غول رعب برانگیز نیروی دریایی ارتش ایران را ببینید ؛ فیلم سلاح هوادریای ایران

تصاویری در فضای مجازی از غول دوست داشتنی هوادریا - نیروی دریایی ارتش منتشر شده است.

غول رعب برانگیز نیروی دریایی ارتش ایران را ببینید ؛ فیلم سلاح هوادریای ایران

تصاویری در فضای مجازی از غول دوست داشتنی هوادریا - نیروی دریایی ارتش منتشر شده است.

 صفحات منتشر کننده این ویدئو درباره مشخصات این بالگرد نوشته‌اند: سیکورسکی سی‌اچ-۵۳ سی استالیون با توان حمل ۳۸ سرباز و یا ۵۵ چتر باز به صورت فشرده و یا ۲۴ برانکارد است و یا ۵.۵ تن بار داخلی و ۷.۵ تن بار خارجی

سیکورسکی سی‌اچ-53 سی استالیون که به عنوان بزرگترین هلیکوپتر جهان شناخته می شود سال 1966 به خدمت نیروی هوایی آمریکا در آمد و هم‌اکنون در کشورهای ایران، مکزیک، آلمان، اسرائیل و همچنین نیروی هوایی آمریکا (مدل اچ‌اچ-53) در حال خدمت است. البته تولید آن چند دهه است که متوقف شده است.

هلیکوپتر ترابری سنگین «سیکورسکی سی‌اچ-۵۳ سوپر استالیون / Sikorsky CH-53 Super Stallion» با قابلیت حمل بار بسیار سنگین در مسافت‌های بسیار طولانی یکی از بهترین نمونه‌های این دسته بندی از هلیکوپترها به شمار می‌رود. این هلیکوپتر ساخت شرکت هواگردسازی سیکورسکی است و مهمترین کاربر آن تفنگداران دریایی ایالات متحده هستند. از ویژگی‌های مهم این هواگرد قابلیت حمل مقدار بسیار قابل توجهی سوخت است که آن را برای ماموریت‌های دریایی با مسافت‌های طولانی عالی می‌کند و این هلیکوپتر را یک ابزار بسیار موثر در پیاده سازی عملیات‌های آبی-خاکی و حمل نیرو و تجهیزات از دریا به خشکی می‌کند. در این ویدیو با ویژگی‌های این هلیکوپتر غول‌پیکر 30 متری بیشتر آشنا شوید

سیکورسکی سی‌اچ-۵۳کی کینگ استالیون را باید گرانترین هلیکوپتر جهان دانست، زیرا قیمت هر فروند آن بالغ بر ۱۳۰ میلیون دلار است.

 سیکورسکی سی‌اچ-۵۳کی کینگ استالیون آخرین برنامه توسعه و ارتقا در هلیکوپتر‌های ترابری سنگین سی اچ ۵۳ محسوب می‌شود که از سال ۱۹۶۶ در ارتش ایالات متحده آمریکا مشغول به خدمت هستند. نسخه ارتقا یافته سی‌اچ-۵۳کی کینگ استالیون در سال ۱۹۹۴ معرفی شد و در ابتدا به خدمت نیرو‌های تفنگداران دریایی ارتش ایالات متحده درآمد.

سی‌اچ-۵۳کی کینگ استالیون ۳۰ متر طول و ۵ متر و ۳۳ سانتی متر عرض دارد که نشان می‌دهد عرض کابین نسبت به نسخه‌های قبلی بیشتر شده است. این هلیکوپتر می‌تواند ۸۶۰ کیلومتر مسافت را با حداکثر سرعت ۳۱۰ کیلومتر بر ساعت، با یک باک طی کند، اما همچنین قادر به سوختگیری هوایی است.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 132646

ارسال نظر