پیام سیاسی تغییرات در دولت | وزیر کشاورزی مانند وزیر آموزش و پرورش برکنار میشود؟
یک فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به پیام سیاسی تغییرات در دولت، گفت: وزیر کشاورزی هم مانند وزیر آموزش و پرورش باید کنار گذاشته شود.
تغییرات درون دولت بخصوص با تغییر میرکاظمی شکل جدیدی به دولت رئیسی میدهد، اما باید منتظر ماند تا جایگزینها مشخص شوند و آنگاه قضاوت کرد که دولت رئیسی کماکان بر نقاط سنتی خود یعنی دانشگاه امام صادق و چهرههای اصولگرا تندرو تمرکز دارد یا از این چارچوب خارج شده است.
عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا، درباره پیام سیاسی تغییرات در دولت گفت: تلقیهای مختلفی در مورد این تغییرات میشود، اما دولت بعد از این مدت قاعدتا باید یک هماهنگیهای بیشتری درون خود به وجود بیاورد. اختلاف دیدگاه بین برخی وزارتخانههای اقتصادی و سازمان برنامه و بودجه مسلما مشکلاتی را به دنبال داشته است. دولت به این نتیجه رسیده است که این افراد نمیتوانند پاسخگوی نیازمندیها باشند.
وی افزود: جوانگرایی یکی از ویژگیهای این دولت بود، اما باید فرصت هم قائل بود که آیا نیروهای جوان میتوانند توانمندی خودشان را به گونهای بالا ببرند که نیاز است یا خیر؟
سلیمی نمین با اشاره به کنار رفتن یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش گفت: در مورد وزیر آموزش و پرورش، دولت به این نتیجه رسید که ایشان نتوانست آمادگیها را برای انجام مسئولیت بهصورت شایسته انجام دهد؛ لذا کنار گذاشته شد.
این تحلیلگر اصولگرا ادامه داد: من فکر میکنم از این دست تغییرات حتما باید در مورد وزیر جهاد کشاورزی هم صورت بگیرد. وزیر مربوطه در مقاطع مختلف نشان داد که توانمندی این مطلب را ندارد. البته در مورد معاون پارلمانی هم به جمع بندی رسیده بودند که آقای حسینی تغییر کند و تبعا بر این اساس باید تغییراتی صورت میگرفت که برخی صورت گرفت برخی نیز در شرف صورت گرفتن است.
او تاکید کرد: تغییرات را نباید در جنبه سیاسی دید که مقداری ایجاد محدودیت و ملاحظات بکند. ایجاد تغییر یک امر بسیار عالی است و به هیچ وجه جنبه سیاسی را نباید به آن تحمیل کرد، هرچند جنبه سیاسی دارد، اما نباید آن را منحصر به مسائل سیاسی کرد. دولتی که میتواند خودش را سریع به روز کند طبیعتا توفیقات بیشتری خواهد یافت.
سلیمی نمین در ادامه نسبت به استفاده دولت از دانشگاه امام صادق برای انتصابات اظهار داشت: طبیعتا دولت باید یک شناختهایی به عنوان حداقل نیاز همکاری، داشته باشد. اینکه ریاست جمهور چگونه این شناخت را رقم میزنند یا اعتماد را به وجود میآورند راههای مختلف دارد. ما امیدواریم که بتوانند تنوع مسیر را برای انتخاب به وجود بیاورند تا از استعدادهای مختلف برای حل و فصل مسائل جامعه و مردم بتوانند بهره بگیرند. طبیعتا اگر اینگونه باشد که به شکل سنتی انتخاب شوند ایجاد محدودیت میکند و طبیعتا ایجاد محدودیت در انتخاب یعنی ندیدن بسیاری از توانمندیها و قابلیت ها؛ امیدوارم دولت بتواند از مسیرهای مختلف به توانمندیهای بالاتری دست یابد.
او در پایان درباره نقاط مهم در معرض تغییر گفت: تغییرات عمدتا در بخش اقتصادی باید صورت بگیرد، البته فرهنگ هم نقش مهمی دارد. از آنجاییکه بودجه فرهنگ در شرایط کنونی به شدت اندک است، خیلی با آن برنامهای پیش نمیرود. به دلیل مشکلات شدیدی که حوزه فرهنگ دچار آن است باید به آن توجه شود، اما اقتصاد به دلیل معیشت مردم اولویت دارد و حتما باید در حوزه اقتصاد با افزایش تولید و مهار تورم کار شود. اگر وزرای اقتصاد و صمت و جهاد امروز نتوانند آنگونه که شایسته است گام بردارند فشار مضاعفی بر مردم میآید. این مسئله خیلی قابل پذیرش نیست لذا دولت باید بر اقتصاد متمرکز شود و از استعدادهای در دسترس را به کار بگیرد.
ارسال نظر