کشف گنج و سکه های طلای با ارزش ۵۰۰ ساله در یک زیر زمین + عکس

یکی از اعضای صومعه هیملپفورته در آلمان، حدود پانصد سال قبل چهار سکه طلا با ارزش بسیار زیاد را مخفی می‌کند اما هرگز برای برداشتن آن‌ها بازنمی گردد. حالا باستان‌شناسان به این گنجینه کوچک دست یافته‌اند.

کشف گنج و سکه های طلای با ارزش ۵۰۰ ساله در یک زیر زمین + عکس

باستان‌شناسان به گنجینه بسیار قدیمی و سکه های طلای ۵۰۰ ساله که یک کشیش در زیر زمین در آلمان پنهان کرده بود؛ پی بردند که تاریخچه آن را در ادامه می خوانید.

یکی از اعضای صومعه هیملپفورته در آلمان، حدود پانصد سال قبل چهار سکه طلا با ارزش بسیار زیاد را مخفی می‌کند اما هرگز برای برداشتن آن‌ها بازنمی گردد. حالا باستان‌شناسان به این گنجینه کوچک دست یافته‌اند.

مردی در بحبوحه‌ی زد و خورد و فریاد، مشتی سکه طلا برداشته و با حداکثر سرعت ممکن آن‌ها را پنهان می‌کند. او فقط چند دقیقه فرصت دارد تا قبل از یورش کشاورزان شورشی و شکستن درب‌های صومعه، ثروت اندکش را جایی پنهان کند.

دست‌کم این چیزی است که کارشناسان می‌پندارند سال ۱۵۲۵ اتفاق افتاده است؛ زمانی که یکی از اعضای صومعه هیملپفورته در آلمان، چهار سکه طلا با «ارزش بسیار زیاد» را مخفی کرد و هرگز برای برداشتن آن‌ها بازنگشت.

بر اساس خبر منتشرشده از اداره ایالتی میراث و باستان‌شناسی ساکسونی-آن‌هالت که این پروژه را رهبری می‌کند، سکه‌ها تنها بخشی از مجموعه آثار کشف شده در حفاری‌های اخیر در صومعه هستند.

کشف سکه 500 ساله 2

در میان «گنجینۀ کوچک» این مرد، سکه‌ای از امپراتور رومی-آلمانی، فردریک سوم وجود داشت که پیش از سال ۱۴۹۳ در فرانکفورت ضرب شده بود. سکه‌ای از شاهزاده فردریک از براندنبورگ-آنسباخ که نزدیک نورمبرگ بین سال‌های ۱۴۸۶ و ۱۴۹۵ ساخته شده و دو سکه از قلمرو مذهبی اسقف اعظم کلن که سال ۱۴۸۰ یا ۱۴۸۱ در بُن ضرب شدند نیز در این مجموعه بودند. کارشناسان می‌گویند برخی از سکه‌ها به شدت فرسوده هستند.

 

کلکسیونی از مصنوعات دیگر نیز در خرابه‌های این صومعه کشف شد. کارشناسان می‌گویند که از دستگاه فلزیاب برای جستجو در سایت کمک گرفته‌اند. به گفته دفتر ایالتی، باستان‌شناسان یافته‌هایی مربوط به قرن ۱۳ تا ۱۶ را کشف کردند که گواه زندگی روزمره، اقتصاد، تجارت و رونق جامعه رهبانی است.

این یافته‌ها شامل قفل‌های کتاب برنجی از کتابخانه صومعه، یک قلم نوشتاری، سرامیک، استخوان حیوانات، چاقو ، نعل اسب، ابزار مختلف و یک قطعه قفل می‌شود. همچنین مهرهای پارچه‌ای تزئین شده از جنس سرب هم یافت شده که نشان می‌دهد در این منطقه تجارت در مقیاس بزرگی صورت می‌گرفته است.

به گفته کارشناسان، سلاح هایی نیز در محل کشف شد. انتهای شمشیر شوالیه قرن چهاردهم و یک «سلاح برش کوتاه» متعلق به قرن پانزدهم از جمله سلاح‌های کشف‌شده بودند. کارشناسان می‌گویند این اکتشافات ما را در جریان وضعیت صومعه‌نشینی در هیملپفورته قرار می‌دهد و زمینه زندگی در آلمان قرون وسطی و اصلاحات آن را برای ما آشکار می‌کند.

به نقل از بریتانیکا، بین سال‌های ۱۵۲۴ و ۱۵۲۵، قیام دهقانان در آلمان رخ داد. در این درگیری که به جنگ دهقانان معروف است، دهقانان و کشاورزان علیه اشراف قیام کردند و خواستار حقوق بیشتر و رهایی از ظلم شدند.

به گفته‌ کارشناسان، کشاورزان به عنوان بخشی از قیام‌شان در سال ۱۵۲۵ به صومعه‌ هیملپفورت یورش بردند و آن را غارت کردند.

این صومعه پیش از این اتفاق، نزدیک به ۳۰۰ سال فعالیت داشت. آن زمان صومعه به عنوان یک مرکز مهم مذهبی، فرهنگی و اقتصادی فعالیت می‌کرد. این صومعه نزدیک ورنیگرود، حدود ۱۵۰ مایلی جنوب غربی برلین واقع شده است.

منبع: رکنا

دیگر رسانه ها

کدخبر: 99260

ارسال نظر