ادعای عجیب معاون رئیسی درباره تعداد جلسات دولت و نمایندگان؛ بیش از ۵ هزار جلسه

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: هفته گذشته جلسه‌ای تشکیل شد که چهار ساعت به درازا کشیده شد و رئیس‌جمهور با سعه صدر به صحبت‌ها گوش داد. ما در این دوره وزرا را فعال کرده‌ایم که هر هفته باید با نمایندگان جلسه داشته باشند.

ادعای عجیب معاون رئیسی درباره تعداد جلسات دولت و نمایندگان؛ بیش از ۵ هزار جلسه

سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: هفته گذشته جلسه‌ای تشکیل شد که چهار ساعت به درازا کشیده شد و رئیس‌جمهور با سعه صدر به صحبت‌ها گوش داد. ما در این دوره وزرا را فعال کرده‌ایم که هر هفته باید با نمایندگان جلسه داشته باشند.

به گزارش عرشه آنلاین، حسینی با بیان اینکه ۵ هزار و ۵۶۷ دیدار انفرادی میان وزرا و نمایندگان مجلس برگزار شده که ۸۲۲ مورد آن در خود مجلس انجام شده است، تاکید کرد: این دیدارها با گذشته قابل مقایسه نیست. وزرا ۱۵۲ جلسه با معاونین مجامع استانی داشتند و ۲۳۹ جلسه نیز با کمیسیون‌ها و ۶۴ جلسه با فراکسیون‌ها برگزار شده است.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از اقدامات ما ایجاد هماهنگی با معاونین پارلمانی وزارتخانه‌ها بوده است و در این ۱۲ ماه، ۱۵ جلسه داشتیم که یکی از این جلسات با رئیس مجلس و یکی دیگر از جلسات با رئیس قوه قضائیه بود. با مدیران کل امور مجلس هم جلسه داشتیم و حرف‌ها و درد دل‌های آنها را شنیدیم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه یکی از اقدامات معاونان پارلمانی رئیس‌جمهور بررسی سوالات نمایندگان مجلس است، اظهار کرد: ۲۳۶۵ سوال تا کنون از وزرا مطرح شده و با ارتباط برقرار شده، ۴۰ درصد سوال کنندگان از طرح سوال انصراف دادند و موضوع به کمیسیون‌ها نرسیده است که بالغ بر ۹۰۰ سوال می‌شود که از دستور خارج شده است. معاونان پارلمانی سعی می‌کنند تلاش کنند که میزان سوالات کم شود.

حسینی ادامه داد: در دولت دوازدهم در سال اول ۴۱ سوال به صحن مجلس آمده بود که هفت مورد آن به رأی گذاشته شده بود و کارت زرد دریافت نکرده بود. در دولت سیزدهم ۱۳ سوال در صحن آورده شده که در سه مورد آن مجلس قانع نشده است که مورد آخر آن بسیار برای ما عجیب بود.

وی تاکید کرد: ما اصرار داریم معاونین پارلمانی در مجلس حضور داشته باشند، گرچه در بسیاری از موارد خود مجلس ممانعت ایجاد می‌کند. در دولت قبل ۴۶۵ بار معاونان پارلمانی حضور داشتند و در این دوره ۱۰۷۷ بار حضور داشته‌ایم. همه این کارها برای آن است که ما اهمیت مسأله را نشان دهیم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصریح کرد: در دولت دوازدهم در سال اول چهار وزیر استیضاح شدند و در صحن مجلس بررسی شدند اما ما در یک مورد اعلام وصول داشتیم و در صحن مطرح نشد و در نهایت دولت سیزدهم در سال اول هیچ استیضاحی نداشت.

حسینی اضافه کرد: خوشبختانه نمایندگان از اقدامات رئیس‌جمهور، وزارت نفت، تیم مذاکره کننده برجام، حذف امضاهای طلایی و اقدامات جمعیت هلال احمر تقدیر کردند. ۲۶۰ نماینده نیز از تعامل و همکاری موجود قدردانی کردند.

وی گفت: ما به عنوان معاونت پارلمانی ریاست جمهوری ۵۵ سفر به استان‌ها داشته‌ایم و به چند شهرستان از هر استان در روزهای پنجشنبه و جمعه سفر کردیم که به دعوت نمایندگان صورت گرفته است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اظهار کرد: ۴۲ لایحه تقدیم مجلس شده است که رهبر انقلاب هم بارها گفتند لایحه بر طرح، اولویت دارد. ما سعی کردیم به موقع لایحه به مجلس بدهیم که نیازی به طرح نباشد یا در مواردی که چند طرح بوده آنها را یکی کردیم و به عنوان یک لایحه ارائه دادیم. برای مثال امروز طرح سازمان نظام داوری را در هیات دولت بررسی کردیم. در مجلس دو طرح داده شده بود و گفتیم لوایح با هم ادغام شود.

حسینی با بیان اینکه ۴۲ درصد لوایح تقدیمی مربوط به مسائل اقتصادی بوده و با برخی از طرح‌های دولت نیز موافقت کردیم، افزود: با ۱۰ طرح مجلس موافقت کردیم؛ برای مثال طرح جهش تولید مسکن و تسهیل صدور مجوز کسب و کار و انتقال آب به سیستان و بلوچستان را داشتیم و این موارد در حالی است که تصویب طرح‌ها در گذشته بیشتر از لایحه بوده است.

 

وی گفت: در نهایت توقع داریم نمایندگان از ما حمایت کنند نه اینکه دائم نقاط ضعف را مطرح کنند بلکه نقاط قوت‌ها را نیز به مردم بگویند.

منبع: ایرنا

دیگر رسانه ها

کدخبر: 35331

ارسال نظر