پیش بینی بورس در هفته آینده | روند نزولی ادامه خواهند یافت؟

بورس پس از در دومین هفته متوالی روند نزولی تجربه کرده، سرمایه حقیقی از بورس خارج شد و میانگین معاملات خرد سهام نیز ریزش کرده است.در مجموع کل هفته 878 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی 176 میلیارد تومان بود.

پیش بینی بورس در هفته آینده | روند نزولی ادامه خواهند یافت؟

بورس پس از در دومین هفته متوالی روند نزولی تجربه کرده، سرمایه حقیقی از بورس خارج شد و میانگین معاملات خرد سهام نیز ریزش کرده است.در مجموع کل هفته ۸۷۸ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی ۱۷۶ میلیارد تومان بود. 

به گزارش عرشه آنلاین؛ در هفته اخیر روند شاخص کل بورس تهران نزولی بود و ۴ روز نزولی متوالی را ثبت کرد. 

در روز شنبه شاخص کل ۵ هزار و ۳۱۵  واحد بالا آمد و ۶ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار وارد شد. اما از روز یکشنبه روند بازار تغییر کرد. روز یکشنبه شاخص ۶ هزار و ۵۹۸ واحد افت کرد و ۳۰۴ میلیارد تومان سرمایه از بازار خارج شد. 

روز دوشنبه شاخص ۷ هزار و ۷۷۳ واحد پایین آمد و ۲۰۹ میلیارد تومان پول حقیقی خارج شد. سه‌شنبه نیز شاخص ۹ هزار و ۵۱۰ واحد افت کرد و خروج پول به ۲۴۴ میلیون تومان رسید.

چهار‌شنبه شاخص کل ۳ هزار و ۴۸۲ واحد نزول کرد و ۱۲۷ میلیارد تومان پول حقیقی خارج شد. 

بدین ترتیب، در پایان معاملات چهارشنبه، شاخص کل ۲۲ هزار و ۱۷۱ واحد پایین‌تر از هفته پیش ایستاد تا بازدهی هفته شاخص بورس منفی یک درصد شود. اما شاخص هم وزن در پایان هفته نسبت به هفته پیشین هزار و ۴۴۷ واحد بالا‎‌تر ایستاد و بازدهی مثبت ۰.۲ درصدی را ثبت کرد.

در مجموع کل هفته ۸۷۸ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی ۱۷۶ میلیارد تومان بود. 

روند تغییرات ارزش معاملات خرد سهام در مجموع نزولی بود، میانگین ارزش معاملات خرد بورس در هفته اخیر ۴ هزار و ۶۸۳ میلیارد تومان بود که نسبت به رقم ۵ هزار و ۱۰۸ میلیاردی هفته پیشین، کاهش ۸ درصدی داشته است. 

بنابراین بازار در دومین هفته متوالی روند نزولی داشت، سرمایه حقیقی از بورس خارج شد و میانگین معاملات خرد سهام نیز ریزش کرد. در نتیجه چنین روندی، شاخص از دو هفته پیش کانال ۲.۲ میلیونی را از دست داد و در هفته اخیر نیز تا نیمه کانال ۲.۱ میلیونی پایین آمد. بنابراین ناظران از شکل گیری یک روند نزولی صحبت می‌کنند. کمبود انرژی و کاهش فعالیت صنایع و در بعضی موارد توقف فعالیت به علت بحران انرژی در فصل سرد سال یکی از عوامل ریزش بازار است. تحلیلگران بنیادی معتقدند علاوه بر مشکل کمبود انرژی، یکی از عوامل دیگر ریزش بازار را عملکرد منفی بسیاری از شرکت‌ها در آذرماه است. در واقع گزارش‌های مالی ماهانه شرکت‌ها در بسیاری از موارد حاکی از عملکرد ضعیف‌تر بود. 

بنابراین به نظر می‌رسد وضعیت کلی بازار به شکلی است که می‌توان در انتظار ریزش بیشتر نیز بود.  

شاخص بورس

منبع: اکو ایران

دیگر رسانه ها

کدخبر: 121094

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

      ارسال نظر