زمان معرفی کابینه چهاردهم؛فهرست وزرا کِی به دست پزشکیان می‌رسد؟

عضو شورای راهبری انتخاب وزرا کابینه دولت چهاردهم گفت: احتمالا طی دو سه روز آینده فهرست ما نهایی شده و دو سه روز آینده این فهرست شورای راهبری را تقدیم رئیس جمهور منتخب خواهیم کرد.

زمان معرفی کابینه چهاردهم؛فهرست وزرا کِی به دست پزشکیان می‌رسد؟

فهرست وزرا کِی به دست پزشکیان می‌رسد؟

به گزارش عرشه آنلاین؛عضو شورای راهبری انتخاب وزرا کابینه دولت چهاردهم گفت: احتمالا طی دو سه روز آینده فهرست ما نهایی شده و دو سه روز آینده این فهرست شورای راهبری را تقدیم رئیس جمهور منتخب خواهیم کرد.

رئوف قادری عضو شورای راهبری انتخاب وزرا کابینه دولت چهاردهم با اشاره به این که جلسات شورای راهبری ادامه دارد، گفت: هم چنان جلسات شورای راهبری با قوت ادامه دارد و دوستان در جلسات فعال هستند.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که چه زمانی فرآیند کار شورای راهبری نهایی می‌شود گفت: احتمالا طی دو سه روز آینده فهرست ما نهایی شده و دو سه روز آینده این فهرست شورای راهبری را تقدیم رئیس جمهور منتخب خواهیم کرد

زمان معرفی کابینه چهاردهم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب نیز درباره زمان معرفی کابینه گفت: هرچه سریع‌تر تلاش خواهیم کرد خدمت رهبر انقلاب برویم و مشورت و هماهنگی نهایی را هم آنجا انجام بدهیم تا نهایتا فهرستی را که از جمع‌بندی افراد معرفی‌شده توسط جریانات مختلف به دست آمده، ان‌شاءالله با تفاهم و رضایت کامل بتوانیم معرفی کنیم. او در عین حال تاکید کرد: سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری چراغ راهنمای مسیر است.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری منتخب در گفت‌وگویی به پرسش‌هایی در مورد شاخص‌های معرفی وزرا و برنامه‌هایش برای همراهی و تعامل مجلس و دولت برای فرآیند تعیین کابینه، پاسخ گفت.

پزشکیان درپاسخ به این سوال که تا چه مدتی کابینه را به مجلس معرفی خواهید کرد نیز گفت: آن جمع‌بندی‌هایی که گفتم، اگر انجام بشود، هرچه سریع‌تر تلاش خواهیم کرد خدمت رهبر انقلاب برویم و مشورت و هماهنگی نهایی را هم آنجا انجام بدهیم تا نهایتا فهرستی را که از جمع‌بندی افراد معرفی‌شده توسط جریانات مختلف به دست آمده، ان‌شاءالله با تفاهم و رضایت کامل بتوانیم معرفی کنیم.

شاخصه‌های تعیین وزرا

رئیس‌جمهور منتخب در پاسخ به سوال دیگری در مورد راهکار دولتش برای از بین بردن فقر و تشکیل یک دولت کارآمد برای حل مشکلات و مسائل مردم و شاخص‌ها و اولویت‌هایش برای انتخاب افراد پیشنهادی کابینه نیز گفت: مشکل ما الان در کشور این است که بر اساس ارتباطات دوستی و رفاقت یا شاخص‌های ذهنی خودمان افراد را انتخاب می‌کنیم، ولی از نظر علمی شاخص‌هایی وجود دارد که شاید در ذهن ما نگنجد.

ما گفتیم اساتید مدیریت دانشگاهی یک سری شاخص‌هایی را برای اینکه بتوانیم این آدم‌ها را انتخاب بکنیم دربیاورند؛ یک سری شاخص را درآوردند که حتی ما این شاخص‌ها را اعلام کردیم. بعد، به همه هم گفتیم هر کس نسبت به این شاخص‌ها مشکل دارد، اعلام کند تا اگر کم است، زیاد کند و اگر شاخصی اشکال دارد، حذف شود. بالاخره، یک شاخص‌هایی را درآورده‌ایم.

وی افزود: البته ما باید دقیق‌تر شاخص‌ها را دربیاوریم که هر کسی نمره داد، تکرارپذیر باشد؛ یعنی این‌جور نباشد که من یک نمره صد بدهم، یکی بیاید نمره صفر بدهد. وقتی یکی صد می‌دهد، یکی صفر می‌دهد، یکی پنجاه می‌دهد، معلوم است هنوز آن اندازه‌گیری‌ها درست نیست که اگر درست باشد، همه باید یک جور نمره بدهند.

مثلا سال‌های خدمت، مثلا اثرگذاری در کاری که انجام داده، مثلا پاک‌دستی و نداشتن سابقه سوء؛ اینجا دیگر نمی‌شود کسی را که سابقه نداشته، یکی بگوید دارد، یکی بگوید ندارد؛ باید دلیل بیاورد که هست یا نه. در نتیجه، قدم اول این بود که شاخص دربیاوریم.

بحث دوم این بود که به تمام کنشگران جامعه این شاخص‌ها را اعلام بکنیم و بگوییم شما افرادی را که می‌شناسید، طبق این شاخص به ما معرفی کنید. قدم سوم این بود که این افراد معرفی‌شده را بر اساس شاخص‌ها پالایش کنیم و برایشان نمره بگذاریم.

و بعد هم وقتی پالایش شد، نهایتا مشورت و هماهنگی لازم را ما خدمت مقام معظم رهبری انجام بدهیم تا بتوانیم به آن نهایت چیزی که دنبالش هستیم برسیم. اینکه به آن معیارها خواهیم رسید یا نه، هنوز کاملا مطمئن نیستم؛ ولی ما تلاشمان را کردیم تا بتوانیم همه نظرات و جریان‌ها را بر اساس این شاخص‌ها بسنجیم و افراد مورد نظر را انتخاب کنیم تا بتوانیم کار را انجام بدهیم.

پزشکیان همچنین تاکید کرد: پایبندی به قانون، صداقت، پاک‌دستی، راست‌گویی، حُسن شهرت، باور به سیاست‌های کلی، باور به قانون برنامه و اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی. بالاخره فرد اگر پاک‌دست و صادق نباشد-که البته این موارد باز هم نسبی است- نمی‌توان او را انتخاب کرد.

 

منبع: اطلاعات

دیگر رسانه ها

کدخبر: 147781

ارسال نظر