با او برخورد میشود.
سلطانیان بیان کرد: افراد در صورت مشاهده مواردی که ادعای صدور مدرک دیپلم دارند میتوانند از طریق ادارات آموزش و پرورش استعلام بگیرند چراکه هر مدرسه در آموزش و پرورش کد فضا و مدیر دارد./ تسنیم
ارسال نظر