حرفهای تازه مهدی طائب درباره فایل صوتی جنجالی ماجرای سفر خانواده قالیباف و ریاست او در مجلس

اینکه آقای قالیباف رییس مجلس بشود یا نشود آقا به عنوان رهبر انقلاب در این باره نظر ندارد

حرفهای تازه مهدی طائب درباره فایل صوتی جنجالی ماجرای سفر خانواده قالیباف و ریاست او در مجلس

مهدی طائب با اشاره به اینکه از میثم نیلی عذرخواهی می‌کنم، گفت: اگر اتهامی به دیگران زده ایم نباید در پستو توبه کنیم بلکه باید برای همه بیان کند و من در اینجا به همه آنهایی که این فابل را در فضای مجازی گذاشته اند می گویم وظیفه شرعی دارند که این حرفی را الان میزنم الان بگذارند و من می گویم ساحت آقای نیلی پاک است و در این قضایا نیست.

به گزارش عرشه آنلاین به نقل از ایلنا، مهدی طائب، رییس قرارگاه عمار درباره فایل صوتی منتسب به او که در شبکه‌های خبری فارسی زبان درباره ماجرای سفر خانواده محمدباقر قالیباف منتشر شد، گفت: در فضای مجازی، رسانه‌های فارسی زبانی مانند بی بی سی، صدای آمریکا و گاوهای شیردهشان یعنی عربستان سعودی، سر در آورد، فایلی از بنده منتشر شده است که منجر به آزرده خاطر شدن متدینین، حزب‌الهی‌ها،دغدغه‌مندهای انقلاب،‌ دلسوزان و فداییان راه اسلام شده است.

وی گفت:‌ اینکه این حرف‌ها در کجا زده شده یا به طور خصوصی زده شده است، هیچ‌کدام مهم نیست. بنده اگر مسئله‌ای را چه به طور خصوصی یا عمومی می‌گویم،‌ قبل از آنکه در این دنیا پاسخگو باشم، باید در آخرت پاسخگو باشم. طبیعی است که سن و سال بنده طوری است که این موارد موجب نمی‌شود، من حرفی بزنم که نخواهم در آخرت پاسخگو باشم. بنابراین بر خودم لازم دانستم راجع به این فایل و محتوای آن توضیح دهم. مهم این است که آیا من این حرف‌ها را زدم و اگر گفتم چه گفته‌ام و مراد چه بوده است؟

مهدی طائب در ادامه گفت:‌ سه تا مطلب دراین فایل وجود دارد. اولا باید عرض کنم که این جلسه حدود دو ساعت و نیم تا سه ساعت بود. جلسه تحلیل سیاسی برای یک تعدادی انجام شد. مهمترین مسئله‌ای که در این جلسه مطرح است، پاسخ به شبهاتی است که پیرامون قوه مجریه،‌ مقننه و قضاییه است. شبهاتی وجود دارد و بنده در این جلسه پاسخ به این شبهات را می‌دهم. من صحبت‌هایی درباره قوه مجریه و قضاییه انجام دادم و در پایان درباره قوه مقننه یک سوالی درباره شخص رییس قوه مقننه پرسیده شد یک گفتگوهایی انجام می‌شود. بنده صحبتم این بود که حمله به رییس مجلس جدید نیست و یک جریانی دارد. خیلی هم به دنبال آن نبودم و این صحبت‌ها مربوط به آخر جلسه بود و این جواب درباره آن سوال بود.

وی افزود: درباره آن سوال یکی از افراد حاضر در آن جلسه ادعایی را مطرح کرد. آن فرد گفت من زمانی در یک روزنامه‌ای کار می‌کردم برادر ما آقای میثم نیلی هم در آنجا بود و آن زمان می‌گفتند مطالبی که وجود دارد جمع آوری کنید. حرف برای او بود. توجه اعضای جلسه به صحبت‌های این فرد جلب شد و من برای آنکه مشخص باشد که حرف‌های او چیست حرف‌های او را تکرار می‌کردم. که در بین صحبت‌ها او آمد گفت این جریان مربوبط به زمانی  است که احمدی‌نژاد رییس جمهور بود و آن موقع این صحبت‌ها مطرح شده است. منتهی چون این صحبت‌ها در بیان محاوره است،‌ کلمات تقطیع شده است انگار آن جملات را من دارم می‌گویم. در حالی که مطلب او بوده و درباره گذشته هم صحبت شده است.

طائب همچنین افزود: اصلا نسبت به قضیه‌ای که الان هست مطرح نبود. چیزی که الان مطرح است اینکه این را الان چه کسی راه انداخته است؟ لذا اگر در آن جلسه هم کسی بود حرف این بود که من نمی‌دانم این مساله را چه کسی راه انداخته؟ از کجا شروع شده؟ در حالی که اگر من فرض بفرمایید آقای میثم نیلی را الان متهم کرده بودم می‌گفتم این است. این حرف، حرف او بود و چون پایان جلسه هم بود دیگر فرصت نبود و جلسه تعطیل شد و باید می‌رفتیم. بنابراین بنده می خواهم اینجا عرض کنم که ساحت حضرت آقای نیلی از این حرف‌ها مبرا است و اعتقاد من راجع به ایشان این نیست و اصلا ایشان در این فضا نیست.

وی ادامه داد: اگر قبلا اختلاف سلیقه ای هم بوده الان این حرف ها رنگ باخته است. به دلیل اینکه ما در طول زمان انقلاب هیچ گاه مثل الان نداشتیم که سران سه قوه از مشکلات موجود درک داشته باشند و نسبت به راه حل ها با هم به تفاهم برسند و یکدیگر را در جهت حل مشکلات یاری کنند. این مطلبی بوده که در آن ۲.۵ تا ۳ ساعت جلسه به دنبال این بودم که بگویم و الان هم همین را می‌گویم.

طائب گفت: آن زمان حضرت آقای رییسی الان بار مشکلات روی دوشش است که بخش عمده ای از ابتکارات دولت قبل و از مشکلاتی است که آن‌ها خروار خروار روی دوش دولت موجود گذاشتند و این با وضعیت بسیار سخت در ساحت بین المللی جمع شده است. ما هرگز در طول این ۴۳ سال هیچ گاه هیچ زمانی مثل الان نبود که به یکباره آذوقه در سطح بین الملل گران شود. الان آن ها و این مسائل داخلی همه بارش بر روی دوش این دولت است و این دولت فرصت اینکه صغیر و کبیرش به دنبال این مسائل برود نیست. کسی که باید الان با تمام وجود به آقای رییسی کمک کند این برادر عزیز و حزب اللهی میثم نیلی است.

رییس قرارگاه عمار گفت: این حرف در آن جلسه مال آن و برای آن زمان است. من در اینجا عرض میکنم اگر برداشت از این صحبت ولو به غلط این باشد که این را گفته باشم الان می‌گویم این حرف غلط است. الان ایشان، مجموعه دولت آقای رییسی، مجموعه مجلس، رییس مجلس، مجموعه قوه قضائیه و رییس قوه قضائیه همه به دنبال حل مشکلات مردم هستند. من قبل از اینکه به مسائل دنیایی جواب دهم باید به آن دنیا جواب دهم اگر این توقع هم پیش آمده بنده از ایشان عذرخواهی می‌کنم.

وی گفت: اگر اتهامی به دیگران زده ایم نباید در پستو توبه کنیم بلکه باید برای همه بیان کند و من در اینجا به همه آنهایی که این فابل را در فضای مجازی گذاشته اند می گویم وظیفه شرعی دارند که این حرفی را الان میزنم الان بگذارند و من می گویم ساحت آقای نیلی پاک است و در این قضایا نیست. اشتباه روشن من این است که من عرض کردم که اقای زاکانی گفت من از مجموعه مطالب متوجه شدم که آقا با ریاست ایشان موافق است و من اینجا عرض کنم که اینکه ما در یک جایی بخواهیم کاری انجام رهیم و نظر آقا را برای مشورت بخواهیم یک کار لازم و واجب است.

طائب اظهار داشت: وقتی شما می‌بینید یک نفر اعلم از شماست یک نفر موضوع‌شناس تر از شماست یک نفر اشراف اطلاعاتی و آگاهی دارد خوب بپرس. اینکه آقای قالیباف رییس مجلس بشود یا نشود آقا به عنوان رهبر انقلاب در این باره نظر ندارد در این مورد قوه مقننه خودش انتخاب می‌کند منتها من نماینده عقلم رسیده. الان صحبت سر این است که می‌گویند نظر آقا هم نسبت به ایشان مثبت است بالاخره آقای قالیباف یک آدم اجرایی بوده مدتی شهردار تهران بود خدمت آقا رسیده بودن و آقا علنی به ایشان اشاره کردند و گفتند شما مدیریت جهادی دارید آن وقت با این مسائل پیرامونی که ایجاد کردند دوست عزیز ما در تناقضی قرار گرفته بود آیا نظر آقا نسبت به اینکه مثلا ایشان رییس مجلس بشود مساعد است یا حرف‌هایی که این آقا اصلا آدم به درد نخوری است درست است. یعنی در این زمینه ایشان عقلانی عمل کرده و از آقا مشورت گرفته که آقا بالاخره شما اشراف دارید شما همه را میشناسی ایشان از نظر شما به درد این کار میخورد یا نه.

وی افزود: خداوند وقتی به پیامبرش می‌گوید مشورت کن من هم باید یاد گرفته باشم بنابراین اینکه از آقا می‌پرسند از باب استشاره است یعنی می‌گویند من نماینده مجلس می‌خواهم رای بدهم صحبتی مطرح است که شما ایشان را قبول دارید از نظر شما مردود نیست؟ چیزی که من متوجه شدم این است که نظر آقا این بوده که نه ایشان مردود نیست بحثی هم که ما در آن جلسه می‌خواستیم بگوییم همین بود اما این که آقا امضا کرده باشد یا ریاست ایشان به دستور آقا باشد اگر چنین برداشتی از صحبت‌های من شده است کاملاً غلط است و من اینجا عرض می کنم که چنین موضوعی نیست. 

رییس قرارگاه عمار ادامه داد: بهترین کار برای همه این است که وقتی می خواهند کاری انجام دهند سوال کنند. چه کسی از مقام رهبری در این زمینه بالاتر است؟ در رابطه با اینکه ایشان رییس مجلس شده مثلاً آقا دخالتی نمی‌کنند اما از باب مشاوره این کار انجام شده است مثلاً در دوره‌های قبل برخی افرادی که می‌خواستند رییس جمهور شوند خودشان به عنوان مشورت از آقا مصلحت خواهی می‌کردند ایشان هم نظرشان را می فرمودند یادتان است ماجرای آقای احمدی نژاد را. آقا به ایشان ظاهراً فرموده بود که مصلحت نیست برخی گفته بودند آقا به ایشان در گوشی نمی گوید که آقا پشت تریبون فرمودند که من این را علنی هم گفتم. در دوره اخیر آقا فرمودند اگر من قبلاً در مشورت‌ها چیزی می گفتم این بار نفیا و اثباتا چیزی نمیگویم حرفی که آقای زاکانی زده اند در مسیر مشورت بوده که از آقا سوال کرد و ایشان نظر مشورتی خود را گفته اما اینکه گفته شود این آقا با حکم آقا رییس مجلس شده غلط است اگر چنین برداشتی از حرف‌های من شده من غلط گفته‌ام روی زمین چنین بحثی نیست.

وی گفت: در آن جلسه سوالی درباره ترکیه شد و جلسه دو ساعت و نیم سیاسی است در مورد تهدید هایی که ما در برابر خودمان داریم سوال شد آیا ترکیه برای ما تهدید است یا خیر؟ بنده عرض کردم نه ترکیه تهدید نیست چون تهدید جنگ است. یا جنگ نرم قوی یا جنگ سخت گفتم ترکیه توان جنگ سخت ندارد به دلیل اینکه انرژی ندارد و فاقد توان در این زمینه است و مثال زدم که به هر تقدیر ترکیه در سوریه پشت نیروهای تکفیری ایستاده بود و آن طرف محسوب می‌شد و الان هم در ادلب با آنها ارتباط دارد ولی در ادلب علی الدوام مجبور می شود گام به گام عقب برود چون بالاخره در آنجا یک جبهه علیه تکفیری ها عمل کرده است ارتش سوریه با تمام توان بود و روس‌ها و ایران و بچه های عراق هم کمک کردند چون تکفیری‌ها تهدیدی برای کل منطقه هستند الان همه این مجموعه سوریه و ایران و روسیه یک مجموعه هستند که ترکیه هم با این‌ها در حال مذاکره است در آنجا توافق می‌شود و بر اساس آن ترکیه گام به گام عقب میرود بحث من این بود اگر ترکیه توانمندی نظامی بالا داشت به این توافقات به این راحتی تن نمی‌داد.

منبع: ایلنا

 

دیگر رسانه ها

کدخبر: 19784

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

      ارسال نظر