آقای رئیس جمهور دوباره توهم زد!

بایدن پس از آنکه در یک کارزار انتخاباتی در ویسکانسین گفت که سال گذشته میلادی شاهد فرو ریختن پلی در پیتسبورگ بود، باعث تعجب کاربران در رسانه‌های اجتماعی شد.

آقای رئیس جمهور دوباره توهم زد!

بایدن پس از آنکه در یک کارزار انتخاباتی در ویسکانسین گفت که سال گذشته میلادی شاهد فرو ریختن پلی در پیتسبورگ بود، باعث تعجب کاربران در رسانه‌های اجتماعی شد.

به گزارش عرشه آنلاین، به نقل از شبکه خبری فاکس نیوز، ۲۸ ژانویه ۲۰۲۲ چند ساعت پیش از ورود جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا به پیتسبورگ برای شرکت در یک سخنرانی، پل ارتباطی در این منطقه فرو ریخت و باعث زخمی شدن چندین نفر شد. گزارش شد که بایدن چهار مایل دورتر از پل سخنرانی خود را انجام داد و بعدا به محل فرو ریختن پل رفت اما از همان ابتدا شاهد این رویداد نبود.

بایدن در جریان توقف در یک کارخانه تولید ژنراتور توربین در میلواکی و اظهارنظر درباره سیاست‌های اقتصادی خود به فرو ریختن این پل در ۲۰۲۲ اشاره کرد و گفت: خیلی از شما وقتی در پیتسبورگ بودم با من بودید. به هر حال پیتسبورگ شهر پل‌هاست و پل‌های زیادی نسبت به دیگر شهرهای آمریکا دارد.

رئیس جمهوری آمریکا در اینجای سخنرانی خود حرفی زد که باعث تعجب خیلی‌ها در رسانه‌های اجتماعی به ویژه ایکس (توئیتر سابق) شد. او گفت: من فرو ریختن پل را دیدم. من آنجا بودم و دیدم که این پل با ارتفاع بیش از ۲۰۰ فوت به روی یک دره فرو ریخت. این پل فرو ریخت. خدا را شکر که در دوران پاندمی بودیم و مدرسه تعطیل بود.

این درحالیست که کمیته ملی جمهوری خواه کلیپی را درباره اظهارات بایدن در رسانه اجتماعی ایکس منتشر کرد و افزود: او آنجا نبود.

بایدن تاریخچه‌ای طولانی در بیان داستان‌های اغراق گونه از خود دارد. در نوامبر ۲۰۲۱، او گفته بود "خانه‌ام با همسرم در آن سوخت". یک ماه قبلش هم برای پنجمین بار در دوران ریاست جمهوری‌اش و در جریان سخنرانی در نیوجرسی داستانی درباره یک کارمند گفت که یک سال قبل از این داستان مرده بود.

در سال ۲۰۲۰، بایدن بار دیگر این ادعا را مطرح کرد که در جریان تلاش برای دیدار با نلسون ماندلا در دوران آپارتاید آفریقای جنوبی دستگیر شده بود.

در سال ۲۰۱۹ بایدن به جمعی از دانشجویان داستانی ترسناک درباره یک کاپیتان نیروی دریایی در افغانستان گفت که بعدا توسط واشنگتن پست به مناقشه کشیده شد.

داستان سرایی‌های بایدن در جریان نخستین کارزار انتخاباتی وی در ۱۹۸۸ رو شد که در نهایت باعث شد به اتهام چندین مورد سرقت ادبی از موضع خود عقب نشینی کند.

در آن زمان، او همچنین به غلط مدعی شد که با بورسیه کامل در مدرسه حقوق حضور یافته و با نمره بالا فارغ التحصیل شده که بعدا اعتراف کرد این داستان صحت ندارد.

او حتی گفته بود که در جریان جنبش حقوق مدنی در کنار ده‌ها هزار نفر راهپمایی کرده که بعدا باز هم اذعان کرد این داستان صحت ندارد. / ایسنا

دیگر رسانه ها

کدخبر: 101706

ارسال نظر