خبر ناامیدکننده وزیر بهداشت از موج جدید کرونا
وزیر بهداشت از افزایش نسبی موارد ابتلا به ویروس کرونا و احتمال وقوع پیک نهم کرونا در ایران خبر داد.
وزیر بهداشت با بیان ایتکه کرونا در دنیا هنوز تمام نشده است، گفت: در چند روز گذشته با افزایش نسبی در موارد ابتلا به کووید ۱۹ در سطح کشور روبرو بودیم.
بهرام عینالهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در چهارمین اجلاس روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور که در مجتمع شهدای مدافع سلامت مشهد مقدس برگزار شد، به صورت ویدیوکنفرانس حضور پیدا کرد و گفت: ۸۵۰ پروژه بهداشتی در کشور تکمیل و راه اندازی شده و دو هزار پروژه بهداشتی نیز در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت تقویت نظام شبکه بهداشت و درمان، تکمیل و افتتاح می شود.
او با اشاره به پوشش رایگان بیمه برای ۶ میلیون نفر از افراد کم بضاعت، افزود: سه اقدام مهم شامل بیمه رایگان شش میلیون نفر از دهک های نخست جامعه، اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک و تکمیل و بروز رسانی پرونده سلامت الکترونیک، زیر ساخت های طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع را در کشور تأمین کرده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از تلاش های رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در دولت سیزدهم ادامه داد: وزارت بهداشت را در اوج همه گیری کرونا ، با بدهی بالا و پنج هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه تمام تحویل گرفتیم که برخی پروژه ها، عمر چند ۱۰ ساله داشتند. در چنان شرایطی، اقدامات بسیاری در وزارت بهداشت انجام شد و مدیریت کرونا از مهمترین دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت بود که مورد تقدیر مقام معظم رهبری نیز قرار گرفت.
عیناللهی بیان کرد: ایران از کشورهای موفق منطقه در مدیریت کرونا بوده و واکسن کرونا را در پلتفرم های مختلف تولید کرده اما نباید فراموش کنیم که کرونا در دنیا هنوز تمام نشده و در چند روز گذشته نیز با افزایش نسبی در موارد ابتلا به کرونا روبرو بودیم؛ چراکه بسیاری از افراد، استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل های بهداشتی را کنار گذاشته اند.
او از اجرای طرح دارویار به عنوان یکی از موفق ترین طرح های مرتبط با کالاهای اساسی یاد کرد و تصریح کرد: در این طرح، یارانه دارو و اختلاف قیمت ارز ترجیحی و نیمایی، به مردم پرداخت شد و خبرهایی از تامین منابع مالی این طرح به زودی اعلام خواهد شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برداشتن سقف کارانه متخصصان در مناطق محروم و افزایش ظرفیت پزشکی و مقاطع تخصصی، تاکید کرد: با توجه به اینکه حوزه فرهنگی در دانشگاه های علوم پزشکی، از شاخص های عملکردی روسای دانشگاه های علوم پزشکی است باید زمینه های حضور و مشارکت دانشجویان در فعالیت های فرهنگی تسهیل و کمیته های فرهنگی در دانشگاه ها و بیمارستانها، تشکیل و تقویت شود.
عین اللهی ضمن تاکید بر لزوم نظارت بر اجرای قانون جوانی جمعیت،اظهار کرد: ایجاد قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت از مهمترین اقدامات برای اجرای این قانون بود که تا کنون در بیش از ۱۲ جلسه این قرارگاه، مصوبات جامعی به تصویب رسیده و وزارت بهداشت در مجلس به عنوان یکی از دستگاه های پیشرو در اجرای این قانون معرفی شده است.
ارسال نظر