جیل بایدن همسر رئیسجمهور آمریکا کیست؟
«جیل» که یک معلم تدریس زبان و ادبیات انگلیسی در مدارس دولتی آمریکاست، دکترای علوم آموزشی دارد. او نخستین بانوی اولی است که مدرک دکترا داشته و شغل دائم بیرون کاخ سفید دارد.
شروین حاجیپور، خواننده ایرانی، برنده جایزه «آهنگ برای تغییر اجتماعی» صنعت موسیقی گرمی برای آهنگ «برای…» شد
جایزه آمریکایی گرمی، به عنوان جایزه اصلی صنعت موسیقی دنیا شناخته میشود و برنده شدن این جایزه، به عنوان «دستاوردی ارزشمند» برای موسیقیدانها به شمار میرود
شصت و چهارمین مراسم گرمی که ساعاتی پیش برگزار شد، به جای شش جایزه، شامل هفت جایزه ویژه بود و جایزه «بهترین ترانه تاثیرگذار درتغییرات اجتماعی» به آن اضافه شده بود. هر چند که جایزه گرمی بسیار مهم و معتبر است اما نباید سیاسی بودن این بخش را نادیده گرفت و صرفا به ارزش هنری اثر ربط داد. نکته دیگر اینکه برخلاف دیگر بخشهای گرمی که نامزدها با رای اعضای آکادمی انتخاب میشوند، نامزدهای این بخش را کاربران تعیین میکنند. در واقع شروین جایزهاش را از آرای ۱۱۵ هزار کاربر گرفت نه از آکادمی گرمی!
جیل بایدن، بانوی اول ایالت متحده آمریکا، نام شروین را در مراسم اعلام کرد و حاجیپور نیز در واکنش به بردن این جایزه با انتشار عکسی از خود در صفحه اینستاگرامش، نوشت «ما بردیم.»
«جیل تریسی جاکوب بایدن» نام کامل همسر جو بایدن رییس جمهور منتخب آمریکاست.
جیل بایدن ۶۹ ساله در سال ۱۹۵۱ در شهر هامونتون ایالت نیوجرسی آمریکا به دنیا آمده و چهار خواهر داشته است. جیل بزرگشده پنسیلوانیا است. او در سال ۱۹۷۰ و در سن ۱۹ سالگی با یکی از اعضای تیم فوتبال دانشکده ازدواج کرد، اما این ازدواج چهار سال بیشتر دوام نداشت و در سال ۱۹۷۴ به جدایی انجامید. جیل که یک معلم تدریس زبان و ادبیات انگلیسی در مدارس دولتی آمریکاست، دکترای علوم آموزشی دارد.
او در سال ۱۹۷۷ یعنی ۴۳ سال پیش با سناتور «جو بایدن» که همسر نخست و یک فرزند خردسال خود را در سانحه تصادف رانندگی از دست داده بود، ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دختری است به نام «اشلی» که ۳۹ سال دارد و او نیز همانند مادر در فعالیتهای اجتماعی فعال است و البته دستی نیز در صنعت مد و طراحی دارد.
بایدن از ازدواج نخستش دو فرزند پسر داشت که پس از ازدواج با جیل، جیل بایدن برای آنها مادری کرد؛ «هانتر» پسر کوچک و «بو» بایدن پسر بزرگ که در اثر سرطان درگذشت.
جیل بایدن علاقه زیادی به شغل معلمی دارد و حتی در کنوانسیون ملی حزب دموکرات که برای انتخاب نامزدی نهایی بایدن برای انتخابات تشکیل شده بود از یک کلاس درس خالی (به خاطر کرونا) در شهر ولمینگتون ایالت دلاور به صورت ویدئوکنفرانسی در کنوانسیون سخنرانی کرد و از محسنات و خوبیهای همسرش گفت.
جیل بایدن در ۸ ساله دوران اوباما سابقه حضور در سمت بانوی دوم آمریکا را دارد و در حال حاضر نیز به مدد پیروزی همسرش در انتخابات ریاست جمهوری، با عنوان بانوی اول آمریکا فعالیتها و مسئولیتهای بیشتری را در کاخ سفید برعهده گرفته است. او نخستین بانوی اول آمریکاست که علاوه بر این سمت رسمی، شغل و محل درآمد کاملی از حرفه آموزگاری در بیرون کاخ سفید دارد.
میشل اوباما بانوی اول سابق آمریکا در کتاب خاطرات خود از علاقه وافر جیل بایدن به تدریس حتی در طول سفرهای سیاسی و انتخاباتی گفته است. به گفته میشل اوباما، جیل حتی فرصت نشستن و سفر با هواپیمای اختصاصی رییس جمهوری آمریکا را برای تصحیح برگههای امتحانی دانشآموزان مغتنم میداند و در جشن پیروزی باراک اوباما در انتخابات سال ۲۰۰۸ لباس مهمانی شبانه خود را در دستشویی مدرسه پوشیده و به مراسم جشن رفته بود.
جیل بایدن در مصاحبهای با شبکه خبری سیبیاس آمریکا گفته بود: «من به بسیاری از پناهجویان و مهاجران تعلیم میدهم. من داستانهای آنها را دوست دارم و این واقعیت را دوست دارم که میتوانم در راه موفقیت به آنها کمک کنم.»
جیل بایدن از فوریه ۲۰۱۷ پس از اینکه باراک اوباما دولت را تحویل ترامپ داد و او و بایدن هم از کاخ سفید خداحافظی کردند، در ایالت دلاور یک بنیاد خیریه به نام «بنیاد بایدن» برای انجام کارهای خیریه اجتماعی و مقابله با خشونت علیه زنان تشکیل داد.
ارسال نظر