خبر مهم وزارت آموزش و پرورش برای فرهنگیان و دانشآموزان
وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین برنامههای این وزارتخانه برای دانشآموزان، معلمان و فرهنگیان توضیحاتی ارائه کرد.
وزارت آموزش و پرورش از تصمیمات و برنامههای جدید برای دانشگاه فرهنگیان خبر داد. وزارت آموزش و پرورش زمان صدور نمونبرگهای هدایت تحصیلی دانشآموزان را اعلام کرد. وزارت آموزش و پرورش جزئیات محاسبه عملکرد تحصیلی دانشآموزان را اعلام کرد. وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که بر اساس یکی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرار است که ساختمانهایی که سالها در تصرف دانشگاه فرهنگیان بوده و طی تصمیمی از این دانشگاه گرفته شده بود، به این دانشگاه بازگردد.
بیشتر بخوانید: بحران بزرگ در آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید
وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین برنامههای این وزارتخانه برای دانشآموزان، معلمان و فرهنگیان توضیحاتی ارائه کرد.
بنابر اظهارات معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش، برگههای هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم هفته سوم تیرماه یعنی ظرف همین هفته صادر میشود.
محمد مهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش درباره زمان صدور نمون برگهای هدایت تحصیلی پایه نهمیها، اظهار کرد: بنایمان بر این بود تا بیستم تیرماه هدایت تحصیلی را به طور آزمایشی برای یک استان انجام میدهیم اما اجرای قطعی آن برای کل کشور در دهه سوم تیرماه انجام میشود.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با یادآوری اینکه ثبت نام نهمیها در پایه دهم منوط به داشتن برگه هدایت تحصیلی است، درباره چرایی باز نشدن ثبت نام الکترونیکی پایه دهم در سامانه my.medu.ir، ادامه داد: ثبت نام الکترونیکی پایه دهم در سامانه مربوطه باز نشده چراکه هنوز برگههای هدایت تحصیلی صادر نشده است. البته در هیچ سالی هدایت تحصیلی زودتر از پایان تیرماه آماده نمیشد و سال قبل نیز برگههای هدایت تحصیلی در نیمه دوم مردادماه صادر شد.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه برای صدور هدایت تحصیلی باید همه اطلاعات دانش آموزان از سامانه ثبت نمرات به سامانه هدایت تحصیلی منتقل شود، توضیح داد: نمرات عمده دانش آموزان آماده است اما باید اطلاعات کل دانش آموزان در سامانه ثبت شود تا اطلاعات را برای هدایت تحصیلی منتقل کنیم. سامانه نمرات را از یک جا میخواند.
به گفته کاظمی، در برگه هدایت تحصیلی مولفههای مربوط به «مشاوره تحصیلی» که شامل نظر دانش آموز، نظر اولیاء، نظر دبیران و مشاور است، ۶۵ امتیاز و عملکرد تحصیلی دانش آموز ۳۵ امتیاز دارد.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش همچنین این را هم گفت که عملکرد تحصیلی دانش آموز در پایه هفتم با ضریب یک، در پایه هشتم با ضریب یک و در پایه نهم با ضریب سه و در عناوین درسی مشخص به هر رشته تحصیلی در پایه دهم محاسبه میشود؛ برای مثال برای رشته علوم تجربی و علوم ریاضی، نمرات دروس علوم و ریاضی دانش آموزان در سه پایه یاد شده و با ضرایب یاد شده محاسبه میشود.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش، در پاسخ به این سوال که در مولفه مشاوره تحصیلی که شامل نظر دانش آموز، نظر اولیاء، نظر دبیران و مشاور میشود و ۶۵ امتیاز دارد، نظر دانش آموز اثر بخشتر است یا نظر اولیاء و دبیران، گفت: تقریبا امتیاز آنها یکی و به صورت ۱۰ امتیاز ۱۰ امتیاز است.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: در تلاشیم تا هم حق دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ضایع نشود و هم مشکل مدرسه فرزانگان ۴ حل شود.
خبر مهم برای دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان
بر اساس یکی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرار است که ساختمانهایی که سالها در تصرف دانشگاه فرهنگیان بوده و طی تصمیمی از این دانشگاه گرفته شده بود، به این دانشگاه بازگردد.
یکی از این ساختمانها برای چند سال به مدرسه دانش آموزان سمپادی تبدیل شده بود و حالا که این مصوبه ابلاغ شده و قرار است ساختمان مدرسه دوباره به دانشگاه فرهنگیان بازگردد؛ بسیاری از خانوادهها و دانشآموزان این مدرسه نسبت به این تصمیم معترض اند.
الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در این خصوص گفت: در حال رایزنیهای فشرده با مسئولان آموزش و پرورش هستیم کمی مذاکرات به سود ما متمایل شده است زیرا ساختمان این مدرسه در شهرک نظامی است و دانشگاه فرهنگیان نمیتواند در این شهرک مجتمعی داشته باشد. اما باز هم هنوز موضوع قطعی نیست و ما در حال گفتگو هستیم.
یاوری با اشاره به اینکه زمانی تصمیم داشتند که دانشگاه فرهنگیان را منحل کنند؛ گفت: برای همین بسیاری از ساختمانهای این دانشگاه تعقیب کاربری داده شدهاند؛ حالا که دوباره دانشگاه فرهنگیان به روال قبلی خود باز میگردد و کلاسهای دانشگاه خود را هم تشکیل میدهد؛ به دنبال ساختمان هستند.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان افزود: اصل این اقدام، اقدام خوبی است که دانشگاه فرهنگیان بتواند مجموعه فضاهای آموزشی خود را احیا کند اما این مدرسه فرهیختگان ۴ استثناست زیرا در این منطقه محل مناسبی برای آموزش تحصیل کودکان وجود ندارد و داخل شهرک هم نمیتوان دانشگاه فرهنگیان تأسیس شود.
یاوری افزود: در تلاشیم تا هم حق دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ضایع نشود و هم دانش آموزان فرهیختگان ۴ بدون جا نباشند.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان تاکید کرد: من تصور میکنم که قبل از اعلام نتایج مدارس استعدادهای درخشان مشکل دانشآموزان این این مدرسه حل شود.
دبیرستان فرزانگان ۴ واقع در شهرک نظامی زینبیه در منطقه ۱۳ بوده که بیش از ۷۰۰ نفر از دانش آموزان استعدادهای درخشان را با آزمون ورودی پذیرش کرده است. به دنبال مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر شدهده است که ساختمان این مدرسه به دانشگاه فرهنگیان واگذار شود. این موضوع موجب اضطراب و بلاتکلیفی دانش آموزان و معلمان این مدرسه شده است.
ارسال نظر