نقشه عروس یک خانواده مطرح برای کشتن مادر و خواهر شوهرش/ شوهر کشته شد!

مأموران کلانتری ۱۰۳ گاندی به محض ورود به خانه با جسد دکتر محمود باستانی ۶۲ ساله، مشاور عالی رئیس بیمارستان فیروزگر روبه‌رو شدند.

نقشه عروس یک خانواده مطرح برای کشتن مادر و خواهر شوهرش/ شوهر کشته شد!

 شامگاه ۲۳ فروردین سال ۹۸ شنیده شدن صدای شلیک چند گلوله در خیابان ظفر پلیس را به محل کشاند. آن طوری که شاهدان ماجرا عنوان کردند پس از صدای گلوله‌ها دو مرد مسلح بسرعت از آپارتمانی که دقایقی بعد مشخص شد محل جنایت بوده خارج و با همدستشان که داخل خودرو در انتظارشان بود، متواری شدند.

مأموران کلانتری ۱۰۳ گاندی به محض ورود به خانه با جسد دکتر محمود باستانی ۶۲ ساله، مشاور عالی رئیس بیمارستان فیروزگر روبه‌رو شدند.

مریم همسر مقتول در توضیح ماجرا به مأموران گفت: زمان حادثه من و همسرم در خانه تنها بودیم که فردی با عنوان مأمور سازمان آب و فاضلاب زنگ خانه‌مان را زد و به محض اینکه در را باز کردیم دو مرد جوان به طور وحشیانه وارد خانه‌مان شدند. محمود ابتدا خواست تا مانع ورودشان شود که به او شوکر زدند و روی مبل افتاد. پس از آن من را با تهدید به داخل اتاق بردند و جعبه جواهراتم را گرفتند. در آن لحظه همسرم قصد داشت با سر و صدا از همسایه‌ها کمک بخواهد که آن دو نفر به او شلیک کردند و بعد هم بسرعت فرار کردند.

به این ترتیب جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و مأموران در نخستین گام از تحقیقات دوربین‌های مداربسته محل جنایت را مورد بررسی قرار دادند و شماره پلاک خودروی عاملان قتل و سرقت را به دست آوردند.

در گام دوم از تحقیقات مأموران متوجه شدند که همسر مقتول با زن برادرش به نام کتایون که بتازگی طلاق گرفته، اختلاف شدیدی داشته‌اند. بنابراین کتایون ۵۰ ساله بازداشت شد و در ادامه به اجیرکردن سه مرد برای قتل مادر و خواهرشوهرش اعتراف کرد و گفت: من و همسرم ماه قبل به خاطر دخالت‌های مادر و خواهرشوهرم از هم جدا شدیم. بعد از جدایی به فکر انتقام از آنها افتادم و با اجیر کردن ۳ نفر تصمیم گرفتم مادر و خواهرشوهرم را از بین ببرم که آنها به اشتباه دکتر باستانی یعنی همسر خواهرشوهرم را به قتل رساندند.

با اعترافات صریح متهم هر سه مرد اجیرشده شناسایی و بازداشت شدند و آنها نیز به قتل دکتر باستانی اعتراف کردند و پرونده‌شان پس از تکمیل به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

اولین جلسه دادگاه

در نخستین جلسه رسیدگی به این پرونده اولیای دم برای متهمان درخواست قصاص کردند. متهم ردیف اول مدعی شد در ازای دریافت ۳۰ میلیون تومان راضی به انجام این کار شده بود. وی گفت: چون به پول نیاز داشتم ماجرا را با دو نفر از دوستانم در میان گذاشتم و آنها هم پذیرفتند. بعد از آن با ۵ میلیون تومان دو اسلحه خریدیم. قرار بود ۵ میلیون تومان به کسی بدهیم که رانندگی می‌کند و من و دوستم که قربانی‌ها را می‌کشیم نفری ۱۰ میلیون تومان برداریم. همه چیز طبق نقشه پیش رفت و کتایون عکس و نشانی خواهرشوهرش را از طریق واتساپ برایم فرستاد. قرار بود بعد از آن به خانه مادرشوهرش در اکباتان برویم.

ما تصمیم به قتل نداشتیم. می‌خواستیم همسر دکتر باستانی را بدزدیم و در مقابل برای آزادی‌اش پول بیشتری بگیریم، اما وقتی شوهرش شروع به دادوفریاد کرد از ترس چند تیر به سرش شلیک کردم.

در ادامه متهم ردیف دوم که برایش به اتهام معاونت در قتل و سرقت مسلحانه کیفرخواست صادر شده بود به جایگاه رفت و اتهامش را پذیرفت و متهم ردیف سوم هم در دفاع از خودش تأکید کرد که فقط راننده بوده و نقشی در جنایت نداشته است.

بعد از متهمان، کتایون به جایگاه رفت و اتهاماتش را رد کرد و گفت: من نه مشکلی با خانواده همسر سابقم داشتم و نه نقشه‌ای برای قتل‌شان کشیدم و اصلاً از ماجرایی که متهمان تعریف می‌کنند، خبری ندارم.

در پایان جلسه قضات متهم ردیف اول را به قصاص و متهم ردیف دوم را به حبس محکوم کردند، اما متهم ردیف سوم که راننده بود از اتهاماتش تبرئه شد.

پرونده کتایون هم برای تکمیل تحقیقات به دادسرا برگردانده شد که اولیای دم به حکم صادره اعتراض کردند و پرونده به دیوان‌عالی کشور رفت که حکم قصاص متهم ردیف اول تأیید اما قرار شد متهمان ردیف دوم و سوم دوباره محاکمه شوند.

دومین جلسه دادگاه

در دومین جلسه دادگاه پس از اظهارات متهمان، قضات وارد شور شدند و متهم ردیف دوم و سوم را به حبس محکوم کردند و کتایون نیز تبرئه شد. این حکم در شعبه ۴۱ دیوان‌عالی کشور مهر تأیید خورد و قطعی شد.

اما با درخواست فرجام‌خواهی وکیل اولیای دم، حکم تبرئه کتایون بار دیگر در دیوان‌عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت.

وکیل اولیای دم در اعتراض به حکم صادرشده، عنوان کرد: او سه مرد را برای یک جنایت اجیر کرده بود و بررسی تماس‌های متهم هم نشان می‌دهد که وی بارها با متهمان در تماس بوده و برای آنها پول واریز کرده است. به همین خاطر کتایون نباید از اتهام معاونت در قتل تبرئه شود. پس از آن پرونده کتایون بار دیگر در دیوان‌عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت و حکم تبرئه وی شکسته شد و پرونده به شعبه هم‌عرض فرستاده شد.

سومین جلسه دادگاه

در ابتدای این جلسه که در شعبه پنجم دادگاه کیفری برگزار شد، اولیای دم تأکید کردند: نقش کتایون در جنایت را نمی‌توان کتمان کرد و باید به اشد مجازات محکوم شود.

پس از آن کتایون به جایگاه رفت و گفت: به خاطر کینه‌ای که از مادر و خواهرشوهر سابقم داشتم تصمیم به این کار گرفتم.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده، وی را به ۲۰ سال حبس محکوم کردند.

منبع: ایران

دیگر رسانه ها

کدخبر: 73460

ارسال نظر