خبر خوش وزیر آموزش و پرورش برای معلمان و فرهنگیان
وزیر آموزش و پرورش و رئیس قرارگاه جهادی عدالت تربیتی کشور در جلسه امضای این تفاهمنامه گفت: بر اساس سند تحول بنیادین، مدرسه، کانون تربیت محله است و با اهمیت قرار دادن مدرسه جایگاه این نهاد مهم ارتقاء خواهد یافت.
تفاهم نامه همکاری بین معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و وزارت آموزش و پرورش با موضوع بهرهگیری از ظرفیتهای مشترک و همکاری در امر محرومیت زدایی و توسعه عدالت پرورشی و آموزشی در روستاها و مناطق کم برخوردار کشور امضاء شد.
تفاهم نامه همکاری بین معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و وزارت آموزش و پرورش با موضوع بهرهگیری از ظرفیتهای مشترک و همکاری در امر محرومیت زدایی و توسعه عدالت پرورشی و آموزشی در روستاها و مناطق کم برخوردار کشور با حضور وزیر آموزش و پرورش و رئیس قرارگاه جهادی عدالت تربیتی ، معاون سرمایهگذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، جانشین وزیر کشور در ستاد توسعه و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ محله، مدیرعامل بنیاد علوی ، معاون عمرانی وزیر و مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و جانشین و دبیران کارگروه های تخصصی قرارگاه جهادی در وزارت آموزش و پرورش امضاء شد.
وزیر آموزش و پرورش و رئیس قرارگاه جهادی عدالت تربیتی کشور در جلسه امضای این تفاهمنامه گفت: بر اساس سند تحول بنیادین، مدرسه، کانون تربیت محله است و با اهمیت قرار دادن مدرسه جایگاه این نهاد مهم ارتقاء خواهد یافت.
رضامراد صحرائی ادامه داد: خلاقیت در موضوع محرومیت زدایی در محله با محوریت مدرسه، امری مهم و ضروری به شمار میرود و تغییرات رو به پیشرفت در سطح مدرسه و محله باعث افزایش سطح کیفیت مسائل آموزشی و پرورشی خواهد شد.
رئیس قرارگاه جهادی عدالت تربیتی با اشاره به فعالیت های انجام شده و در حال اجرای قرارگاه جهادی، گفت: قرارگاه جهادی عدالت تربیتی کارهای بزرگی انجام داده و تشکیل منظم جلسات قرارگاه با حضور معاونت ها جهت هم افزایی و بازدهی بیشتر فعالیت ها مهم است.
علی آقامحمدی جانشین وزیر کشور و رئیس ستاد توسعه و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ محله نیز در این جلسه آمادگی خود برای بسیج ظرفیتهای سایر نهادها و سازمانهای کشور به منظور شتاب دهی به تحول بنیادین در آموزش و پرورش را اعلام کرد.
سید وحید سعادت معاون سرمایهگذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نیز با قدردانی از زحمات همکاران وزارت آموزش و پرورش و قرارگاه جهادی، گفت: «شناسایی، سازماندهی، آموزش و نگهداشت کودکان لازم التعلیم بازمانده از تحصیل در مناطق محروم در اجرای بند ۲۰ مصوبات اولین جلسه شورای عالی جهاد سازندگی امور عشایر و توسعه روستایی»، «احداث ۳۰ هزار کلاس درس در مناطق محروم با اولویت حذف مدارس کانکسی و خشتی و گلی»، «توزیع لوازم التحریر تولید داخل به دانش آموزان مناطق محروم در قالب پویش ملی همه حاضر»، «بهسازی و شاداب سازی مدارس مناطق کم برخوردار روستایی و حاشیه شهر با عنوان طرح شهید عجمیان»، «افزایش ظرفیت و پوشش فرهنگی هنری آموزشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مناطق صعب العبور روستایی و محروم کشور » به عنوان پروژههای اصلی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری است که با همکاری سایر دستگاههای اجرایی ذیربط مورد پیگیری و اجرا قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر