ماجرای جنجالی طرح اینترنتی ارزان «شارژ عیدانه» چه بود؟
فردی که با ترفند طرح اینترنتی ارزان «شارژ عیدانه» و با ایجاد یک درگاه جعلی پرداخت از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری میکرد، به دام افتاد.
رئیس پلیس فتای پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل راهاندازى صفحه فیشنگ با ترفند خرید شارژ تلفن همراه ویژه عید نوروز خبر داد.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ اظهار کرد: در پی مراجعه شخصی به پلیس فتا پایتخت مبنی بر برداشت غیرمجاز مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال از حساب بانکىاش، توسط فرد یا افرادى ناشناس، رسیدگى به این پرونده در دستور کار پلیس فتا پایتخت قرار گرفت.
این مقام انتظامی بیان کرد: شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان کرد برای خرید شارژ تلفن همراه در فضای مجازی مشغول جستجو بودم که با یک سایت مواجه شدم که به مناسبت ایام نوروز شارژ ارزانقیمت تحت عنوان شارژ عیدانه ارائه میکرد، بنده هم بدون توجه به آدرس درگاه پرداخت و اطمینان از هویت گردانندگان آن سایت اقدام به خرید کردم و پس از وارد کردن اطلاعات محرمانه کارت بانکی با تراکنش ناموفق مواجه شدم و پس از چند لحظه تمام موجودی حسابم را از دست دادم!
او افزود: پس از اخذ اظهارات شاکی، کارشناسان پلیس فتا اقدامات خود را آغاز کردند و متوجه شدند فردی تحت عنوان شارژ عیدانه با ایجاد یک درگاه جعلی پرداخت از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری میکند.
معظمی عنوان کرد: متخصصین سایبری پلیس فتا فرماندهی انتظامی تهران بزرگ پس از شناسایی مجرم در فضای مجازی، اطلاعات هویتی متهم را به دست آورده و پس از تشریفات قضایی مجرم در یکی از مناطق غرب تهران بزرگ دستگیر شد و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.
او تاکید کرد: این شیاد پس از انتقال به پلیس فتای پایتخت با مشاهده مستندات موجود در پرونده، بزه انتسابی را پذیرفت و گفت با ایجاد سایت جعلی فروش شارژ ارزانقیمت در ایام عید نوروز، قربانیان خود را به سمت درگاه جعلی برده و با به دست آوردن اطلاعات حساب بانکى افراد نسبت به سرقت موجودی حساب قربانیان اقدام میکرده است.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: پیامک رمز یکبار مصرف که حاوی اطلاعاتی از تراکنش شامل مبلغ،نوع تراکنش و... است را با خرید اینترنتی خود مطابقت دهند و به هیچ عنوان فریب تبلیغات اغواکننده و دروغین خریدهای آنلاین با قیمتهای ارزانتر را نخورند و برای انجام یک خرید اینترنتی موفق حتما از سایتهای دارای نماد اعتماد الکترونیک استفاده کنند همچنین در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما درمیان بگذارند.
ارسال نظر