عجیبترین قوانین کار و استخدام در دنیا
قانون کار و استخدام در نقاط مختلف جهان میتواند پیچیده و گاه عجیب باشد. از کارفرمایان ژاپنی که دور کمر کارمندان خود را اندازه میگیرند تا فلوریداییها که میتوانند با خود اسلحه به محل کار ببرند.
قانون کار و استخدام در نقاط مختلف جهان میتواند پیچیده و گاه عجیب باشد. از کارفرمایان ژاپنی که دور کمر کارمندان خود را اندازه میگیرند تا فلوریداییها که میتوانند با خود اسلحه به محل کار ببرند. در اینجا برخی از عجیبترین قوانین استخدام در کشورهای جهان را مرور میکنیم.
به گزارش عرشه آنلاین، قانون موسوم به «متابو» که در سال ۲۰۰۸ در ژاپن وضع شد، کارفرمایان را ملزم به اندازهگیری دور کمر کارکنان بین ۴۰ تا ۷۴ سال میکند. بر این اساس دور کمر مردان باید کمتر از ۸۵ سانتیمتر باشد و دور کمر زنان تنها تا ۹۰ سانتیمتر مجاز است.
افراد با اندازه دور کمر بیش از این سه ماه فرصت دارند تا آن را کاهش دهند. اگر موفق به انجام این کار نشوند مجبور خواهند شد در کلاسهای رژیم غذایی شرکت کنند.
کارمندان نیوزیلندی مجاز به استفاده از کلاه خندهدار نیستند
استفاده کارکنان از کلاه خندهدار یا نامناسب در محل کار میتواند به کسر ۱۰ درصد از حقوقشان بینجامد.
در عربستان در فروشگاههای لباس زیر زنانه یا لوازم آرایشی، مردان را به عنوان فروشنده نخواهید دید. در این کشور تنها زنان اجازه کار در این فروشگاهها را دارند زیرا مشتریان زن از خرید چنین اقلامی از مردان احساس خوبی ندارند.
در این ایالت آمریکایی هیچ مادهای در قانون وجود ندارد که کارمند را از حمل سلاح گرم اعم از آشکار یا پنهان به محل کار منع کند.
در سال ۲۰۱۰، شهرداری ایسساکی در ژاپن یکی از عجیبترین قوانین استخدام را وضع و کارمندان خود را از داشتن هر نوع مو روی صورت منع کرد.
به گفته دولت محلی، این اقدام به این دلیل اتخاذ شد که برخی از شهروندان، مردان ریشو را ناخوشایند میدانند.
کارمندانی که در این دو کشور با دوچرخه به محل کار خود میروند میتوانند بر اساس مسافت پیموده شده کمکهزینه رفت و آمد خود را بدون مالیات مطالبه کنند.
در پرتغال، کارمندان مجبور نیستند نگران تماس یا پیامک رئیس خود بعد از ساعات کاری باشند. این عمل از سال ۲۰۲۱ در این کشور غیرقانونی است.
کارمندان فرانسوی مجبور نیستند در مورد ایمیل لحظه آخری رؤسای خود استرس داشته باشند. ارسال ایمیلهای کاری بعد از ساعت ۶ عصر در فرانسه ممنوع شده است.
در چین، زنان مجاز به انجام کارهایی نیستند که شامل حمل وسایل ۲۰ کیلوگرمی یا بیشتر باشد. مشاغلی که از نظر دولت «از نظر فیزیکی سخت» تلقی می شوند عبارتند از: استخراج معادن، چوببری و کار در ارتفاعات.
برخی کشورها سالانه به جای ۱۲ حقوق، ۱۳ یا ۱۴ بار به کارکنان خود حقوق پرداخت میکنند. این پرداخت در برخی کشورها اجباری و در برخی دیگر مرسوم است.
اکثر کشورهای آمریکای لاتین و همچنین بسیاری از کشورهای اروپایی این حقوق اضافی را دریافت میکنند. البته فقط پرتغال، اسپانیا، ایتالیا، یونان و ارمنستان به طور اجباری این کار را انجام میدهند.
شاید یکی از عجیبترین قوانین استخدام در جهان این باشد که کارمندان و کارگران آمریکایی ممکن است اجازه نداشته باشند که هروقت که خواستند از سرویس بهداشتی استفاده کنند.
زنان در ماداگاسکار تنها مجاز به کار در طول روز هستند. آنها از کار شبانه در هرگونه موسسه صنعتی منع شدهاند.
تنها یک استثنا در این قانون وجود دارد که به زنان اجازه میدهد شبها در موسسات خانوادگی کار کنند.
قدمت این قانون به زمانی برمیگردد که هند تحت سلطه بریتانیا بود. هرگونه اخراج یا تعطیلی باید از قبل توسط دولت تأیید شود. با این حال در صورتی که کارمند مرتکب تخلف مجرمانه شود شرکت میتواند کارمند را اخراج کند.
در ایالت کنتاکی آمریکا، کارفرما مجاز نیست بر اساس سیگاری بودن فرد از استخدام او خودداری کند، او را اخراج کند یا تبعیضی در مورد او قائل شود./ رزیاتو
ارسال نظر