منصور ارضی: دانشجوها بیشعوری‌ می‌کنند/من نگران خودمان هستم

منصور ارضی گفت: متاسفانه برخی از میان ما به گونه‌ای موضع می‌گیرند که انگار ما خسته شده‌ایم. برگزاری هیأت و روضه را در شهرها و محلات قطع نکنید و حین روضه خواندن‌تان به مستمع یک اشاره کنید و بترسید از روزی که کار به جایی برسد که این روضه خواندن را از ما بگیرند.

منصور ارضی: دانشجوها بیشعوری‌ می‌کنند/من نگران خودمان هستم

مداح اهل بیت علیهم‌السلام با اشاره به اینکه مداحی اهل بیت (ع) سِمَت بزرگی است اما نباید ما خود را گم کنیم گفت: این جایگاه به قدری بزرگ است که سروش در مقاله اخیر خود اینگونه موضع گرفته است که باید کار را از دست مداحان در آوریم، اما متاسفانه برخی از میان ما به گونه‌ای موضع می‌گیرند که انگار ما خسته شده‌ایم. برگزاری هیأت و روضه را در شهرها و محلات قطع نکنید و حین روضه خواندن‌تان به مستمع یک اشاره کنید و بترسید از روزی که کار به جایی برسد که این روضه خواندن را از ما بگیرند.

منصور ارضی مداح اهل‌بیت علیهم‌السلام گفت: مداح اگر حرف می‌زند باید به جا، به موقع و با صلابت باشد تا مردم آگاه شوند. مردم باید بدانند اگر مسئولی به دنبال نفع دنیای خودش باشد ما او را قبول نداریم.

منصور ارضی  با طرح این سؤال که چرا مداح شده‌ایم؟ اظهار داشت: اگر بنا دارید حرف و سخن سیاسی بزنید، به روزنامه‌ها بروید، بنویسید و فریاد بزنید. این شغل که خدا به شما داده است، مأموریت دیگری دارد. مقام معظم رهبری فرمودند که دانشجو باید مطالبه گر باشد. این به این معنی نیست که یقه بگیرد که امروز کار به این بیشعوری‌ها رسیده است.

وظیفه ما اقامه عزا و اقامه شادی است، نباید از این خط خارج شویم

وی با اشاره به اینکه معترض‌ترین فرد در جامعه ما ولی فقیه و مرجع تقلید ماست گفت: مداحان اگر حرفی دارند، اعتراضی دارند ، باید درراستای راهبردهای رهبری و امام جامعه بیان کنند. ما در برابر مقام معظم رهبری تسلیم شده‌ایم و این به معنای آن است که او بیشتر از ما می‌داند و حتی بیشتر از ما درد دارد.

ارضی گفت: تکلیف ما این است که به صورت حرفه‌ای در روضه خواندن‌مان تاریخ را با یک گریز و اشاره کوتاه به وقایع امروز گره بزنیم و در این صورت مردم خودشان متوجه حق و باطل می‌شوند و حتما باید مواظب مخاطبین پای منبرهایمان باشیم تا منحرف نشوند.

از شاعران بخواهید که شعر نیش‌دار درمانی بگویند

این مداح اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه در برهه‌های گذشته همواره مداحان به میدان آمدند طوری که همه می‌گویند مداحان پای نظام هستند تصریح کرد: باید از شاعران بخواهید که شعر نیش‌دار درمانی بگویند که درمان دردهای این روزهاست. برخوردی هم اگر با شما شد دلسرد نشوید، کار خود را ادامه دهید و کوتاه نیاید.

وی با اشاره به اینکه همه ما شنیده‌ایم که سید مهدی قوام پول جلسه‌اش را اول می‌گرفت و بعد سراغ زنان بدکاره می‌رفت و آن پول را به آنان می‌داد تا ده روز خطا نکنند گفت: ما هنوز سراغ گناهکاران نرفتیم و برای آنان کاری نکرده‌ایم! حتی آنان را دعا هم نمی‌کنیم، در صورتی که خداوند خودش آنان را دعا کرده است.

به گونه‌ای عمل کنید که دست و پا گیر امام حسین (ع) نشوید

ارضی با اشاره به اینکه مداحی اهل بیت (ع) سِمَت بزرگی است اما نباید ما خود را گم کنیم گفت: این جایگاه به قدری بزرگ است که سروش در مقاله اخیر خود اینگونه موضع گرفته است که باید کار را از دست مداحان در آوریم، اما متاسفانه برخی از میان ما به گونه‌ای موضع می‌گیرند که انگار ما خسته شده‌ایم. برگزاری هیأت و روضه را در شهرها و محلات قطع نکنید و حین روضه خواندن‌تان به مستمع یک اشاره کنید و بترسید از روزی که کار به جایی برسد که این روضه خواندن را از ما بگیرند.

وی افزود: به گونه‌ای عمل کنید که دست و پا گیر امام حسین علیه‌السلام نباشید، من نگران خودمان هستم.

مداح اگر حرف میزند باید به جا باشد

ارضی افزود: انگار دنیا طوری برنامه‌ریزی شده است که ما تمام اتفاق‌هایی که روزی روضه‌اش را خواندیم به چشم ببینیم، ماجرای چادر یک زن یا اهانت به پیامبر (ص) و امیرالمؤمنین (ع) را داریم به چشم می‌بینیم. ما در قرآن و روایات اهل‌بیت‌مان اشاره به حجاب و عفاف را داریم و خدای نکرده دشمنان نباید از بعضی موضع‌گیری‌های ما خوشحال شوند.

این مداح اهل بیت (ع) در پایان خاطرنشان کرد: مداح اگر حرف می‌زند باید به جا، به موقع و با صلابت باشد تا مردم آگاه شوند. مردم باید بدانند اگر مسئولی به دنبال نفع دنیای خودش باشد ما او را قبول نداریم.

منبع: دیده بان

دیگر رسانه ها

کدخبر: 50106

ارسال نظر