ترانه «برای شروین‌ حاجی‌پور» برای غزه کپی شد / ویدئو

ویدیویی از یک کپی‌کاری از ترانه مشهور «برای ...» شروین حاجی‌پور در فضای مجازی منتشر شده که این بار برای مردم فلسطین خوانده شده است.

ترانه «برای شروین‌ حاجی‌پور»  برای غزه کپی شد / ویدئو

برترین‌ها: ویدیویی از یک کپی‌کاری از ترانه مشهور «برای ...» شروین حاجی‌پور در فضای مجازی منتشر شده که این بار برای مردم فلسطین خوانده شده است / برترین ها

شروین حاجی‌آقاپور (زادهٔ ۱۰ فروردین ۱۳۷۶) خواننده، ترانه‌سرا و آهنگساز اهل ایران است. وی فارغ‌التحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه مازندران است. او در فاصله چند روز بعد از خواندن ترانه اعتراضی «برای…» به یکی از مشهورترین ۱۴۰۱ ایران تبدیل شد. او این ترانه را بر اساس توئیت‌های اعتراضی برای همراهی با مردم  نوشت و سپس برای مدتی  بازداشت شد.مجلهٔ تایم در سال ۲۰۲۳ او را یکی از ۱۰۰ شخص تأثیرگذار در جهان نامید.

حاجی‌پور بابت «برای…» برنده جایزه گرمی بهترین ترانه برای تغییر اجتماعی سال ۲۰۲۳ شد. جیل بایدن، بانوی اول ایالات متحده آمریکا، در این مراسم با تقدیر از این ترانه و با یادآوری  مهسا امینی ، او را برنده این جایزه اعلام کرد. حاجی‌پور در واکنش به بردن این جایزه، با انتشار عکسی از خود در صفحه اینستاگرامش، نوشت «ما بردیم.»

حاجی‌پور ۱۰ فروردین ۱۳۷۶ در شهر بابلسر مازندران زاده شد. او دارای دیپلم ریاضی و مدرک کارشناسی اقتصاد از دانشگاه مازندران است.

حاجی‌پور از ۸ سالگی در کلاس‌های موسیقی مختلفی آموزش دید. او با شرکت در فصل اول برنامه عصر جدید توانست خودش را به عنوانِ یک خواننده مطرح کند. او در عصر جدید تا مراحل نهایی بالا آمد و در همان مرحله اول با ترانه «شاید بهشت» توانست رای هر چهار داور را به خود اختصاص دهد. آریا عظیمی‌نژاد، آهنگساز و داور این برنامه از او به خاطر صدای متفاوتش تقدیر کرد و گفت «ما کمتر فردی را داشته‌ایم که هم آهنگ بسازد، هم بخواند و هم ترانه و شعر بسراید.» حامد صفایی، کارگردان هنری عصر جدید، با اعلام اینکه حاجی‌پور شرکت کننده عصر جدید بوده، اعلام کرد در آن برهه صدا و سیما نگران بود که حاجی‌پور در آینده دردسرساز خواهد شد.

حاجی‌پور در مهر ۱۴۰۱ ویدئوی ترانه برای تنها در صفحه شخصی وی در اینستاگرام در طی سه روز، با وجود محدودیت‌های فیلترینگ، نزدیک به ۴۰ میلیون بازدید را به ثبت رساند. ترانه برای در همان روزهای نخست انتشار، با استقبال عمومی روبه‌رو شد و به یکی از نمادهای خیزش ۱۴۰۱ ایران تبدیل شد.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 114963

ارسال نظر