توضیحات تازه درباره تصاویر دردناک پوستکنی پیروز
مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی درباره تصویر منتشرشده با عنوان کندن پوست «پیروز» توضیحاتی ارائه کرد.
مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی در مورد تصویر منتشرشده در فضای مجازی تحت عنوان تشریح پیروز توضیحاتی ارایه کرد.
به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، محمد مدادی، مدیر کل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی درباره تاکسیدرمی پیروز و تصاویر منتشر شده در این زمینه گفت: این تصویر مربوط به ۴ سال پیش است و مربوط به کالبدشکافی پیروز نبوده بلکه متعلق به پوست کنی یوز نر بالغی است که در آبان ماه سال ۹۷ در جادههای شهرستان جاجرم در پناهگاه حیات وحش میاندشت در اثر تصادف تلف شد و پس از انتقال به تهران در کارگاه تاکسیدرمی سازمان، تاکسیدرمی شد.
بیشتر بخوانید: ماجرای کندنِ پوست پیروز پس از مرگ + عکس دلخراش
او افزود: همانگونه که در تصویر مشخص است این تصویر به هیچ وجه مربوط به کالبدشکافی نبوده بلکه پوستکنی نمونه تلفشده برای تاکسیدرمی را نشان میدهد و وجود اختلاف ظاهری یوز موجود در تصویر با پیروز هم مشهود است. کالبد شکافی پیروز نه در محل کارگاه تاکسیدرمی بلکه در کلینیک حیات وحش پارک پردیسان توسط متخصصین دامپزشکی و پاتولوژیستها و با حضور همزمان تاکسیدرمیست مجرب انجام شد تا علاوه بر بررسیهای پزشکی، لاشه نیز برای تاکسیدرمی مناسب از سلامت کامل برخوردار باشد.
مدادی تصریح کرد: تاکسیدرمی گونههای تلف شده به منظور حفظ و نگهداری آنها در موزهها و استفاده آموزشی و پژوهشی امری مرسوم و پذیرفته شده است که این امر در مورد پیروز هم در حال انجام است. ضمن آنکه نمونههای سلولی پیروز هم جهت استفاده در پروژههای احتمالی در آینده برای تکثیر آزمایشگاهی به مرکز ملی ذخایر ژنتیکی کشور منتقل شده است.
صبح نهم اسفندماه بود که خبر رسید تلاش دامپزشکان در اتاق عمل بیمارستان دامپزشکی مرکزی تهران برای دیالیز فرزندِ «ایران» بینتیجه مانده و «پیروز»، تولهیوز محبوب ایرانی در ۱۰ ماهگی بر اثر آنچه «نارسایی کلیوی» عنوان شد، تلف شده است.
ارسال نظر