سعد اکبر چه روزی است؟ در روزهای سعد ویا نحس چه باید کرد

​سعد اکبر چه روزی ست. و روزهای سعد و مبارک و یا نحس و بد یمن را بشناسید. برخی ایام و ساعات در سال در اقوال مختلفی به عنوان ایام نحس معرفی شده اند، در این ایام نباید تصمیماتی گرفت که به مسائل مهم زندگی مربوط می‌شوند و برعکس.

سعد اکبر چه روزی است؟ در روزهای سعد ویا نحس چه باید کرد

 سعد اکبر چیست؟ با توجه به این مطالب جو و اتمسفر و فضای برخی از ایام سنگین قلمداد شده است و برای آسان شدن آن روز‌ها توصیه‌هایی شده است که عبارتند از:

در روایات متعددى مى‌‌خوانیم: در روزهائى که نام «نحس» بر آن گذارده شده، مى‌توانید با دادن صدقه، و یا خواندن دعا، و استمداد از لطف خداوند، و قرائت بعضى از آیات قرآن، و توکل بر ذات پاک او، به دنبال کار‌ها بروید، و پیروز و موفق باشید».

از جمله در حدیثى مى‌‌خوانیم: یکى از دوستان امام «حسن عسکرى» علیه السلام روز سه‌ شنبه خدمتش رسید، امام علیه السلام فرمود: دیروز تو را ندیدم، عرض کرد: دوشنبه بود، و من در این روز حرکت را ناخوش داشتم! فرمود:

«کسى که دوست دارد از شر روز دوشنبه در امان بماند، در اولین رکعت نماز صبح، سوره «هل اتى» بخواند.

یکى از یاران امام ششم علیه السلام از آن حضرت پرسید: آیا در هیچ روزى از روزهاى مکروه چهارشنبه و غیر آن، سفر کردن مناسب است؟ امام علیه السلام در پاسخ فرمود: «سفرت را با صدقه آغاز کن و «آیه الکرسى» را به هنگامى که مى‌خواهى حرکت کنى، تلاوت کن» و هر کجا مى‌خواهى برو

۲: روز‌های سعد و مبارک:

در بعضى دیگر از روایات، مى‌‌خوانیم: روز اول ماه، روز سعد و مبارکى است؛ چرا که آدم در آن آفریده شد.

همچنین روز ۲۶۶؛ چرا که خداوند دریا را براى موسى شکافت.

 یا این که: روز هفتم ماه، روز مبارکى است؛ چرا که نوح سوار بر کشتى شد و از غرقاب نجات یافت

 یا این که در مورد «نوروز» در حدیثى از «امام صادق» علیه السلام مى‌خوانیم که فرمود: «روز مبارکى است که کشتى نوح بر جودى قرار گرفت، و جبرئیل بر پیامبر اسلام صلى الله علیه و آله نازل شد، و روزى است که على علیه السلام بر دوش پیامبر صلى الله علیه و آله رفت بتهاى کعبه را شکست، و داستان غدیر خم مصادف با نوروز بود …»

ساعات سعد و نحس چه ساعاتی هستند؟

 

برخی ایام و ساعات در سال در اقوال مختلفی به عنوان ایام نحس معرفی شده اند، در این ایام نباید تصمیماتی گرفت که به مسائل مهم زندگی مربوط می‌شوند. از این رو باید از ساعت سعد و ساعت نحس مانند زمان‌های قمر در عقرب اطلاع داشته باشیم. 

آیا می‌دانید ساعات سعد و نحس چه ساعاتی هستند؟ دیدگاه‌ها و جهان بینی‌های مختلفی از جمله دیدگاه دینی برخی از ساعات و روز‌ها در سال برای انجام کار و تصمیمات مهم زندگی نحس می‌دانند و توصیهمی کنند که در این زمان نباید کاری انجام شود، مانند روز‌های قمر در عقرب به این روز‌ها و ساعت ها، ساعات سعد و نحس می‌گویند.

سعد در لغت به معنای خوشی و نیکبختی است و نحس به معنای ناگوار، بد یمن و شوربختی است. بر اساس دلایل و دیدگاه‌های مختلف در ایام نحس، کار‌های مهم و تصمیمات کلیدی زندگی را انجام ندهید، زیرا با موفقیت همراه نخواهند شد. همه‌ی ایام‌های سال که نحس نباشند سعد هستند.

نکته‌ی قابل توجه این است که در نگاه شرعی و بر اساس اعتقادات اسلامی، همه‌ی روز‌های سال و ساعات آن آفرینش خداوند متعال بوده و در نزد خدا یکسان است به همین دلیل باید همه‌ی ساعت‌ها و دقیقه‌ها را سعد و مبارک دانست و هیچ تفاوت ذاتی را به آن‌ها نسبت نداد.

سعد اکبر چه روزی است؟ و در این روز چه باید کرد؟

۱- ایام و ساعات نحس:

با فروش اقساطی، فروشتو چند برابر کن: اعطای نمایندگی فروش اقساطی!!!

تبلیغ

با فروش اقساطی، فروشتو چند برابر کن: اعطای نمایندگی فروش اقساطی!!!

تکمیل فرم

yn-ad

قمر در عقرب:

قمر در عقرب یکی از زمان‌هایی است که هم در علوم نجوم و هم در مستندات دینی به عنوان زمان نحس شناخته شده است. به ماه‌های شمسی (از فروردین تا اسفند) به ترتیب مطابق با دوازده صورت فلکی آسمان به نام‌های حمل، ثور، جوزا، سرطان، اسد، سنبله، میزان، عقرب، قوس، جدی، دلو و حوت هستند.

به قرار گرفتن خورشید در برج عقرب، شمس در عقرب و به قرار گرفتن ماه در برج عقرب، قمر در عقرب می‌گویند. گفته می‌شود عقرب صورتی فلکی با ستارگان بسیار است که در هنگام قرار گرفتن ماه در مقابل آن، تاثیراتش بر کره زمین با بقیه اوقات متفاوت است؛ که در علم ستاره شناسی می‌گویند در این روز‌ها نباید کار‌هایی مهم را انجام داد. برخی از فقها انجام کار‌های مهم را مکروه دانسته اند.

با چشم غیر مسلح نمی‌توان قمر در عقرب را مشاهده کرد. در بعضی از تقویم‌ها زمان‌های قمر در عقرب همان سال مشخص شده است. همچنین دقت داشته باشید که زمان رخ دادن قمر در عقرب هر شصت ساعت یک مرتبه اتفاق می‌افتد.

محاق:

به شب‌های آخر ماه قمری که ماه در آن‌ها به سختی دیده می‌شود، محاق می‌گویند. در این زمان مانند قمر در عقرب انجام کار‌های مهم نهی شده است. محاق از ایام نحس می‌باشد.

زمان و ساعات سعد و نحس، ساعات نحس چه زمانی هستند، ساعات سعد چه زمانی هستند

ساعات و ایام سعد و نحس

۲- ایام و ساعات سعد

در کل ایامی که نحس نباشند سعد هستند. اما برخی از ایام سال برای انجام امور مهم زندگی بسیار نیکو هستند؛ و به عنوان روز سعد و مبارک توصیه شده اند. این روز‌ها عبارتند از:

– شب و روز جمعه

– شب‌ها و روز‌های قدر

– شب و روز ولادت ائمه اطهار (ع)

– ۱۳ رجب

– ۱۷ ربیع الاول

– شب و روز اعیادی مانند عید قربان، عید غدیر، عید مبعث و عید فطر.

ایام و ساعات کف الخضیب:

کف الخضیب یکی از زمان‌های بسیار سعد و مبارک است که روایتی که در کتابی از فاضل هندی به نام کشف اللثام عن قواعد الاحکام آمده است: کسی از امام صادق (ع) می‌پرسد: مردم از پیامبر خدا (ص) روایت می‌کنند که شب ساعتی است که مومن دعا نمی‌کند مگر اینکه دعایش مستجاب شود، آیا این روایت صحیح است؟ امام صادق (ع) می‌فرماید: بله. آن شخص می‌پرسد: آن چه ساعت و زمانی است؟

امام صادق (ع) پاسخ دادند: نیمه شب شرعی (ثلث باقیمانده شب) تا اذان صبح. از زمان اذان ظهر که ۱۱ ساعت و ۱۵ دقیقه پس از نیمه شب شرعی می‌باشد.

طبق روایت بزرگان: ممکن است که این ساعت، زمان کف الخضیب باشد که این ستاره در صورت فلکی ذات الکرسی رویت می‌شود؛ و طبق روایت دیگری از امام صادق (ع) زمانی که کف الخضیب به وسط آسمان می‌رسد در آن هنگام می‌توان دعا کرد و امیدوار شد که مستجاب می‌شود.

همه چیز درباره‌ی ساعات سعد و نحس، محاق چیست، ایام و ساعات سعد چیست

ساعات سعد و نحس

کار‌هایی که در ساعات نحس به انجام آن‌ها نهی شده است.

– ازدواج

– انجام اعمال عبادی و نوشتن دعا

– نزدیکی و انعقاد نطفه

– نام گذاری یا تعویض نام

– شروع تجارت یا افتتاح کسب و کار

– مسافرت

– خرید و فروش

– طلب حاجت

ویژگی‌های هر کدام از سیاره‌ها:

با تبیین این تاثیر و بررسی مثال مذکور، می‌توان دیدگاه جامع تری نسبت به این مسئله داشت. در ادامه فضیلت مخصوص هرکدام از روز‌های هفته را مرتبط با اجرام آسمانی پیگیری می‌کنیم:

• زحل: نحس اکبر است. (زحل در روز‌های هفته مربوط به روز شنبه است)، اما در این ساعت عقد قرارداد، تجارت، زراعت خوب می‌باشد، همچنین این ساعت کار‌هایی مانند انجام طلسم و... نتیجه خوبی دارد و هر شخصی که در این ساعت متولد شود دارای عمر طولانی و صاحب دولت می‌شود.

• شمس: سعد اکبر است. (شمس در روز‌های هفته مربوط به روز یکشنبه است) و برای برش دادن و به تن کردن لباس نو، خرید و فروش و انجام طلسم‌ها مناسب و خوب است. در مقابل برای کار‌هایی مانند انجام طلسم‌های بد، شر و حسد خوب نمی‌باشد. کودکی که در این ساعت متولد می‌شود علاوه بر داشتن عمری طولانی، علم و دانش زیادی نیز دارا می‌باشد.

• قمر: سعد اصغر است. (قمر در روز‌های هفته مربوط به روز دوشنبه است) برای نوشتن دعای محبت مناسب است. همچنین برای کار‌هایی مانند حجامت کردن، ارسال پیام، مصرف دارو، سفر رفتن و ... خوب است.

• مریخ: نحس اصغر است. (مریخ در روز‌های هفته مربوط به روز سه شنبه است) و برای پوشیدن لباس نو مناسب است ولی برای انجام کار‌هایی ملاقات کردن بزرگان، انجام طلسم‌ها خوب نمی‌باشد. فردی که در این ساعت متولد می‌شود به ریختن خون علاقه دارد.

• عطارد: سعد اصغر است. (عطارد در روز‌های هفته مربوط به روز چهارشنبه است) و برای آموزش دادن کودک، نوشتن دعای محبت، الفت و شروع کار‌های جدید، تعمیر کردن امام برای کار‌هایی مانند حجامت کردن، برش پارچه برای دوختن، کار‌های پنهانی و معالجه بیمار مناسب نیست. کودکی که در این ساعت به دنیا می‌آید باهوش، عالم، زیرک می‌شود.

• مشتری: سعد اکبر است. (مشتری در روز‌های هفته مربوط به روز پنج شنبه است) و برای شروع کار، عیادت مریض، خرید، فروش، بریدن و همچنین خرید لباس نو، دعا کردن برای رسیدن به حاجات مناسب و خوب است. شخصی که در این ساعت متولد شود جز نیکوکاران دوران می‌شود. در این ساعت ملاقات با کافر، انجام کار‌های خلاف و یواشکی شایسته نیست.

• زهره: سعد اکبر است. (زهره در روز‌های هفته مربوط به روز جمعه است) و برای ازدواج، سفر رفتن، دعای محبت، عیادت از بیمار، پوشیدن لباس نو، برش لباس بسیار مناسب است. کسی که در این ساعت متولد می‌شودطرفدار و دوستدار خوشی، شادی و تفریح می‌باشد.

 

منبع: زی سان

دیگر رسانه ها

کدخبر: 148280

ارسال نظر