این خودرو مخصوص حرکت در ماه است! +عکس

شرکت استرولب(Astrolab) قصد دارد ناوگان کاملی از ماه‌نوردهای فلکس(FLEX) را بر روی سطح ماه مستقر کند. از یک ماه‌نورد جدید برای انجام ماموریت روی ماه رونمایی شده که قرار است با موشک فضایی شرکت اسپیس‌ایکس به فضا برود.

این خودرو مخصوص حرکت در ماه است! +عکس

شرکت استرولب مستقر در کالیفرنیا برای پرتاب ماه‌نورد فلکس در یک ماموریت آتی استارشیپ به ماه با شرکت اسپیس‌ایکس به توافق رسیده است. طبق بیانیه این شرکت که در روز جمعه(۳۱ مارس) منتشر شد، این ماموریت در حال حاضر برای اواسط سال ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است.

هنگامی که فلکس وارد عمل شود، بزرگترین و همه کاره‌ترین ماه‌نوردی خواهد بود که تاکنون روی سطح ماه قرار گرفته است.

براساس تصاویر به نظر می‌رسد که این ماه‌نورد کمی کوچک‌تر از یک خودروی معمولی باشد و وزن آن با محموله بیش از دو تن است. این ماه‌نورد می‌تواند حداکثر دو فضانورد را حمل کند که می‌توانند با استفاده از یک پنل داخلی، این وسیله نقلیه را برانند. فلکس همچنین برای کنترل از راه دور در غیاب اپراتورهای حضوری طراحی شده و مجهز به یک بازوی رباتیک است. این ماه‌نورد می‌تواند مجموعه‌های مختلفی از ابزارهای علمی و فناوری‌های تجاری را در خود جای دهد.

خودروی حرکت در ماه

شرکت استرولب این ماه‌نورد را مطابق با الزامات ناسا ساخته است و امیدوار است که یک ناوگان کامل از آن را به عنوان بخشی از برنامه آرتمیس روی سطح ماه قرار دهد. جارت متیوز(Jaret Matthews) بنیانگذار و مدیر عامل این شرکت می‌گوید: ما یک سیستم لجستیکی ایجاد کرده‌ایم که می‌تواند طیف گسترده‌ای از محموله‌ها را در خود جای دهد. ما انتظار داریم که این رویکرد به ایجاد یک پایگاه دائمی با هزینه و زمان کمتری نسبت به آنچه پیش از این تصور می‌شد کمک کند.

اعلامیه روز جمعه مبنی بر اینکه فلکس با یک موشک استارشیپ بر روی یک تقویت کننده سوپرهوی به ماه پرتاب خواهد شد، تنها چند هفته قبل از اینکه این موشک اولین پرواز آزمایشی مداری خود را انجام دهد، منتشر شد. انتظار می‌رود استارشیپ پس از شروع به کار بتواند ۱۰۰ تن محموله را به مدار زمین حمل کند. ناسا همچنین قراردادی با اسپیس‌ایکس برای دریافت یک استارشیپ به عنوان کاوشگر ماه در برنامه‌ی سرنشین‌دار آرتمیس، که در حال حاضر برای سال ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شده است، منعقد کرده است.

منبع: خبر آنلاین

دیگر رسانه ها

کدخبر: 79839

ارسال نظر