45 گیگ اینترنت رایگان به مناسبت دهه فجر/ ماجرا چیست؟

پلیس فتا درباره پیامک کلاهبرداری با موضوع اینترنت رایگان به مناسبت دهه فجر هشدار داد.

45 گیگ اینترنت رایگان به مناسبت دهه فجر/ ماجرا چیست؟

پلیس فتا درباره پیامک کلاهبرداری با موضوع اینترنت رایگان به مناسبت دهه فجر هشدار داد.

به گزارش عرشه آنلاین، کلاهبرداران این بار، با ترفند ۴۵ گیگ اینترنت رایگان به مناسبت دهه فجر، سراغ کاربران آمده‌اند.

به شهروندان توصیه می‌شود اخبار مربوط به دریافت اینترنت رایگان اهدایی به مناسبت دهه مبارک فجر را از سوی اپراتور‌های تلفن همراه و یا منابع دیداری و شنیداری معتبر کشور دریافت کنند.

 

سرهنگ الوانی، رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی گفت: همزمان با چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، برخی از اپراتور‌های تلفن همراه اقدام به ارائه بسته اینترنت هدیه ۴۵ گیگا‌بایت به کاربران خود کرده‌اند، که با‌توجه به تعداد انبوه کاربران، این‌موضوع به سوژه‌ای برای کلاهبرداران سایبری تبدیل شده است تا از این‌طریق از افراد کلاهبرداری کنند.

سرهنگ الوانی با بیان اینکه در این‌روش از کلاهبرداری مجرمان سایبری با انتشار آگهی‌های تبلیغاتی گسترده در فضای مجازی و یا ارسال پیامک انبوه و قرار‌دادن لینک جعلی در آن، از افراد می‌خواهند برای دریافت اینترنت رایگان اهدایی به مناسبت دهه فجر، وارد لینک جعلی شوند، افزود: کلاهبرداران سپس کاربر را به‌سمت درگاه‌های پرداخت بانکی جعلی هدایت کرده و اطلاعات حساب بانکی آنان را به‌دست آورده و از این‌طریق حساب بانکی آنان را خالی می‌کنند.

رئیس پلیس فتای استان خراسان جنوبی با بیان اینکه به شهروندان توصیه می‌شود اخبار مربوط به دریافت اینترنت رایگان اهدایی به مناسبت دهه فجر را از سوی اپراتور‌های تلفن همراه و یا منابع دیداری و شنیداری معتبر کشور دریافت کنند، گفت: به آگهی‌های تبلیغاتی که از طرف مجرمان سایبری و با هدف خالی‌کردن حساب بانکی افراد انتشار می‌یابد، توجه نکنند.

الوانی با بیان اینکه شهروندان برای دریافت اینترنت رایگان به مناسبت دهه فجر دقت کنند که در سایت‌های جعلی که از طرف مجرمان سایبری با هدف کلاهبرداری از افراد طراحی می‌شود، گرفتار نشوند، افزود: همچنین به این‌نکته توجه شود که پیامک‌های معتبر از طرف اپراتور‌ها از سرشماره‌های اصلی اپراتور‌های تلفن همراه ارسال می‌شود و این اپراتور‌ها هیچ‌وقت از سر‌شماره شخصی برای افراد پیام ارسال نمی‌کنند.

رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی تاکید کرد: شهروندان هشدار‌های پلیس فتا را جدی بگیرند. در صورت اطلاع از هر‌گونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام‌رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند یا با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریت‌های سایبری اطلاع دهند؛ پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور است.

منبع: ایسنا

دیگر رسانه ها

کدخبر: 125622

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

      ارسال نظر