شورای شهر درباره حقوق 33 میلیونی دختر دهه هشتادی نرگس معدنیپور چه گفت؟
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران درباره حواشی ایجادشده در خصوص بهکارگیری فرزند نرگس معدنیپور بهعنوان مسئول دفتر او، توضیحاتی ارائه کرد.
علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران در حاشیه یکصد و بیست و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در این جلسه برنامه چهارم توسعه شهری تهران بررسی شد، اظهار کرد: بخش زیادی از احکام بخش حمل و نقل مطرح شد و چندبار رفت و برگشت بین کمیسیونها صورت گرفت.
او افزود: برخی موارد که شهردار تهران مطرح کرده بود به بحث گذاشته شد و بخشی از این احکام به تصویب رسید.
بیشتر بخوانید: ماجرای حقوق ۳۳ میلیونی دختر عضو شورای شهر چیست؟ + تصویر فیش حقوقی
نادعلی با بیان اینکه نقطه افتراقی بین شهرداری و شورا در برنامه چهارم وجود نداشت و همه بر گسترش حمل و نقل عمومی اتفاق نظر داشتند، گفت: این بحث صورت گرفت که کدام رقم شدنی و یا کدام نشدنی است و روی کدام راهبردها میتوان حساب باز کرد. کمیسیونها و شهرداری روی برخی راهبردها کار کردند و مباحث نو نیست و همه بر آن مسلط هستند.
نادعلی با بیان اینکه برنامه و بودجه تا پایان بهمن ماه به تصویب میرسد، تصریح کرد: بین ۲۱ دستگاه مسئول آلودگی هوا، تنها بخشی که در توسعه حمل و نقل، وظیفه بر عهده دارد، مدیریت شهری است و هرچه نوسازی و تعمیرات اساسی صورت بگیرد، حمل و نقل شخصی کاهش خواهد یافت و این قسمت بر عهده ماست و باید برنامه ریزی کنیم.
او ادامه داد: پروسه زمانی چهار ساله تعیین شده و اتفاق خوبی خواهد افتاد. برنامه حمل و نقلی شهرداری نیز تا سال ۱۴۰۴ پیش بینی شده که بخشی از آن در برنامه چهارم لحاظ شده است. شاخصهای کمّی در برنامه چهارم توسعه مطرح شده و تعداد ناوگان مورد نظر است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حواشی ایجاد شده در خصوص به کارگیری فرزند نرگس معدنیپور به عنوان مسئول دفتر وی، تصریح کرد: هریک از اعضا وقتی وارد شورا شدند، از آنها خواسته شد بنابر قاعده یک مشاور و مسئول دفتر معرفی کنند و ایشان فرزند خود را معرفی کردند و خواستند مسئول دفترشان از نزدیکان ایشان باشد و هیچ کسی منع قانونی برای ایشان در نظر نگرفت.
وی با بیان اینکه این به کارگیری یک سال و اندی صورت گرفته است، یادآور شد: بسیاری از معوقات در فیش حقوقی پرداخت شده و عدد بالا رفته و به یک خبر جنجالی تبدیل شده است؛ برخی رسانهها به عنوان مطالبه گری انقلابی پیش رفتهاند و ما چون درگیر برنامه چهارم بودیم، سکوت کردیم اما چون سوالات زیادی پیش آمده بر اساس شئون جهاد تبیین باید پاسخ دهیم. در نقطه اولیه انتشار این خبر، نیت سیاسی وجود داشته و برای جنجال در حاشیه شورا بوده است. اینها مواردی نیست که در فضای رسانه پسندیده باشد.
وی با بیان اینکه قانون تعارض منافع شورای ششم عطف به ما سبق نمیکند، یادآور شد: آنچه که مسلم است باید مجموعه اداری در بدو انجام، اگر اقدامی با یک بند مشکل پیدا میکرد جلوگیری انجام میداد و موانع باید اصلاح میشد؛ فیش حقوقی بحث سومی است که نقطه تمرکز ما نیست. باید بررسی شود که به کارگیری فرزند خانم معدنیپور چه مسئلهای دارد و پاسخگویی صورت بگیرد.
نادعلی گفت: هیچیک از اقوام درجه یک بنده در شورا مشغول به کار نیست. باید ببینیم مُرِّ قانون چه میگوید؟ حرف ما این است که اگر قانون خلاف این را بگوید باید به ایشان اطلاع داده میشد، چون این روحیه را دارند که بپذیرند. بحث اداری و حقوقی قابل توضیح است و در خصوص قانون تعارض منافع نیز ایشان در بدو ورود اطلاع نداشته و باید به وی اطلاع داده میشد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در رابطه با قرارداد خود نیز خاطرنشان کرد: بنده قراردادی با خدمات اداری داشتم و قبل از اینکه عضو شورا شوم از سوی خدمات اداری شهر، مأمور در شورا شدم و فقط از یک جا حقوق میگیرم.
وی ادامه داد: قبل از این دوره مدیریت شهری قرارداد بنده منعقد شده است؛ برخی میگویند از دو جا حقوق میگیرم و اصلاً اینگونه نیست. به نظر من این موارد رنگ و بوی سیاسی دارد و ما نیز باید تببین کنیم.
ارسال نظر