حجم ویدیو: 6.21M | مدت زمان : 00:00:55

فیلم| حمله ملخ‌های مراکشی به اراضی کشور

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ملخ مراکشی از سمت اراضی مجاور در شهرستان لردگان استان چهارمحال و بختیاری وارد منطقه سمیرم شده است.

ملخ مراشکی به اکثر اراضی کشور حمله کرده اند .

به گزارش عرشه آنلاین، مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از هجوم یک گروه بزرگ چند ۱۰ هزارتایی از فاز مهاجر ملخ مراکشی به مزارع شهرستان فلارد خبر داد و گفت: این آفت از سمت مراتع شهرستان سمیرم به مزارع وارد شده است. همچنین مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: پوره‌های ملخ مراکشی و بومی در شهرستان‌های مانه و سملقان و بجنورد مشاهده شده است و مبارزه با این مهمان ناخوانده آغاز شد.مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز  گفت: ملخ مراکشی از سمت اراضی مجاور در شهرستان لردگان استان چهارمحال و بختیاری وارد منطقه سمیرم شده است.

 ملخ مراکشی یکی از ملخ های بومی و ساکن است که در برخی سال‌ها، نظیر سال زراعی جاری به دلیل شرایط آب و هوایی و تغذیه‌ای وارد فاز مهاجر شده است و به صورت دسته‌های بزرگ به مزارع و مراتع و حتی باغات هجوم آورده و خسارات جبران ناپذیری ایجاد می‌کند.

ملخ مراکشی

حمله ملخ‌های مراکشی به اراضی سمیرم اصفهان

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز  گفت: ملخ مراکشی از سمت اراضی مجاور در شهرستان لردگان استان چهارمحال و بختیاری وارد منطقه سمیرم شده است.

منصور شیشه‌فروش در ارتباط با هجوم ملخ در بخش‌هایی از شهرستان سمیرم اظهار داشت: ملخ‌های مراکشی به اراضی و مراتع روستاهای چهارراه و سعادات‌آباد واقع در بخش پادنای شهرستان سمیرم هجوم برده‌اند و عملیات مبارزه با این آفت ازطریق سم‌پاشی توسط تیم مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی آغاز شده است.

وی ادامه داد: این آفت، از دسته آفات پلی‌فاژ و همگانی، مهاجم و سریع پرواز بوده و تراکم آن در هر متر مربع ۳۰ عدد حشره است که باید پیش از رسیدن به مزارع و بروز خسارت به محصولات کشاورزی، کنترل شود.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان دررابطه با اقدامات صورت گرفته برای مدیریت و دفع این آفت عنوان کرد: هماهنگی‌های لازم ازطریق فرمانداری و سازمان جهاد کشاورزی برای تامین نیازهای مربوط به مبارزه با این آفت ازجمله آب، سم و دستگاه‌های سم‌پاش انجام شده است.

هجوم ملخ به مزارع شهرستان فلارد چهارمحال و بختیاری

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از هجوم یک گروه بزرگ چند ۱۰ هزارتایی از فاز مهاجر ملخ مراکشی به مزارع شهرستان فلارد خبر داد و گفت: این آفت از سمت مراتع شهرستان سمیرم به مزارع وارد شده است.

به گزارش ایرنا، فرشید شبانی روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: از نهم خرداد مزارع روستاهای ابواسحاق شهرستان فلارد مورد هجوم یک گروه بزرگ چند ده هزارتایی از فاز مهاجر ملخ مراکشی قرار گرفته است و هجوم این آفت همچنان در مزارع وجود دارد.

سروکله ملخ مراکشی در مزارع خراسان‌شمالی/ مبارزه آغاز شد

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: پوره‌های ملخ مراکشی و بومی در شهرستان‌های مانه و سملقان و بجنورد مشاهده شده است و مبارزه با این مهمان ناخوانده آغاز شد.

محمد رضایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:‌ مبارزه شیمیایی در سطح ۵۰ هکتار از مزارع منطقه کهنه جلگه شهرستان مانه و سملقان و ۲۰ هکتار از ارتفاعات لنگر - آخرداغ شهرستان بجنورد انجام شد.

وی تصریح کرد: پیش بینی می شود با توجه به بارندگی های اخیر در سطح حدود پنج هزار هکتار مبارزه انجام شود و در صورت دوام بارندگی ها سطح مبارزه با آفت ملخ افزایش خواهد یافت.

فارس در تیررس حمله ملخ های مراکشی

مبارزه با ملخ از نوع مراکشی و شکم بادمجانی به عنوان یکی از آفت های مضر بخش کشاورزی در فارس ادامه دارد و این مبارزه تاکنون در بیش از ۳۸ هزار هکتار از منابع طبیعی و مزارع کشاورزی این استان انجام شده و همچنان نیز تداوم دارد.

به گزارش ایرنا،ملخ های صحرایی به عنوان یکی از مضرترین آفت های کشاورزی شناخته می شود زیرا یک ملخ در طول عمر خود ۵۰۰ گرم انواع محصولات زراعی و باغی را مصرف و نابود می کنند و می توان گفت استان فارس به علت تنوع آب و هوایی و تولید محصولات مختلف زراعی و باغی بهترین مکان برای زیست این آفت است که بارندگی های امسال نیز در گسترش این آفت نقش داشت.

از اسفندماه گذشته وضعیت آفت ملخ مراکشی در حوزه دریاچه پریشان استان فارس رفته رفته افزایش و به مرحله طغیان رسید و انواع دیگر ملخ ازجمله شکم بادمجانی در بعضی نقاط دیگر این استان نیز مشاهده شد که این مبارزه از اسفندماه گذشته آغاز و تاکنون نیز ادامه دارد.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 90641

ارسال نظر