برنامه وزیر آموزش و پرورش برای مشکلات مادی معلمان چیست؟
یک نماینده مجلس گفت: دغدغه دائمی ما مسأله مادی در بدنه آموزش و پرورش است که اگر آن را حل نکنید دوام نمی آورید.
یک نماینده مجلس گفت: دغدغه دائمی ما مسأله مادی در بدنه آموزش و پرورش است که اگر آن را حل نکنید دوام نمی آورید.
نماینده مردم سروستان در مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش چه برنامه ای برای مسائل مادی این وزارتخانه دارد، گفت: دغدغه دائمی ما مسأله مادی در بدنه آموزش و پرورش است که اگر آن را حل نکنید دوام نمی آورید.
عبدالعلی رحیمی مظفری در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با برنامه های رضامراد صحرایی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بیان کرد: به نظر می رسد رئیس جمهور باید زودتر از این وزیر پیشنهادی خود را به مجلس معرفی می کرد، چراکه وزارت آموزش و پروش وزارتخانه ای عظیم و دارای مسائل و مشکلات متعدد است، لذا تقاضا دارم در مورد سایر وزارتخانه ها نیز این موضوع جدی گرفته شود.
وی خطاب به صحرایی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش عنوان کرد: سوالم این است که برای دغدغه مادی معلمان چه برنامه ای دارید و یک بار برای همیشه این دغدغه دائم و مستمر مسائل مادی در بدنه آموزش و پرورش را حل کنید. آیا واقعا از رئیس جمهور قول گرفته اید و قرار است ایشان از وزارت آموزش و پرورش حمایت کنند؟ به وزیر قبلی عرض کردم که دو خط نامه بنویسید که اگر قرار است رئیس برنامه و بودجه، بودجه های نوسازی و حق رتبه بندی معلمان را ندهد، شما دوام نمی آورید.
نماینده مردم سروستان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش امروز درگیر مسائلی است که هیچ ربطی به آموزش و پرورش ندارد. آقای صحرایی، برنامه اجرایی دقیق شما را می خواهیم بدانیم. آقای صحرائی امروز آموزش و پرورش صرفا علم نیست و صرفا این نیست که دانش آموزان ما چقدر بار علمی دارند، آنچه که بزرگترین مشکل امروز آموزش و پرورش است حتی اگر در ارکان و مدیریت های بالا امروز به نحوی ادبیاتی که به کار برده می شود اگر امروز در خیابان اتفاقات بدی می افتد و ناهنجاری های اجتماعی داریم قسمت اعظمی از آن به آموزش و پرورش بر می گردد، لذا صریحا بفرمایید چه برنامه ای دارید.
رحیمی مظفری گفت: ما باید در قبال رأیی که می دهیم پاسخگو باشیم. آنچه که در کلیات برنامه های شما دیدیم اگر قرار است همان روند قبلی را طی کنید نتیجه ای نخواهیم گرفت. امروز آن چه که در بدنه آموزش و پرورش وجود دارد، آیا واقعا دغدغه معلم و دانش آموز علم است؟ آیا دغدغه ای که سر کلاس و بیرون از آن وجود دارد علم است؟
ارسال نظر