برنامه ویژه آموزش و پرورش برای تولید محتوای دیجیتال اعلام شد
معاون وزیر آموزش و پرورش درباره برنامههای این وزارتخانه در خصوص تولید محتوای دیجیتال و بازیها و نرمافزارهای رایانهای و تلفن همراه توضیحاتی ارائه کرد..
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: بازیها و نرمافزارهای رایانهای و تلفن همراه مورد توجه ویژه سازمان پژوهش است.
حجتالاسلام والمسلمین علی لطیفی، رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی و معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص بازدید از چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج گفت: تولید محتوای دیجیتال و چند رسانهای، بازیها و نرم افزارهای رایانهای و تلفن همراه مورد توجه ویژه سازمان پژوهش است؛ لذا به دنبال دانستن میزان و ارتقای همافزایی این رویداد زیر نظر بسیج با جشنوارههای زیر نظر سازمان بودیم.
او ادامه داد: از اطلاعات موجود در نمایههای شخصی (پروفایل) افراد مستعد حاضر در این رویداد؛ میتوان غنابخشی و تولید محتوای مورد نیاز سازمان پژوهش بهره برد.
معاون وزیر آموزش و پرورش کسب اطلاعات و برآورد چگونگی برگزاری این رویداد به منظور برگزاری مطلوب رویدادهای مشابه زیر نظر سازمان پژوهش را دیگر هدف این بازدید دانست.
او در مورد برگزار کنندگان این رویداد گفت: سازمان فضای مجازی بسیج همانند ادوار گذشته؛ امسال نیز در راستای ایجاد نهضت تولید محتوای مردمی دیجیتال؛ شناسایی استعدادهای و ظرفیتهای مردمی تولید محتوا؛ حمایت از محصولات تخصصی دیجیتال و ارزیابی توان رزم تیمهای تولید محتوای مردم پایه اقدام به برنامهریزی و برگزاری چهارمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج کرده؛ که حرکتی ارزشمند و قابل تمجید بوده و بارقههای امید را برای آینده کشور متبلور ساخته است.
چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج یک ماراتن (۴۸ ساعته در مرحله استانی و ۷۲ ساعته در مرحله کشوری) است که در آن توسعهدهندگان بازی و نرم افزارهای ویژه تلفن همراه و تولیدکنندگان پویانمایی از سراسر کشور در دو مرحله استانی و کشوری گرد هم آمده و به رقابت میپردازند. آخرین مهلت ثبتنام تیمها تا ۲۳ آبان ماه بود.
چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در سه حوزه نرم افزارهای ویژه تلفن همراه؛ بازیهای ویژه تلفن همراه و پویانمایی (انیمیشین) برگزار میشود.
در بخش نرم افزارهای ویژه تلفن همراه و بازیهای ویژه تلفن همراه؛ علاقمندان باید در مرحله استانی از بین موضوعات اعلام شده توسط دبیرخانه مرکزی، پس از ایده پردازی دریک ماراتن ۴۸ ساعته، اقدام به تولید نرم افزار کنند. در بخش پویانمایی نیز شرکت کنندگان طبق موضوع اعلامی توسط مهمان ویژه در مرحله استانی و کشوری به صورت مجزا، اقدام به تولید انیمیشنهای دو بعدی و یا سه بعدی، کمیک موشن، کات اوت و استاپ موشن خواهند نمود.
محمدصالح مذنبی، مدیرکل دفتر انتشارات و فناوری آموزشی نیز در این بازدید دکتر لطیفی را همراهی کرد.
ارسال نظر