شهرداری تهران از خیابان ۳۰ تیر چقدر پول در می آورد؟

درآمد شهرداری تهران از خیابان ۳۰ تیر ماهیانه ۴۷۵ میلیون تومان است.

شهرداری تهران از خیابان ۳۰ تیر چقدر پول در می آورد؟

درآمد شهرداری تهران از خیابان ۳۰ تیر ماهیانه ۴۷۵ میلیون تومان است.

تسنیم نوشت: مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به استقرار غرف در خیابان ۳۰ تیر گفت: مبلغ قرارداد امسال با بهره‌بردار در این خیابان ماهیانه ۴۷۵ میلیون تومان ثبت شده است.

سعید بیگی؛ مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در نشست خبری که عصر امروز برگزار شد با اشاره به رویکرد این دوره از مدیریت شهری در ارتباط با صنایع و مشاغل مزاحم شهر تهران اظهار کرد: مأموریت این شرکت بر مبنای بند ۲۰ ماده قانون شهرداری‌هاست که این بند از قانون به مزاحمت‌های شغل‌های مزاحم بر می‌گردد که در این زمینه شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اقداماتی را در جهت انتقال صنایع به خارج از شهر تهران انجام داده است.

وی افزود: در دهه اخیر شرکت بالغ بر ۲۰ هزار مزاحمت شغلی را ساماندهی کرده است ضمن اینکه یکی از رویکردهای شرکت ساماندهی ایجاد تمهیدات در مشاغل مزاحم است تا بتوانیم موضوعات مرتبط با این حوزه را پیش ببریم.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به انتقال مجموعه‌های شیمیایی فروش در ناصرخسرو به یک مجموعه‌ای تحت عنوان بازار کیمیا به منطقه ۱۵ اظهار کرد: در سنوات گذشته تمهیداتی برای انتقال این شغل به این محدوده انجام شد اما هیچگاه عملیاتی نشد، اگر چه این مجموعه هیچ وقت آمادگی لازم را برای پذیرایی شیمیایی‌فروش‌ها نداشته است ضمن اینکه ما در این دوره اقداماتی را در ارتباط ایمن‌سازی و آماده‌سازی این بازار انجام داده‌ایم.

بیگی با اشاره به امضای تفاهمنامه با صنف شیمیایی‌ فروش‌ها خبر داد و گفت: در این زمینه نیز امیدواریم در سال آینده انتقال شیمیایی‌فروش‌ها به بازار کیمیا در منطقه ۱۵ عملیاتی شود ضمن اینکه در کنار این صنف تمهیداتی برای انتقال واحدهای طلاسازی به منطقه ۱۴ در نظر گرفته شده است و در ارتباط با این صنف علاوه بر موضوع امنیت باید کار به گونه‌ای پیش برود که آنها دسترسی راحت‌تری را به سطح شهر برای عرضه محصولات خود داشته باشند.

وی به انتقال تولیدکنندگان کفش دست‌دوز به محدوده خارج از شهر تهران اشاره کرد و گفت: در این بخش نیز تفاهمنامه‌هایی امضا شده تا ان‌شاءالله در فرآیند اجرا قرار بگیرد.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه شاید در تهران رسته‌های شغلی وجود داشته باشد که به تنهایی مزاحمت نداشته باشند، گفت: این رسته‌های شغلی عمدتا در بخش‌های خدمات خودرویی و بنکداری هستند که در این زمینه نیز امسال ورودی را داشته‌ایم و ان‌شاءالله در سال آتی به صورت جدی‌تر وارد خواهیم شد.

بیگی ماموریت دیگر شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران را ساماندهی دستفروشان یا بساط‌گستران، سدمعبرهای واحدهای صنفی، کیوسک گل‌ها، ون‌کافه‌ها بازارهای ثابت و دام و ... عنوان کرد و گفت: در این زمینه نیز شرکت ساماندهی اقداماتی را در طول سال جاری انجام داده است.

وی با اشاره به اینکه در فرآیند صدور مجوز باید از ظرفیت شهرداری‌ها نیز استفاده شود گفت: انتظار ما این است که در فرآیند صدور مجوزها از نظر شهرداری تهران نیز استفاده شود تا بتوانیم شرایط بهتری را در فرایند خدمت‌رسانی از طریق واحدهای شغلی در تهران داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ادامه داد: شهر تهران دارای ۴۰۰ هزار واحد صنفی است که این رقم بیست برابر استاندارد جهانی است و در کنار این موارد باید دستفروشی را نیز اشاره کرد در واقع دستفروشی به تنهایی یک معضل محسوب نمی‌شود اما سد معبر ناشی از آن برای شهروندان مشکلات عدیده‌ای به وجود می‌آورد و به همین جهت برای رفع آن باید تلاش کرد.

وی با بیان اینکه ۴۶ نهاد و ارگان در بحث ساماندهی دستفروشان ماموریت دارند گفت: در این زمینه دستگاه‌هایی همچون مجلس، وزارت اقتصاد، کمیته امداد و بهزیستی و شهرداری‌ها نقش دارند و هر کدام باید به وظایف خود عمل کنند.

بیگی با اشاره به رویکردهای ایجابی و سلبی در بحث برخورد با دستفروشان تصریح کرد: ما تجارب زیادی را در سنوات گذشته در ارتباط با موضوع دستفروشی داریم و باید به این موضوع اشاره کنیم که در کوتاه مدت نمی‌توانیم دستفروشان را جابجا کنیم.

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: به همین جهت در نقاط مختلفی از شهر تهران مکان‌هایی را برای فعالیت دستفروشان البته با رعایت حال شهروندان و جلوگیری از سد معبر پیش‌بینی شده است از جمله می‌توان به فعالیت دستفروشان در معبر خیابان ولیعصر اشاره کرد ضمن اینکه در ایامی از جمله نوروز باید تمهیداتی فراهم شود تا آنها بتوانند شرایط عرضه محصولات خود را داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در موضوع دستفروشی نباید نگاه صرفا احساساتی به دستفروشی داشته باشیم گفت: غالباً افراد دستفروش انسان‌های باشرفی هستند البته در این پدیده افرادی هم وجود دارند که به دنبال ایجاد مزاحمت در سطح شهر و شهروندان هستند که به التبع باید با‌ آنها برخورد شود اما باید تمهیداتی فراهم شود که افراد دستفروش در محیطی مناسب بتوانند محصولات خود را عرضه بکنند.

بیگی ادامه داد: در هر مکانی که شرایط فراهم شود ما اجازه فعالیت به دستفروشان از جمله چهارراه ولیعصر بخشی از خیابان ولیعصر، میدان خراسان و ... را می‌دهیم ضمن اینکه این نکته بسیار حائز اهمیت است که شهرداری تهران هیچ مبلغی را بابت فعالیت دستفروشان در بازار روزهای ثابت و دائم دریافت نمی‌کند.

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران همچنین به فعالیت دستفروشان در محدوده تهرانسر اشاره کرد و گفت: این موضوع نیز ناشی از دو موضوع است که این مسئله نیز در حال حاضر در دست پیگیری قرار دارد.

وی با بیان اینکه ۶۰ الی ۷۰ درصد از دستفروشان نیازمند هستند گفت: بخشی از آنها سوء استفاده‌گران هستند که بالتبع باید شناسایی و مورد برخورد و مواخذه قرار بگیرند.

بیگی با بیان اینکه باید در سطح شهر تهران ۴ الی ۵ نقطه از شهر جهت فعالیت دستفروشان در نظر گرفته شود گفت: باید مکان‌هایی پیش‌بینی شود که کاربری چند وجهی داشته باشند به عنوان مثال دستفروشان در آنجا فعالیت کنند و همچنین مکان‌هایی باشد تا افراد بتوانند تجمعات خود را در آنجا برگزار بکنند. همه این موارد نیز به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به ورود این شرکت جهت تسهیل تردد در خیابان شهرزاد در منطقه ۱۵ گفت: با پیگیری‌هایی که انجام شده است مشخص شده که در این خیابان برخی از وانت‌بارها دارای مغازه‌های متعدد هستند اما برای سود بیشتر اقدام به مسدود کردن خیابان کرده‌اند.

وی در ارتباط با فعالیت گلفروشان در خیابان منتهی به بهشت زهرا نیز گفت: د راین بخش نیز از چندی پیش اقدامات لازم برای جمع‌آوری غرف در این خیابان انجام شده است و حتی شهرداری منطقه ۱۹ نیز برخی از غرف را تخریب کرده ضمن اینکه ما این آمادگی را داریم تا شرایطی را فراهم کنیم تا آنها بتوانند محصولات خود را در مکان‌های مناسبی عرضه کنند.

بیگی ادامه داد: فعالیت گل‌فروش‌ها در خیابان منتهی به بهشت زهرا به گونه‌ای است که اگر این گل‌ها توسط این افراد به فروش نرسد گلخانه‌ها در پاکدشت ورشکست خواهند شد.

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران همچنین در ارتباط با فعالیت کیوسک‌های مطبوعات در تهران گفت: آخرین قرارداد اینها به ۳۰ سال پیش بر می‌گردد که در این دوره از مدیریت شهری و تاکید شهردار انعقاد قرارداد برای آنها بود که در این زمینه بالغ بر ۱۵ جلسه تشکیل شد و ان‌شاءالله من بعد قراردادهای جدید آنها به نرخ جدید محاسبه خواهد شد. در تهران بالغ بر ۱۲۰۰ کیوسک فعالیت می‌کنند که قیمت اجاره آنها در قالب لایحه به شورا ارسال شده که ان‌شاءالله پس از جمع‌بندی عملیاتی خواهد شد.

وی همچنین در ارتباط با موضوع فعالیت ون کافه‌ها در خیابان ۳۰ تیر گفت: فعالیت این مجموعه به دو شکل است؛ یک شکل به صورت ون کافه و دیگری به صورت گذر گردشگری ثابت در خیابان ۳۰ تیر که در این زمینه هر ساله قراردادی منعقد می‌شود.

بیگی در ارتباط با اجاره‌بهای دریافتی از غرف در خیابان ۳۰ تیر افزود: قراردادی که برای سال جاری منعقد شده است ماهیانه ۴۷۵ میلیون تومان است که از ابتدای خیابان سی تیر تا اواسط آن به بهره‌بردار در مزایده واگذار شده است و بهره‌بردار نیز این محدوده را به غرف اجاره می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۵ غرفه در خیابان سی تیر مستقر است گفت: نباید به گونه‌ای فعالیت شود که موجب سد معبر در خیابان شود و تمام این موارد در قرارداد ذکر شده است.

منبع: تسنیم

دیگر رسانه ها

کدخبر: 76877

ارسال نظر