۱۵۰ نماینده مجلس برای اعزام به جنگ اعلام آمادگی کردند
یک نماینده مجلس گفت: فلاحی در پاسخ به اینکه نمایندگانی که درخواست اعزام داشتهاند، قرار است آموزش نظامی هم ببینند، بیان کرد: «بسیاری از نمایندگان این دوره رزمندگان دفاع مقدس، مدافعان حرم و فرماندهان محور مقاومت هستند. بسیاری از نمایندگان مجلس آموزش نظامی دیده و از فرماندهان سپاه بوده و در سوریه هم جنگیده اند. اما اگر قرار باشد اتفاقی بیافتد طبیعتا باید یک آمادگی هم از پیش وجود داشته باشد. در مجموع همین که درخواست اعزام میکنند روحیه جهادیشان مغتنم است. در سطح مسئولین در هیچ کشوری انقدر انگیزه حضور در میدان جهاد در کنار دیپلماسی وجود ندارد.»
فلاحی، نماینده مجلس در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران به دیدهبان ایران گفت: ۱۵۰ پایگاه نظامی آمریکا در منطقه در تیررس جمهوری اسلامی است و اگر غلطی کند این پایگاهها مورد هدف قرار میگیرد. خیلیها پشت مرزهای فلسطین اشغالی منتظر هستند؛ چه کسانی که از ایران، عراق و یمن اعلام آمادگی کردند و چه دوستان حزبالله در منطقه و رزمندگان چند ملیتی ما هم که در سوریه مستقر هستند.
به گزارش عرشه آنلاین، چهار هفته از شروع درگیری میان حماس و اسرائیل میگذرد. اسرائیل حملات زمینی خود را گسترش داده و میگوید در یک حمله هوایی تاسیسات زیربنایی حزب الله، ازجمله تسلیحات جنگی و مرکزهای نظامی، را در خاک لبنان زده است. شبکه خبری سی ان ان هم گزارش داده است که نیروهای اسراییلی مواضعشان را در درون نوار غزه مستقر کرده و تانکها و نفربرهای زرهی این کشور به درون حصار مرزی حرکت کردهاند.
اعلام آمادگی ۱۵۰ نماینده مجلس برای اعزام به منطقه
احمدحسین فلاحی، نماینده مردم همدان در مجلس درباره اقدامات مجلس در واکنش به حملات اسرائیل و حمایت از غزه گفت: «مجلس کار دیپلماسی خود را انجام میدهد. از ابتدای شکلگیری طوفان الاقصی رایزنیهای مختلفی صورت گرفته است. ما حضور نمایندگان جهادی فلسطین را در همان روز اول عملیات در کمیته انتفاضه و حضور نمایندگان حماس و جهاد را در کمیسیون امنیت ملی داشتیم. کمیسیون امنیت ملی و فراکسیون حمایت از محور مقاومت و آزادی قدس با دعوت از دکتر ابطحی و خالد قدومی نماینده حماس، جلسات متعددی را برگزار کرد که یک برنامه راهپیمایی هم با خالد قدومی شکل گرفت.»
وی ادامه داد: «افزون بر موارد یاد شده، نمایندگان رایزنیهایی در منطقه داشته و دارند. از ارتباطاتی که با نمایندگان کشورهای محور مقاومت داشتیم، برای همفکری و هماندیشی استفاده کرده و احتمالا هفته آینده هم یک جلسه دیگر داشته باشیم. ریاست مجلس هم جلسهای داشتند که پیشنهاد دهندهاش الجزایر بود و ۲۸ کشور شرکت کردند. بحث چگونگی ارسال کمکها در جلسات ما مطرح شد به منظور اینکه کمکها از یک مسیر واحد به دست مردم غزه برسد. توسط فراکسیون محور مقاومت حدود ۱۵۰ نفر از نمایندگان برای حضور در منطقه و حمایت از مردم غزه درخواست اعزام دادند و چیزی حدود ۶۰ یا ۷۰ نفر از نمایندگان هم درخواست کردند برای کمک از حقوق آبان ماهشان کسر شود. همچنین کسانی که از مجلس حقوق نمیگرفتند نیز کمکهای نقدی داشتند که بعضا رقمش هم بسیار بالا بود. هر فرد از ۵ تا ۱۰۰ میلیون بسته به توانایی که داشت، کمک کرد.»
اگر نیاز به اعزام باشد، نمایندگان آموزش نظامی هم میبینند
فلاحی در پاسخ به اینکه نمایندگانی که درخواست اعزام داشتهاند، قرار است آموزش نظامی هم ببینند، بیان کرد: «بسیاری از نمایندگان این دوره رزمندگان دفاع مقدس، مدافعان حرم و فرماندهان محور مقاومت هستند. بسیاری از نمایندگان مجلس آموزش نظامی دیده و از فرماندهان سپاه بوده و در سوریه هم جنگیده اند. اما اگر قرار باشد اتفاقی بیافتد طبیعتا باید یک آمادگی هم از پیش وجود داشته باشد. در مجموع همین که درخواست اعزام میکنند روحیه جهادیشان مغتنم است. در سطح مسئولین در هیچ کشوری انقدر انگیزه حضور در میدان جهاد در کنار دیپلماسی وجود ندارد.»
بسیاری از نمایندگان آموزش نظامی دیده و از فرماندهان سپاه ودر سوریه جنگیده اند
عضو کمیسیون آموزشی مجلس در پاسخ به اینکه درحال حاضر نیازی به اعزام نیروی انسانی به منطقه وجود دارد، به دیده بان ایران گفت: «فعلا نیاز به اعزام حضوری نداریم جبهه مقاومت آنقدر تقویت شده که خیلیها پشت مرزهای فلسطین اشغالی منتظر هستند؛ چه کسانی که از ایران، عراق و یمن اعلام آمادگی کردند و چه دوستان حزبالله در منطقه و رزمندگان چند ملیتی ما هم که در سوریه مستقر هستند.»
نیروهای جبهه مقاومت منتظر فرمان هستند
وی افزود: «این نیروها منتظر یک فرمان هستند، ولی ارتش رژیم صهیونیستی و آمریکا را حقیرتر از این میبینیم که بیش از نیروهای حماس درمقابلشان بایستد. کمااینکه همین رزمندگان حماس هم آنها را زمینگیر کردهاند. تنها قدرت آمریکا همین است که بمبهای پیشرفتهاش را بر سر مردم بیپناه غزه فرو ریزد. باتوجه به اینکه الان بیش از ده پانزده روز است که تهدید به حمله زمینی کرده، در همان هم مستاصل و زمینگیر شده است و روی برگشتن ندارد.»
فلاحی درخصوص اینکه آیا از ایران نیرویی اعزام شده است، گفت: «یک سری نیرو که به طور دائم در منطقه داریم و اصلا قانون مصوب سوریه است که ایران میتواند تا ۲۵ سال آینده نیرو داشته باشد. ما همیشه در منطقه نیرو داریم و بنابراین نیازی به اعزام نداریم. نیاز به حضور نظامی مستقیم هم از طرف ایران نداریم و خود رزمندگان مقاومت در منطقه پاسخ متجاوزان را میدهند.»
آمریکا اگر غلطی کند، ۱۵۰ پایگاه نظامیاش در منطقه را مورد هدف قرار میدهیم
این نماینده مجلس در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران، به دیده بان ایران گفت: «آمریکا اگر تهدید نکند اباهت پوشالیاش زیر سوال میرود و گرنه خودش میداند در این جایگاه نیست. سالهاست مشاوران ارشد نظامیاش دولتمردان دیوانه آمریکا را ازاینکه بخواهند به ایران حمله کنند، برحذر داشتند. ۱۵۰ پایگاه نظامی آمریکا در منطقه در تیررس جمهوری اسلامی است و اگر غلطی کند این پایگاهها مورد هدف قرار میگیرد.»
فلاحی در پاسخ به اینکه چرا زمانی که آمریکا پایگاههای نظامی ایران در سوریه را مورد هداف قرار داد واکنشی نشان ندادیم، گفت: «هرکجا به پایگاههای ما چه در عراق و چه در سوریه حمله کردند ده برابر پاسخ دریافت کردند. آمریکا نتوانسته به پایگاههای ما در سوریه یا عراق حمله کند؛ برخی اوقات رژیم صهیونیستی تجاوز کرده که ده برابر پاسخش را دریافت کرده است. آنها قطعا با رزمندگان ما شاخ به شاخ نخواهند شد.»
ارسال نظر