کاربران ایرانی درباره حجاب بازیگران خارجی در سریالها چه می گویند؟
داف خارجی در سرجوخه، سیاست صداوسیما در نمایش خانمهای بیحجاب + عکس
حضور یک بازیگر زن خارجی در سریال سرجوخه، یادآور همین فرم از حضور بازیگران زن خارجی در سریالی مثل گاندو هست، هر دو سریال جزو کارهای به اصطلاح امنیتی هستند و هر دو به نوعی با استفاده از بازیگران زن خارجی به نوعی قصد جذب مخاطب و ایجاد جذابیت داشتند
حضور یک بازیگر زن خارجی در سریال سرجوخه، یادآور همین فرم از حضور بازیگران زن خارجی در سریالی مثل گاندو هست، هر دو سریال جزو کارهای به اصطلاح امنیتی هستند و هر دو به نوعی با استفاده از بازیگران زن خارجی به نوعی قصد جذب مخاطب و ایجاد جذابیت داشتند، از مسیری که خیلی به کلیت کار نمیآید. این روزها این استاندارد دوگانه اتخاذ شده در چنین مواردی به چشم برخی از منتقدین و کاربران شبکههای اجتماعی آمده.
دامون قنبرزاده نوشت: یکی از نمایندههای مجلس گفت: «به نظر میرسد صداوسیما در قالب ورود زنان بیحجاب به فیلمها به دلیل مسلمان نبودن، به دنبال حساسیتزدایی نسبت به بیحجابی است.» اعتراض جناب نماینده به سریال «سرجوخه» بود که ظاهراً باز هم خانمی غیرمسلمان و بیحجاب در آن ایفای نقش کرده است. یک بار گفته بودم که سریالهای صداوسیما (مانند «گاندو») خانمهای خارجی بیحجاب را در نقش آدمبدها نمایش میدهد تا از این طریق در ناخودآگاه ایرانیها حس انزجار نسبت به بیحجابی ایجاد شود. اما پای موضوع دیگری هم در میان است. همان موضوعی که فیلمهای کمدی ما نیز از آن استفاده میکنند؛ نمایش خانمهای بیحجاب برای جلب توجه مخاطب. البته فیلمهای سینمایی ما رو بازی میکنند ولی سریالهای تلویزیونی در عین حال که میخواهند بگویند بیحجابی بد است، اما از همان بیحجابی برای جلب بیننده استفاده میکنند و به این شکل با یک تیر، دو نشان میزنند.
چند روز پیش عکسی در فضای مجازی منتشر شد که عدهای دختر بیحجاب، جلوی در اصلی دانشگاه تهران، فارغالتحصیلیشان را جشن میگیرند. بلوایی به پا شد و کار به جایی رسید که حتی فوراً عدهای دختر محجبه را جلوی دانشگاه ردیف کردند تا مثلاً جواب دندانشکن بدهند. حالا میخواهم بدانم چهطور در سریالها و فیلمهای ما تماشای خانمهای خارجی بیحجاب، مشکلی ندارد اما در جامعه برای چهار تا دختر بیحجاب هزارجور داستان درست میکنند؟ در واقع جایی که به نفعشان باشد بیحجابها (گیرم خانمهای خارجی) را نشان میدهند اما جایی که نفعی نباشد، حتی پشت فرمان هم خانمها را شکار میکنند. این که نشد!
اگر دیدن مو خطاست، پس دیدن موی خانمهای خارجی هم در سینما و تلویزیون ما خطاست. نمیشود که یکی به نعل بزنیم و یکی به میخ. نمیشود که خانمهای خارجی در فیلمها و سریالهای ما راحت بچرخند، اما خانمهای خودمان (و از جمله بازیگران خانممان) در مضیقه باشند. نمیشود که خانمهای خارجی عکس و تصویر بیحجابشان همهجا پخش شود، اما عکس و تصویر خانمهای بازیگر خودمان با هزار جور روتوش و اصلاحات و «روسریسازی» دیده شود. اگر خطاست پس مثلاً حضور عایشهگل جوشکن در «مطرب» و الان هم در سریال «ساخت ایران» نیز خطاست. حضور سوتلانا سوپیلنیاک بازیگر «سرجوخه» هم خطاست.
هر چند حرف آن نمایندهی مجلس بوی افتضاحی میدهد و خوب میدانیم چه در سرش میگذرد اما این را نمیتوانیم پنهان کنیم که فیلمها و سریالهای ما در حق خانمهای ایرانی جفای زیادی میکنند.
کاربری در این باره نوشت: مرسوم شدن حضور بانوان غیرایرانیِ بدون حجاب در سریالها جای بحث داره
دیگری نوشت: منطق صدا و سیما اینه که اگه بازیگرای ایرانی نمیتونن بی حجاب بشن پس از بازیگر خارجی بی حجاب استفاده کنیم
کاربر دیگر در این باره اینگونه نظر داد: فقط موی سر زنای ایرانی تحریک کنندس ک مردای بازیگر با زنای خارجی بی حجاب بازی میکنن؟
کاربر دیگر نوشت: یکی میتونه به من توضیح بده چطور سینماگران اجازه دارند واسه ساختن اون فیلمهای چیپ دوزاریشون بازیگر زن خارجی بی حجاب استفاده کنند ولی حجاب برای زنان سیاستمدار خارجی که وارد ایران میشن اجباریه؟؟ بعضیا کمتر زن هستند بعضیا بیشتر؟؟
دیگری نوشت: چجوریه که توی فیلمای ایرانی میشه از بازیگر خارجی بدون حجاب استفاده کرد ولی بازیگر ایرانی غیرمسلمان نمیتونه بی حجاب باشه، حتی لوکیشن خارجی؟
کاربر دیگر نوشت: تازگى همه فیلمها یکى دو تا بازیگر زن خارجى بى حجاب میارن هیچ مشکلى هم نیس انگار،
یعنى مردهاى جامعه با موى خانوماى ایرانى تحریک میشن با نمونه خارجى نه؟؟
مسخره بازی