همسر رئیس دفتر روحانی در فولاد مبارکه چه کار میکرده است؟| پاسخ واعظی
در پی انتشار گزارش تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه و طرح برخی ادعاها در خصوص دفتر رئیس جمهور سابق، توضیحاتی از سوی دفتر محمود واعظی منشتر شده است .
صبح امروز سلیمی عضو هیات رییسه مجلس گفت: علت اصلی تخلفات صورت گرفته در فولاد مبارکه اصفهان انتصاباتی است که در دوره آقای روحانی در این شرکت صورت گرفته است. همسر آقای واعظی رئیس دفتر رئیسجمهور در دولت دوازدهم باید توضیح دهد که در فولاد مبارکه اصفهان چه کار میکرده است؟ دخالتهای غیرتخصصی دفتر رئیسجمهور سابق، منشأ تخلفات صورتگرفته در شرکت فولاد مبارکه اصفهان است.
سلیمی ادامه داد: در دولت قبل با پول شرکت فولاد مبارکه از افراد و اشخاص خاص در انتخابات حمایت و هزینههای انتخاباتی کاندیدای موردنظرشان را از فولاد مبارکه تامین میکردند. مقامات دولت قبل به جای آنکه سکوت اختیار کنند باید در مورد عملکردشان در فولاد مبارکه پاسخگو باشند و آقای واعظی باید در قبال عملکردش در فولاد مبارکه پاسخ دهد.
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: مقامات دولت قبل با پول شرکتهایی همچون فولاد مبارکه، برخی از رسانهها را اجیر میکردند و با فضاسازی در سطح جامعه اجازه نمیدادند که اخبار درست به گوش مردم برسد و اجازه نمیدادند کسی حرف حق را بشنود.
ر پی انتشار گزارش تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه و طرح برخی ادعاها در خصوص همسر رئیس دفتر رئیس جمهور سابق، توضیحاتی از سوی محمود واعظی منشتر شده است . محمود واعظی رئیس دفتر حسن روحانی رئیس جمهور سابق بود .متن این توضیح بدین شرح است:
۱- در خبرها و برخی رسانهها ادعا شده، شرکت فولاد مبارکه با همسر رئیس دفتر رئیس جمهور سابق قرارداد یک میلیارد تومانی امضا کرده است؛ چنانکه پیش از این تصاویر قرارداد در رسانهها منتشر شده و در دسترس همگان قرار دارد، این قرارداد نه با یک شخص که با مجموعه دانشگاه آزاد واحد تهران غرب منعقد شده و رئیس دانشگاه به نمایندگی از مجموعه آن را امضا کرده است. این قرارداد در راستای ارتباط فولاد مبارکه با اکوسیستم دانشگاهی کشور امضا شده و علاوه بر دانشگاه آزاد واحد تهران غرب، بیش از ۱۳۰ دانشگاه دیگر برای همکاریهای علمی طرف قرارداد فولاد مبارکه بودهاند.
۲- مبلغ مندرج در قرارداد مورد نظر، سقف هزینهای همکاری میان طرفین است و به این معنا نیست که تمام آن مبلغ به دانشگاه پرداخت شده باشد. در طول مدت اجرای قرارداد، حداکثر یک دهم مبلغ مندرج در قرارداد ( ۱۰۰ میلیون تومان) همکاری میان دانشگاه و شرکت فولاد مبارکه انجام شده است. این همکاریها نیز در دانشکده مکانیک دانشگاه انجام شده و رئیس دانشگاه هیچ انتفاعی از آن نداشته است.
۳- بر خلاف آنچه در برخی گزارشات ادعا شده، هیچ فردی برای اشتغال یا تصدی مسئولیت در شرکت فولاد مبارکه از سوی دفتر رئیس جمهور سابق معرفی نشده است و هر گونه ادعا در این زمینه کذب محض است.
۴- ادعای دروغ قرارداد شخصی همسر رئیس دفتر رئیس جمهور سابق برای اولین بار از سوی یکی از نمایندگان مجلس مطرح شد. این فرد با جدیت به دنبال تغییر مدیر عامل فولاد در آن زمان بود و اصرار داشت یکی از نزدیکانش در این جایگاه منصوب گردد. در آن مقطع سیاست دولت این بود که به دلیل شرایط جنگ اقتصادی، از تغییر و جابجایی بی مورد روسای سازمانها و شرکتهای بزرگ و مدیران دولتی حتی الامکان جلوگیری شود و اعلام شده بود، هر گونه تغییر باید با هماهنگی دفتر رئیس جمهور انجام شود. نماینده مورد نظر که در صدد تغییر مدیرعامل و برخی اعضای هیات مدیره شرکت فولاد مبارکه بود، متاسفانه وقتی به در بسته خورد، این شایعه را سر زبانها انداخت تا با فشار رسانهای کار خود را پیش ببرد.
۵- مایه تاسف است که برخی با وجود اینکه چندین بار توضیح داده شده، همچنان به نشر اکاذیب اصرار دارند و برای جبران عدم مقبولیت خود در میان مردم به پروندهسازیهای کاذب برای مسئولان سابق دولت روی آورده اند. بازنمایی قرارداد قانونی که برای همکاری پژوهشی و تحقیقاتی بین یک واحد صنعتی و یک واحد دانشگاهی منعقد شده، به عنوان یک سند تخلف مالی مصداق بارز تهمت، افترا و نشر اکاذیب به منظور فریب افکار عمومی است.
ارسال نظر