جو آئه دختر رهبر کره شمالی
رهبر بعدی کره شمالی این «دختر» است!
بر اساس عکسی که رسانه دولتی کره شمالی منتشر کردهاند دختر کیم جونگ اون اولین حضور عمومی خود را در ماه نوامبر انجام داد زمانی که او پدرش را در محل پرتاب موشک همراهی کرد و دست او را گرفته بود و در زمان بازرسی موشک حضور داشت.
تحلیلگران میگویند که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی واضحترین سیگنال را تاکنون درباره جانشینی احتمالی دخترش ارسال کرده است. عکسهای تازه منتشر شده دختر او را در سالن محل برگزاری ضیافت مملو از چهرههای ارشد نظامی ارتش کره شمالی نشان میدهند.
به گزارش فرارو به نقل از واشنگتن پست، گفته میشود این عکسها که توسط خبرگزاری مرکزی دولتی کره منتشر شدند مربوط به جشن شب قبل در پیونگ یانگ در آستانه هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس ارتش خلق کره بوده اند.
در این تصاویر «جو آئه» دیده میشود که گفته میشود حدودا ۱۰ یا ۱۱ساله است و در وسط عکس قرار گرفته است جایی که معمولا برای شخص رهبر در نظر گرفته میشود. موهای این دختر به گونهای طراحی شده که مشابه مدل موی «ری سول جو» مادر شیکپوشاش در جایگاه بانوی اول کره شمالی است.
او هم چنین، یک کت با دامنی مشکی و کفشهایی معقول پوشیده است. زمانی که آنان وارد سالن محل برگزاری ضیافت میشوند رهبران نظامی با یونیفورم رسمی که با مدالهایی تزئین شدهاند ایستادهاند تا برایشان دست بزنند و آنان را تشویق کنند. ژنرالها پشت سر اعضای خانواده ایستادهاند و لبخند زده اند.
این ضیافت در هتل یانگاکدو در جزیرهای در رودخانهای که از پیونگ یانگ میگذرد برگزار شد. این همان هتلی است که «اتو وارمبیر» دانشجوی امریکایی بازداشت شده در کره شمالی و سپس درگذشته در آنجا اقامت داشت. در ضیافت برگزار شده کیم جونگ اون خواستار توسعه ارتش آن کشور شد. او گفت: «بیایید همه ما برای تقویت و توسعه ارتش خود و دستیابی به شکوفایی و توسعه کشور سوسیالیستیمان تلاش مضاعفی داشته باشیم».
در گزارش منتشر شده در صفحه نخست روزنامه «رودونگ سیمون» کره شمالی به نام یا سن دختر کیم اشاره نشد و تنها با عنوان «دختر محترم» از او یاد شده است. این نخستین باری است که چنین صفتی برای او استفاده شده که ارتقای جایگاه آشکاری محسوب میشود چرا که پیشتر در روزنامه رسمی کره شمالی از صفت دختر «محبوب» رهبر از او یاد شده بود. با این وجود، اعتقاد بر این است که نام این دختر «جو آئه» میباشد و «دنیس رودمن» ستاره پیشین بسکتبال امریکا که پیشتر به کره شمالی سفر کرده بود گفته که او را در دوران کودکیاش در پیونگ یانگ در سال ۲۰۱۳ میلادی دیده بود.
«چئونگ سئونگ چانگ» کارشناس مسائل مرتبط با رهبری کره شمالی در انستیتو سجونگ در کره جنوبی میگوید که رسانهای شدن تصاویر دختر کیم «فشار فعال» از سوی پیونگ یانگ برای تقویت شهرت او میباشد. او میافزاید: «با توجه به این تحولات دیگر جای تردیدی باقی نمیماند که دختر کیم جانشین او خواهد بود».
چئونگ میگوید علیرغم آن که سیستم تعیین رهبری در سلسله کیم تاکنون موروثی بوده باید دید آیا سیستم بسیار مردسالار کره شمالی انتصاب یک حاکم زن را خواهد پذیرفت یا خیر.
هم چنین، در عکسهای تازه بر اهمیت نقش ارتش در حفظ ادعای مشروعیت خاندان کیم تاکید شده است. عمه «کیم جونگ اون» پیشتر گفته بود کیم زمانی که تنها ۸ سال سن داشت به عنوان جانشین پدرش به ارتش معرفی شد.
«کو یونگ سوک» که در ضیافت برگزار شده سالها پیش برای معرفی کیم به عنوان جانشین پدرش حضور داشته میگوید: «در جشن هشتمین سالگرد تولد» کیم جونگ اون «در پیونگ یانگ به کیم یونیفورم ژنرالها و تزئین شده با مدال و ستاره داده شده بود و ژنرالهای با ستارههای واقعی به او تعظیم و ادای احترام کردند». او در گفتگویی با «واشنگتن پست» در سال ۲۰۱۶ میلادی گفته بود: «زمانی که اطرافیاناش چنین رفتاری با او داشتند برای کیم غیر ممکن بود که به عنوان یک فرد عادی بزرگ شود».
بر اساس عکسی که رسانه دولتی کره شمالی منتشر کردهاند دختر کیم جونگ اون اولین حضور عمومی خود را در ماه نوامبر انجام داد زمانی که او پدرش را در محل پرتاب موشک همراهی کرد و دست او را گرفته بود و در زمان بازرسی موشک حضور داشت.
«تائه یونگ هو» قانونگذار در کره جنوبی که در سال ۲۰۱۶ میلادی از مقام خود به عنوان دیپلمات ارشد کره شمالی کناره گیری کرد میگوید: «تصاویر قبلی کیم کنار دخترش در جریان بازرسی موشکها سیگنالی است مبنی بر آن که برنامه تسلیحات محور استراتژی بقای رژیم کره شمالی است. او با نمایش دخترش در کنار موشکهای بالستیک قارهپیما به جهان و مردم کره شمالی اعلام کرد که کشورش هرگز از برنامه هستهای خود دست نمیکشد و این برنامه در نسلهای بعدی نیز ادامه خواهد یافت».
«کیم جونگ اون» عضوی از سومین نسل از خانوادهاش است که حکومت تمامیت خواه آن کشور را از زمان تاسیس آن کشور توسط «کیم ایل سونگ» پدربزرگاش در سال ۱۹۴۸ میلادی به این سو اداره میکند. پس از مرگ کیم ایل سونگ در سال ۱۹۹۴ میلادی پسرش «کیم جونگ ایل» زمام حکومت را به دست گرفت. در سال ۲۰۱۱ میلادی «کیم جونگ اون» که اکنون ۳۹ساله است جانشین او شد.
تحلیلگران میگویند پیچیدهترین پرسش آن است که آیا یک زن میتواند کره شمالی را رهبری کند یا خیر چرا که علیرغم برخی از نقشهای محول شده به زنان از جمله به «کیم یو جونگ» خواهر کیم جونگ اون یا منصب وزارت امور خارجه به «چوئه سون هوی» کره شمالی عملا یک جامعه کاملا مردسالار باقی مانده است.
ارسال نظر