نماینده تاکستان مطرح کرد؛
پرونده استیضاح وزیر همچنان باز است / اصرار استانداران برای استیضاح وحیدی
نماینده موافق استیضاح وزیر کشور گفته است؛ «برخی از استانداران نهتنها با نمایندگان مشورت نکردند بلکه راهی ضدنمایندگان را در پیش گرفتند و معاون سیاسی وزارت کشور پس از عزل اعلام میکند که این طرز تفکر در وزارت کشور استمرار خواهد داشت.»
نماینده موافق استیضاح وزیر کشور گفته است؛«برخی از استانداران نهتنها با نمایندگان مشورت نکردند بلکه راهی ضدنمایندگان را در پیش گرفتند و معاون سیاسی وزارت کشور پس از عزل اعلام میکند که این طرز تفکر در وزارت کشور استمرار خواهد داشت.»
به گزارش عرشه آنلاین، با وجود برکناری معاون سیاسی وزیر کشور، پرونده استیضاح آقای وزیر همچنان باز است و عملکرد برخی از استانداران سبب شده است که برخی نمایندگان همچنان پیگیر عملیاتی کردن استیضاح وحیدی باشند.
در همین رابطه، رجب رحمانی، نماینده تاکستان در گفتوگو با هممیهن با بیان اینکه وزیر کشور شخصیتی محترم، وارسته و دلسوز است به موضوع استیضاح او پرداخته و تاکید کرد: «شب یکشنبه گذشته معاون سیاسی وزیر کشور برکنار شد که دیرهنگام بود. اما بخشنامهای که او ابلاغ کرده بود وحدتشکن بود تا یک قوه را از چشم مردم بیندازد. سوال این است که چرا وزیر کشور از این بخشنامه مطلع نبوده است؟ اگر از این بخشنامه خبر داشته بلافاصله باید ایشان را عزل میکرد.»
او درباره برخی از محورهای دیگر استیضاح وزیر کشور نیز گفت: «۱) عدم هماهنگی و انسجام در بسیاری از استانداریها، ۲) بهکارگیری استانداران ضعیف و بیتجربه در بسیاری از استانها، ۳) فرمانداران و بخشداران و معاونان استانداران، مدیرکلها که استانداران انتخاب کردند، حتی یک انتخابات هم برگزار نکردند. ۴) با وجود بعضی از رفتارها و لجبازیهای برخی افراد، نتوانستند اغتشاشات را خوب مدیریت کنند.»
برخی استانداران راهی ضدنمایندگان را پیش گرفته اند
رحمانی با اشاره به اینکه وزیر کشور در کمیسیون مربوطه به توجیه رفتارها میپردازد، تاکید کرد: «مردم نباید تاوان سستی و ضعف مدیران را بدهند. برخی از استانداران نهتنها با نمایندگان مشورت نکردند بلکه راهی ضدنمایندگان را در پیش گرفتند و معاون سیاسی وزارت کشور پس از عزل اعلام میکند که این طرز تفکر در وزارت کشور استمرار خواهد داشت. ایشان برچه اساسی میگوید سیاست به هم زدن اتحاد و انسجامش حتی با عزل هم ادامه دارد؟
بخشنامه معاون سیاسی ناشیانه بود
این بخشنامه مانند این است که سال آینده اعلام کنند نزدیک انتخابات ریاستجمهوری است و آقای رئیسجمهوری نباید بین مردم حضور داشته باشد و اگر هم رفت استاندار، فرماندار، امام جمعه و... همراه او نباشد. رئیسجمهوری و نمایندگان باید تا آخرین روز مسئولیت خود کار کنند. پس این بخشنامه آنقدر ناشیانه است که شعلههایش میتواند دامن دولت را هم بگیرد.»
وزارت کشور متهم به مهندسی انتخابات شده است زیرا...
این نماینده مجلس با اشاره به محورهای استیضاح گفت: «وزارت کشور در پیگیری به نتیجه رسیدن بسیاری از پروژههای مهم ضعیف عمل کرده است و کارخانههای بسیار هنوز راهاندازی نشده است. تعدادی از فرمانداران و بخشداران از ترس استانداران میترسند با نمایندگان تماس داشته باشند. وزارت کشور که نمایندگان را متهم به دخالت در عزل و نصبها میکند، متهم است که دارد انتخابات را مهندسی میکند. در جمهوری اسلامی، نظام مردمسالاری بوده و انتخابات نه نظامی خواهد شد نه دولتی.
وی ادامه داده است؛«انتخابات مردمی خواهد بود و نیروهای نظامی و انتظامی امنیت را برقرار میکنند و دولت هم چارچوبها و قوانین را اجرا میکند و باید مهندسی را از انتخابات دور کند. تضعیف مجلس تضعیف نظام است و مرکز تمام قدرتها و قوا، مجلس است. نمایندگان شأن کشوری دارند و نماینده کل کشور هستند. نباید به برخی جرات بدهند که استانداری برای نماینده مجلس تعیینتکلیف کند یا تذکری که باید استاندار را به فکر حل مشکلات خشکسالی، تورم، بیآبی، مسائل دارویی و بهداشتی و... بیندازد، با حالت نامناسبی اعلام کند کسی را عزل کنند، چون با نماینده خوب است، یا با مدیر یک خبرگزاری تماس بگیرد که خبرنگارش در استان را اخراج کند چون با نماینده مجلس مصاحبه کرده است. این شأن استاندار است؟ آقای وحیدی برای برخی از استانها این استانداران را انتخاب کرده که لیاقت کافی برای فرمانداری ندارند و حتی یک روز تجربه و کار سیاسی، اجتماعی و امنیتی در پروندهشان موجود نیست. حیف این دولت است که استاندارانش این افراد باشند.» / هممیهن
ارسال نظر