شیوع دستبرد و سرقت ارزهای دیجیتال
تبهکارانی که در دو ماجرای جداگانه به کیف پول الکترونیکی طعمههای خود دستبرد زده و ارزهای دیجیتال آنها را به یغما برده بودند، توسط کارآگاهان پلیس فتا شناسایی و دستگیر شدند
شرق نوشت: تبهکارانی که در دو ماجرای جداگانه به کیف پول الکترونیکی طعمههای خود دستبرد زده و ارزهای دیجیتال آنها را به یغما برده بودند، توسط کارآگاهان پلیس فتا شناسایی و دستگیر شدند. در اولین پرونده فردی که با سوءاستفاده از اعتماد شاکی اقدام به برداشت غیرمجاز و جابهجایی ارزهای دیجیتال به ارزش ۱۷میلیاردو ۵۰۰ میلیون ریال کرده بود، به دام افتاد. با شکایت یکی از شهروندان به پلیس فتای استان خوزستان مبنی بر سرقت موجودی کیف پول الکترونیکیاش، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت. شاکی در اظهارات خود عنوان کرد: مدتی قبل به قصد سرمایهگذاری و کسب سود اقدام به ساخت کیف پول الکترونیکی و خرید ارز دیجیتال کردم، ولی پس از مدتی متوجه برداشت غیرمجاز ارزهای دیجیتال از کیف پولم و بهسرقترفتن موجودی حسابم شدم.
در پی تلاش و اقدامات فنی صورتگرفته توسط کارشناسان پلیس فتا و با ردگیری ارزهای سرقتی سرنخهایی از سارق دیجیتالی به دست آمد. با بررسی ادله موجود، سرانجام هویت متهم که از دوستان شاکی بود شناسایی و او با هماهنگی مقام قضائی در یک عملیات غافلگیرانه بههمراه تجهیزات الکترونیکیاش دستگیر و برای انجام تحقیقات به پلیس فتا انتقال داده شد.
متهم با مشاهده مستندات کارشناسان پلیس فتا لب به اعتراف گشود و درباره شیوه مجرمانه خود گفت: با توجه به دوستیای که با شاکی داشتم، در یک لحظه از اعتماد و غفلت او سوءاستفاده کردم و با دسترسی به گوشی شاکی اقدام به سرقت رمز کیف پول الکترونیکی و انتقال ارزها به کیف پول خودم کردم. سرهنگ کارآگاه علی حسینی، رئیس پلیس فتیا استان خوزستان، با بیان اینکه متهم این پرونده با دستور مقام قضائی روانه زندان شد، به شهروندان هشدار داد: رعایتنکردن نکات امنیتی درخصوص کیف پولهای الکترونیکی میتواند زمینهساز دسترسی کلاهبرداران و هکرها به کیف پول و ازدسترفتن بخش عمدهای از سرمایه شما شود. در دومین پرونده دومیلیارد ریال ارز دیجیتال سرقتشده از کیف پول مالباخته به او بازگردانده شد. در پی مراجعه شاکی به پلیس فتای استان مرکزی و ارائه مرجوعه قضائی مبنی بر سرقت ارزهای دیجیتال از کیف پول الکترونیکیاش، تحقیقات کارشناسان پلیس در این زمینه آغاز شد. شاکی در اظهارات اولیه خود توضیح داد دو میلیارد ریال ارز دیجیتال در کیف پول خود داشت که بهصورت غیرمجاز برداشت شدهاند. این در حالی است که رمز کیف پول خود را در اختیار هیچکسی قرار نداده است. با اقدامات کارشناسی و فنی و ردگیری تراکنشهای انجامشده، متهمان شناسایی و پس از هماهنگی قضائی به پلیس فتا منتقل شدند. پس از مواجهه شاکی پرونده با دو متهم دستگیرشده، مشخص شد یکی از این افراد از همکاران شاکی پرونده است و با کمک دوست خود پس از دسترسی به کیف پول دیجیتال فرد قربانی اقدام به سرقت از آن کردهاند. متهمان پس از مشاهده ادله پلیس به جرم خود اقرار و اعلام کردند با سوءاستفاده از اعتماد شاکی و با دسترسی به گوشی او، اطلاعات کیف پول الکترونیکی را به دست آوردند و داراییهای کیف پول او را به سرقت بردند. بنا بر این گزارش پس از هماهنگی قضائی مبلغ سرقتشده از شاکی پرونده به او بازگردانده شد.
ارسال نظر