ادعای فعال اصولگرا؛ بیشتر بیحجابها از قشر مرفه هستند
محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه با تاکید براینکه بیشتر بیحجابها از قشر مرفه جامعه هستند، گفت: من مطمئنم که خیلی از کسانی که در جامعه ما مرتکب بی حجابی میشوند و برای آنها چند میلیون پول خرد است، حاضرند که یک ماه جریمه بی حجابی را یکجا بدهند.
محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه با تاکید براینکه بیشتر بیحجابها از قشر مرفه جامعه هستند، گفت: من مطمئنم که خیلی از کسانی که در جامعه ما مرتکب بی حجابی میشوند و برای آنها چند میلیون پول خرد است، حاضرند که یک ماه جریمه بی حجابی را یکجا بدهند.
به گزارش عرشه آنلاین، کوشکی با تاکید بر اینکه در کنار کار فرهنگی در مسئله حجاب، کار قانونی لازم است، گفت: جریمهای که در لایحه عفاف و حجاب آمده، از بی حجابی جلوگیری نمی کند.
در راستای مسئله حجاب، ستاد راهبری عفاف و حجاب حوزههای علمیه با همکاری ستاد راهبری امربهمعروف و نهیازمنکر حوزههای علمیه، نشست علمی نقد و بررسی لایحه عفاف و حجاب را برگزار کرد و محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه در این نشست به ارائه نظرات و راهکارها خود پرداخت، در ادامه مشروح صحبت های وی را میخوانید:
کوشکی در این نشست با اشاره به اینکه بعضی میگویند اگر قاضی اقناع نشود قانون را اجرا نمی کند، اظهار داشت: اگر این حرف درست باشد، در این صورت باید بحث قضاوت را تعطیل کنیم و با روشن بودن معنای کشف حجاب که عدم نشان دادن بدن، پوشش بدن غیر از وجه و کفین و عدم تبرج است، دیگر عدم اقناع قاضی معنا ندارد.
وی با تاکید براینکه در مسائل فرهنگی گاهی ازسوراخ سوزن رد میشویم ولی گاهی از دروازه رد نمی شویم، ابراز داشت: در قوانین قضایی، اگر قاضی رفتاری از مجرم را توهین به خود تلقی کند میتواند تا ۹۰ روز فرد را حبس کند و اهانت به کارمند دولت در انجام وظیفه مجازات دارد، اما در مورد بی حجابی آیا قاضی تلقی در مورد بیحجابی ندارد.
کوشکی با بیان اینکه در مورد سرقت، تخلف رانندگی و کرونا جرم انگاری میشود ولی در مورد بی حجابی بعضی میگویند کار فرهنگی صورت بگیرند، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که قدرت نظام باید جلوی فساد و فحشا را بگیرد و بی حجابی یکی از موارد فحشا است که باید مجازات شود ونباید از حکم خداوند عدول کرد.
وی با بیان اینکه میگویند مجازاتی پنجاه هزار تومن هم باشد می تواند جلوی جرم را بگیرد، گفت: ما در ماده صد شهرداری ها شاهد بودیم که جریمه جلوی تخلف را نمیگیرد و کسانی که پول یک پرس غذای آنها در شمال تهران برابر یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است، جریمه ۵۰۰ هزار تومانی برای آنها مهم نیست.
کوشکی در ادامه با تاکید براینکه بیشتر بیحجابها از قشر مرفه جامعه هستند، خاطرنشان کرد: من مطمئنم که خیلی از کسانی که در جامعه ما مرتکب بی حجابی می شوند و برای آنها چند میلیون پول خرد است، حاضرند که یک ماه جریمه بی حجابی را یکجا بدهند.
وی در ادامه با بیان اینکه این لایحه را کسی به گردن نگرفته است و مفقود الاب است، اظهار داشت: از مقدمه این قانون فهمیده می شود که سکولار است و در آن هیچ استنادی به دین را نمی بینید بلکه فقط از کرامت و هنجارهای اجتماعی دفاع شده است.
کوشکی با اشاره به اینکه این لایحه در تاریخ قوانین تاریخ ایران بی نظیر است، تاکید کرد: در این لایحه ضابط قضایی و پلیس نمیتواند به طور مستقیم با ناهنجاری بی حجابی برخورد کند و اقتدار پلیس زیر سوال برده می شود و متخلف در حضور پلیس می تواند جرم بی حجابی را مرتکب شود و اعتبار دوربین هابیشتر از ضابط قضایی قرار داده است.
وی در پایان ترویج حجاب و عفاف را مسئلهای صددرصد فرهنگی و مردمی دانست و ابراز کرد: نقض حجاب و عفاف در جامعه مقابله با حکم خداوند است و برخورد با این بی قانونی وظیفه نظام است و در کنار کارهای فرهنگی نباید برخورد سلبی با ناهنجاری را کنار بگذاریم. / شرق
ارسال نظر