ایران ۵ آذرماه به اسرائیل حمله می کند؟/ تصمیم ایران برای حمله به اسرائیل بعد انتخابات امریکا

«وال استریت‌ژورنال در گزارشی ادعا کرد که «ایران نمی‌خواهد با حملاتش بر انتخابات آمریکا تأثیر بگذارد» و براساس این گزاره نیز مدعی شد که «پاسخ تهران پس از انتخابات روز سه‌شنبه و قبل از تحلیف رئیس‌جمهور جدید در ژانویه» خواهد بود.

ایران ۵ آذرماه به اسرائیل حمله می کند؟/ تصمیم ایران برای حمله به اسرائیل بعد انتخابات امریکا

«وال استریت‌ژورنال در گزارشی ادعا کرد که «ایران نمی‌خواهد با حملاتش بر انتخابات آمریکا تأثیر بگذارد» و براساس این گزاره نیز مدعی شد که «پاسخ تهران پس از انتخابات روز سه‌شنبه و قبل از تحلیف رئیس‌جمهور جدید در ژانویه» خواهد بود.

به گزارش عرشه آنلاین؛گمانه‌زنی‌ها درباره زمان و کیفیت پاسخ ایران به حمله بامداد ۵ آذرماه در حالی در کانون توجه رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی قرار گرفته‌است که مقام‌های ایرانی ضمن تاکید بر حتمی بودن این پاسخ، بر اصلاح خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی در مواجهه با ایران تاکید دارند.

این روزها رسانه‌های غربی ضمن تاکید بر این برآورد که «پاسخ ایران به حمله اسرائیل حتمی است»، گمانه‌زنی درباره متغیرهای تاثیرگذار بر اقدام ایران را در دستورکار قرار داده‌اند. یکی از این متغیرها، برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکاست.

براین اساس هم بود که «وال استریت‌ژورنال در گزارشی ادعا کرد که «ایران نمی‌خواهد با حملاتش بر انتخابات آمریکا تأثیر بگذارد» و براساس این گزاره نیز مدعی شد که «پاسخ تهران پس از انتخابات روز سه‌شنبه و قبل از تحلیف رئیس‌جمهور جدید در ژانویه» خواهد بود.

«نیویورک تایمز» هم در رویه مشابهی، با طرح این ادعا که «آیت‌الله خامنه‌ای به شورای‌عالی امنیت ملی دستور داده برای حمله به اسرائیل آماده شود»، مدعی شد «ایران نگران است تشدید تنش در منطقه به نفع دونالد ترامپ باشد. ایران پس از برگزاری انتخابات آمریکا به اسرائیل حمله خواهد کرد و فرماندهان نظامی در حال تهیه فهرستی از اهداف نظامی در داخل اسرائیل هستند».

برای ایران دموکرات ها بهترند یا جمهوری‌خواهان؟

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس در گفت‌وگو با همشهری آنلاین با بیان اینکه یک خط انحرافی این روزها می‌کوشد میان جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها تفاوت قائل شود، اظهارکرد: اولین نکته که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که تجربه نشان داده درباره نوع مواجهه با ایران و ایرانیان میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان تفاوتی وجود ندارد.

مجتبی زارعی با اشاره به «قول رایج» مبنی بر اینکه برای ایران دموکرات‌ها بهتر از جمهوری‌خواهان هستند، افزود: تجربه به ما ثابت کرده این گزاره صحیح نیست، چراکه تحریم‌های فلج‌کننده علیه مردم ایران را دموکرات‌ها نیز مانند جمهوری‌خواهان تشدید کردند.

وی با اشاره به رویکرد دولت بایدن نسبت به تحولات جاری در سرزمین‌های اشغالی نیز گفت: آنچه در غزه و لبنان می‌گذرد نشان می‌دهد دموکرات‌ها حامی و پشتیبان صهیونیست‌ها در نسل‌کشی‌ در سرزمین‌های اشغالی هستند. بنابراین برای ایران تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان وجود ندارد.

«سیاست اقدام» ایران چیست؟

این عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه عده‌ای تصور می‌کنند جمهوری‌اسلامی تدابیر راهبردی خود را با نگاه به بیرون از مرزها اتخاذ می‌کند، اظهارکرد: عده‌ای تمایل دارند این‌گونه جلوه دهند که جمهوری‌اسلامی در مواجهه حکمت‌آمیز با مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی متغیرهایی از قبیل انتخابات آمریکا را درنظر می‌گیرد، اما این گزاره بهره‌ای از حقیقت ندارد.

زارعی با اشاره به «سیاست اقدام» ایران در مواجهه با شرارت‌های رژیم‌صهیونیستی عنوان کرد: جمهوری اسلامی راهبردهای روشنی در این زمینه دارد، چراکه رهبرمعظم‌انقلاب به‌عنوان فرمانده‌کل قوا به‌خوبی راهبردهای مدنظر را دراین عرصه ترسیم کرده‌اند؛ راهبردهایی که ازسوی اجزا و ارکان مختلف نظام اجرایی‌ می‌شود.

این نماینده مجلس تصریح کرد: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند، در پاسخگویی به شرارت‌های رژیم صهیونیستی «تعلل نمی‌کنیم» و «شتاب زده» نیز عمل نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: به این دو راهبرد محوری باید «سیاست اقدام» جدیدی که رهبرمعظم‌انقلاب در روزهای اخیر تاکید کردند را نیز اضافه کرد؛ باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی در مواجهه با جمهوری‌اسلامی واقع‌گرایانه شود. بنابراین جمهوری‌اسلامی برای پاسخ دادن به شرارت‌های رژیم صهیونیستی تدابیری در پیش دارد که براساس آن، تعلل نمی‌کند، شتاب زده عمل نخواهد کرد و ضمنا پاسخ‌های خود را به‌گونه‌ای طراحی کرده‌است که رژیم صهیونیستی دچار خطای محاسباتی نشود.

راهبردهای حوزه امنیت ملی ایران

این عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با تاکید بر اینکه این ۳ سیاست اقدام ایران در برابر رژیم صهیونیستی گروگان انتخابات آمریکا نخواهند شد، گفت: دلیل چنین موضوعی این است که راهبردهای ایران حکیمانه، عقلانی، فراجناحی، فرا دولتی و فرا حزبی است.

زارعی با بیان اینکه مکانیسم حاکم بر راهبردهای حوزه امنیت ملی ایران چنین ویژگی‌هایی دارد، ادامه داد: تصمیم‌گیری‌های حوزه امنیت ملی ما، به‌ویژه درباره مواجهه با رژیم صهیونیستی به گروگان هیچ متغیر خارجی، از جمله انتخابات آمریکا و برخی تحلیل‌های ژورنالیستی درنمی‌آید.

وی اضافه کرد: پاسخگویی به شرارت‌های رژیم صهیونیستی به‌گونه‌ای خواهد بود که تصمیم‌سازان این رژیم را از خطای محاسباتی خارج کند.

منبع: همشهری

دیگر رسانه ها

کدخبر: 158708

ارسال نظر